-
Pietruch
...to jakim zwierzeciem chcielbyscie byc??
Ja na przyklad chcialbym byc np. Feniksem :D -
Użytkownik zalatany
Oczywiście, że orłem... Polatać można i żaden ptak Cie nie zje, bo to ty zjadasz... kosmos:) -
ファ ンカ - Fanka:)
Feniks...niezła myśl...Ale żeby nie podkradać cudzych pomysłów, to pegazem,albo jednorożcem. Cudowne stworzenia=) -
Anonim
-
-
Anonim
-
McDalenka
Ja chciałabym być pieskiem tak jak Syriusz albo jakimś małym fruwającym stworzonkiem -
DFS BGFVCS FDVCB V
zdecydowanie kotem:
na dukata - to kot kata
z czarownicą w środku; ))) -
Anonim
Dobre pomysły poleciały - feniks i jednorożec.. no i oczywiście - gumochłon : D -
weron
no to ja powtórzę; ) lew albo jaguar albo program minimum czyli KOT :) -
Pietruch
wiadomo ze Feniks to doskonaly pomysl :P ale jak pamietacie sklatki byly bardzo duze jak urosly :) a to malo praktyczne :] jelsi ktos wybralby kota albo psa rozumiem wtedy przejsc przez miasto nie wyrozniajac sie :D ale jako sklatka tylnowybuchowa... a w ogole to gumochlony moga sie poruszac?? -
Anonim
Ja się za dużo nie ruszam.....aby tylko taki gumochłon miał otorek,coby fajkę wsadzić,to mi więcej do egzystencji nie potrzeba; -)
a sklątka ? Bardzo praktyczna....każdy ustąpi Ci miejsca w kolejce,a autobus to mozna mieć dla siebie; -) No i jak ktoś Ci zajdzie za skórę,to nie ma zmiłuj..... :] -
Marianna
ten temat jest też na "Harry Potter i półkrwi książę"...
więc powtórzę: ze względów praktycznych: kot lub synogarlica. na ulicy nikt nie zauważy, wejdzie wszędzie... -
Ginger >)
A ja chciałabym być wilkiem lub koniem... najlepiej czarnym:D Może nie jest zbyt praktyczne...choć z drugiej strony ludzie boją się wilków;) A konie są kochane*.* -
Anonim
-
Marianna
ale kto by w mieście rozpoznał wilka?
synogarlice nie są bezpieczne - a jakby jakiś jastrząb się na mnie rzucił??? -
aNNuSzkA
...hmm... czarny kot :)
zwinne zwierze, poza tym niektórzy omijają z daleka bo pecha przynosi -
Anonim
-
Milenka
-