Harry Potter [4000]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Na oficjalnej stronie JKR są do znalezienia 4 rzeczy, które są pochowane po różnych jej zakamarkach i są też drzwi, które można otworzyć...podobno jedna osoba już tam weszła (JKR powiedziała to w jakimś wywiadzie). Znalazłam wszystkie rzeczy, ale nie mam pojęcia jak otworzyć drzwi...ktoś wie?
  • Marianna

mam już rękopis i rysunek z pierwszego tomu... ale drzwi nie otworzyłam.

rękopis jest za cztery przedmioty, rysunek (chyba) za ułożenie dwóch innych... a do tego jest jeszcze okazja zebrania 3 przedmiotów - z których mam 2 - i nie wiem co się wtedy dzieje...

a strona jest bardzo ładna: graficznie itd... :-)
  • kami

rekopis mam, ale gdzie reszta??

btw. gdzie na jej stronie jest napisane co i z czego trzeba skladac?
  • kami

ok, jak zdobyc trzecia rzecz do tzreciego czegostam :D?? aaaaaaaaaaaaaargh
  • Anonim

Eł, a ja jak zwykle nie wiem o co biega i gubię się na tej stronie : P
  • weron

a co bedzie jak się wejdzie?

[easy Nath, ja nawet nie próbuję wejść - niech się tym zajmują lepsi odemnie :]
  • Anonim

to oczywiste jak wejść: trzeba uzyć różczki i zaklęcia na otworzenie owych drzwi!
  • Anonim

lista jest do odnalezienia samemu...nie bede psuc zabawy, bo jak sie juz to znajdzie to nie mozna wyjsc z podziwu nad swoim geniuszem! :))

sa jakies inne komplety rzeczy do znalezienia??? i o co chodzi z tym telefonem? ktos zna kod?? :/

mam dwa rysunki...jeden z dzieciakami, a drugi z tiara przydzialu...to 2 i 4 strona w scrapbook'u :)
  • Anonim

ale o so chozi ?; >
  • Anonim

dobra, przysiadłam i mam już 3 rzeczy w scrapbook'u! znalazlam tez inny spis rzeczy, z ktorego mam 2 rzeczy i szukam jeszcze jednej!
  • Anonim

łuuuuuuu!! znalazlam! mam! :D mam juz 7 rzeczy, ktore trzeba znalezc i 4 certyfikaty!
  • Anonim

A ja w ogóle nie wiem o co chodzi : D Tzn. wiem gdzie jest ScrapBook (?) i tam jest napisane, że trzeba znaleść jakieś rzeczy (?) i tyle. I listę rzeczy do znalezienia też trzeba znaleść samemu? *gleba*
  • Anonim

a ja przypadkiem znalazlam rysunek z dzieciakami i gumką starłam jakiś drugi rysunek,ale pojęcia nie mam o co biega..... :P Ciemna jestem :P Tap,informuj na bieżąco :)
  • McDalenka

Ja znam kod do telefonu, ale narazie nie napiszę, żeby nie psuć Wam zabawy. Podpowiem, że ten ciąg cyfr był użyty w książkach o HP
  • weron

666?; )

no dobrze, ale dość już tego dobrego :/ niektórzy totalnie nie wiedzą co bedzie jak się gdzieśtam wejdzie i cośtam zbierze. więc wielka prośba: napiszcie jak dla idiotki [to i ja zrozumiem; ]
  • Anonim

ej,no dobra,mam dwie rzeczy w notesiku,a co dalej ? w miejscu stanęłam,no....:P
  • Anonim

Ja rysunek znalazłam przypadkowo i starłam coś gumką, ale nie wiem o co chodzi <co jest?>
    Fajna ta strona, jak już ktoś mówił ^^
  • JoAsia

trzeba sie przyjrzec co na rysunku...

ja już mam te 4 kartki stoje przed drzwiami, a one nie chcą sie otworzyć buuu... co robić?
  • Użytkownik zalatany

natrafiłam na Dark Mark... boje sie na niego kliknać... co trza zrobic??/
  • Anonim

ooo,ja też chcę natrafić na dark mark....! W ogóle czy my mówimy o tej samej stronie ? Za nic nie mogę znaleźć więcej niż to,co już mam :/
| |

PAMIĘTAJ! TO JEST GRONO O KSIĄŻCE, NIE O GRONOWYCH QUIZACH I ZABAWACH! REGULAMIN GRONA: 1. Uży...

Fotki

Miejsca grona (0)