Harry Potter [4000]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wzmianka w gazecie ...
  • Anonim

Jakiej gazecie?
  • Anonim

A więc w dzisiejszej gazecie zobaczyłam wzmianek na temat Harry'ego a brzmi tak "Londyn, Bohater serii Książek o młodym czarodzieju, Harry POtter , nie zginie w ostatnim tomie ujawnia brytyjska gazeta- "Daily Star", powołując się na pracownika wydawnictwa szykującego do druku powieść. Harry jednak straci swoje czarodziejskie umiejętności w walce ze złem"
    nie wiem co o tym myślec bo chyba jak by ktoś coś taiego chlapnoł to by kare zapłacił co w o tym myślicie ??
  • Anonim

Ja też czytałam o tym dzisiaj w "Fakcie".Może to niezbyt wiarygodna gazeta,ale skoro jeszcze jakieś pismo o tym nadmienia,to może coś w tym jest...?
  • Anonim

zastanawiam się właśnie mimo to że FAKT to lekki brukowiec ale żezywiscie nie wiem co o tym myśleć, ale wydaje mi sie że J>k Rowling nie pozwoliła bym na ujawnienie zakończenia książki :)
  • Anonim

A poza tym,co to za zakończenie?!Harry pozbawiony magii?Już lepsza dla niego byłaby śmierć...:)
  • Anonim

nim ma ktoś jeszcze jakieś idee :)
  • Aza

a mi sie wydaje, że desperacko szukają jakichś 'nowinek' do kolumny KSIĄŻKI. Rowling prędzej zjadłaby wszystkie nakłady gazety, niż pozwoliła, żeby ktoś dowiedział się takiej rzeczy przed światową premierą HP&DH
  • Anonim

No mi się też tak wydaje zaobaczymy co jutro napiszą peweni nic ale grzbietak na niecie i nic o tym jakoś nie pisza a jak by ktoś coś takeigo o tym powiedział to by bło głośno na wszystkih gronach i stronach HP :)
  • Hugo Stiglitz!

>Aza napisała:
    >a mi sie wydaje, że desperacko szukają jakichś 'nowinek'
    >do kolumny KSIĄŻKI. Rowling prędzej zjadłaby wszystkie
    >nakłady gazety, niż pozwoliła, żeby ktoś dowiedział
    >się takiej rzeczy przed światową premierą HP&DH

zgadzam się z tobą.po prostu nie mieli co napisac i jakąs glupote napisali.to by bylo bez sens gdyby ludzie znali zakonczenie i rowling dobze o tym wie
  • blu

AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
    JAK MOZECIE TO ROBIC!!
    JAK SPOJLERZYCIE TO OSTRZEGAJCIE, KURDE NO...
  • Anonim

a czy zdajecie sobie sprawe jak bardzo skoczyła w tym momencie potemncjalna sprzedaż ksiażki?
    gdyby w jakimś szmatławcu typu fakt napisali że została tam opisana scena zbiorowego gwałtu na hermionie to wszyscy bez wyjatku by sie rzucili jak baby na wyprzedaży na tą ksiażke
  • Anonim

A ja jestem ciekawa, jak to się dalej potoczy. Czy będą żarliwe zapewnienia, że to plotka, czy będe milczeć, czy co...

Bo o śmierci Dumbla też się wszyscy dowiedzieli wcześniej, też przez przypadek, ktoś przeczytał fragment książki,a potem oszczędności życia pchnął w zakłady, że właśnie dyrektor umrze.

Ale,jeśli to prawda, współczuję temu panu,co to przeczytał i rozgłosił. Jak go menago Rowling poda do sądu (na przykład), to facet się do końca życia nie wypłaci, nawet za honorarium które dostał od gazety, której sprzedał to info :P
  • ☆Ak!n!moD☆

nie no. dajcie spokój. Harry pozbawiony magii? buhaha! to się kupy nie trzyma. dlatego uważam, że to zwykła plotka. a to, że Harry nie zginie może być prawdą, bo wcześniej o tym czytałam... no nie pamiętam gdzie, ale czytałam....
  • Anonim

>Aza napisała:
    >a mi sie wydaje, że desperacko szukają jakichś 'nowinek'
    >do kolumny KSIĄŻKI. Rowling prędzej zjadłaby wszystkie
    >nakłady gazety, niż pozwoliła, żeby ktoś dowiedział
    >się takiej rzeczy przed światową premierą HP&DH

aZa, jak zwykle GENIALNIE!!! xD

to z kompletną utratą magii wcale nie jest debilne: przynajmniej zamyka książkę przed jej kontynuacją [bo jeśliby ktoś inny chciał dalszy ciąg napisać, to musiałby Harry'emu oddać moc, a wtedy byłby niewiarygodny, książka naciągana i... w ogóle - szkoda gadać]
    z drugiej strony - wszelkie chwyty marketingowe dozwolone!!! nie ma się co dziwić takim rewelacjom, teraz będzie się ich pojawiało coraz więcej
    z trzeciej strony <choć to współbrzmi z drugą;P> - "Fakt" to brukowiec NIE Z TEJ ZIEMI, dlatego - jeśli nie ma potwierdzenia w innym miejscu - możemy sobie odpuścić dywagacje, bo to oznacza, że informacja jest KOMPLETNIE wyssana z palca [u nogi]
  • Lady Ant

nie wiem czy czytałać cykl o Czarnej Kompanii
    ja jak skończyłam czytać ostatni tom do którego miałam dostęp byłam załamana bo moja ulubiona bohatera straciła swoją magiczną moc
    straszne i nie sprawiedliwe :/
    no może akurat sprawiedliwe, ale nie jestem obiektywna

ale mój mąż mi milosiernie zaspoilerował, że Pani moc straciła nie tak nieodrawcalnie i w dalszych tomach ją odzyska

jestem pewna, że jakby Harry stracił w 7 tomie swoje zdolości a kots by się uparł napisac kontynuację to wymyśliłby jakiś prawdopodony sposób na tej mocy odzyskanie ( a może się sama z czasem regeneruję, może troche jak u Łukjanienki można delikwenta wysłać do odpowieniego sanatorium... )
  • Anonim

Hehe , ale ja wiem mi się wydaje że to nie może być prawda bo tak przed premierą ?? ale chyba jak by to nie była plotka no o by w innych gazetach byłoby napisane ??
  • DzieciaK

Tylko że jak już było powiedziane napierw to napisała jakaś brytyjska gazeta i Fakt a co za filozofia żeby Fakt to spisał od tamtej gazety ?! Przeciez taki brukowiec jest zdolny do wszystkiego... =/ Wiec trzeba tutaj rozważać wiarygodnośc tamtej gazety o ktorej (chyba) nic nie wiemy...
  • Anonim

Właśnie, właśnie, ale Rowling jak juz kojeny raz powtarzam,to wysmakowana literatka i nie wydaje mi by nadala swojej ksiazce tak kiczowate i tragiczne zakonczenie :( Hp to nie dramat Shakespear'a... Chociaż w ostatnia częsc wpakowala troche za duzo romansidel i śmierci :( Oby gazetka sie mylila bo jak nie to sie powiesze na skrzyzowaniu... x(
  • Māyā η Car

nie wieszaj się; P
  • 1
  • 2
| |

PAMIĘTAJ! TO JEST GRONO O KSIĄŻCE, NIE O GRONOWYCH QUIZACH I ZABAWACH! REGULAMIN GRONA: 1. Uży...

Fotki

Miejsca grona (0)