Harry Potter [4000]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pietruch

...to jakim zwierzeciem chcielbyscie byc??
    Ja na przyklad chcialbym byc np. Feniksem :D
  • Użytkownik zalatany

Oczywiście, że orłem... Polatać można i żaden ptak Cie nie zje, bo to ty zjadasz... kosmos:)
  • ファ ンカ - Fanka:)

Feniks...niezła myśl...Ale żeby nie podkradać cudzych pomysłów, to pegazem,albo jednorożcem. Cudowne stworzenia=)
  • Anonim

gumochłonem :P albo sklątką tylnowybuchową; -)))))
  • Anonim

norwegian horntai
  • McDalenka

Ja chciałabym być pieskiem tak jak Syriusz albo jakimś małym fruwającym stworzonkiem
  • DFS BGFVCS FDVCB V

zdecydowanie kotem:

na dukata - to kot kata
    z czarownicą w środku; )))
  • Anonim

Dobre pomysły poleciały - feniks i jednorożec.. no i oczywiście - gumochłon : D
  • weron

no to ja powtórzę; ) lew albo jaguar albo program minimum czyli KOT :)
  • Pietruch

wiadomo ze Feniks to doskonaly pomysl :P ale jak pamietacie sklatki byly bardzo duze jak urosly :) a to malo praktyczne :] jelsi ktos wybralby kota albo psa rozumiem wtedy przejsc przez miasto nie wyrozniajac sie :D ale jako sklatka tylnowybuchowa... a w ogole to gumochlony moga sie poruszac??
  • Anonim

Ja się za dużo nie ruszam.....aby tylko taki gumochłon miał otorek,coby fajkę wsadzić,to mi więcej do egzystencji nie potrzeba; -)

a sklątka ? Bardzo praktyczna....każdy ustąpi Ci miejsca w kolejce,a autobus to mozna mieć dla siebie; -) No i jak ktoś Ci zajdzie za skórę,to nie ma zmiłuj..... :]
  • Marianna

ten temat jest też na "Harry Potter i półkrwi książę"...

więc powtórzę: ze względów praktycznych: kot lub synogarlica. na ulicy nikt nie zauważy, wejdzie wszędzie...
  • Ginger >)

A ja chciałabym być wilkiem lub koniem... najlepiej czarnym:D Może nie jest zbyt praktyczne...choć z drugiej strony ludzie boją się wilków;) A konie są kochane*.*
  • Anonim

ogromnym smokiem najlepiej chinskim,albo jednorozcem
  • Marianna

ale kto by w mieście rozpoznał wilka?

synogarlice nie są bezpieczne - a jakby jakiś jastrząb się na mnie rzucił???
  • aNNuSzkA

...hmm... czarny kot :)
    zwinne zwierze, poza tym niektórzy omijają z daleka bo pecha przynosi
  • Anonim

koń albo pegaz;)

Kocham konie;)

chciałabym sobie galopować;)
  • Milenka

Ja w Konia... :)
  • Dorcia

Ja w kota
  • Górson

Pies albo kot zdecydowanie najlepsze
| |

PAMIĘTAJ! TO JEST GRONO O KSIĄŻCE, NIE O GRONOWYCH QUIZACH I ZABAWACH! REGULAMIN GRONA: 1. Uży...

Fotki

Miejsca grona (0)