- 1
- 2
-
Mateusz K.
Jak podaje zespół na stronce:
"April 21, 2005:
"Shadows are Security" will be released on June 14th worldwide."
Miejmy nadzieję, że płytka szybko trafi do naszej Ojczyzny szybko i nie będzie problemów z jej dystrybucją.
AAAAAAA!!!!!!!!!! :D -
Master of Disaster
-
Slick Van Thurmond
Chyba właśnie perka AILD jest icj znakiem rozpoznwczym??
Łotewer zajebiście to już chyba!!!
Trzeba obczaić. -
Mateusz K.
ogólnie kapela jest jedna z ciekawszych z tej całej nowej fali. Czekam z niecierpliwością. -
-
Master of Disaster
perka raczej przypomina automat perkusyjny wydarty z lesnej nory jakichs norweskich trolli niz prawdziwa perkusje. zniecheca mnie do tej kapeli to ze FWC ma zjebane bebny wlasnie. -
Anonim
prafda, prafda :)))
kapela jak tysiac innych metalcore'owych klonuf :) -
Slick Van Thurmond
-
Slick Van Thurmond
Tutaj do zassania zajawkowy numer z nowej płyty.
http://www.ozzfest.com/audio/aild_m... -
Anonim
juz sie nie moge doczekac kiedy zlapie ten albumik w swoje rece:)mam nadziej ze bedzie podobny do poprzedniego. -
Mateusz K.
nowy kawałek nawet niezły, ale nie porywa tak jak pierwszy album. poczekamy na nową płyte, zobaczymy. -
Mateusz K.
jednak porywa. zmieniam zdanie - przesłuchałem kilkukrtonie, i choć stosuje ograne chwyty to ja to kupuję.
-
Anonim
-
Anonim
a ja coras wieksza beke s tej fascynacji metalcore krece :D szczegolnie ze ostatnio w ramach lapania dystansu zaczalem odsfiezac sobie pierwowzory.. dla orotodoksuf i nieobeznanych polecam szczegolnie 'sound of perseverance' znanej skontinont kapeli DEATH, ktorej riffy dziwnym rafem zdaje sie zrzynac nawet FAUST AGAIN :)))
-
wodz rodzo
-
Anonim
-
Slick Van Thurmond
Ej człowieniu czy temat nazywa się "oryginalność zespołów metalcore'owych"?
Nie rozumiem napinki wszyscy wiemy gdzie można szukać influencji kapel metalcore(sam przedrostek mówi wiele; -)).
Ale dzięki, że starasz się nam robić za obeznanego mentora w kwestii brzmienia(nam maluczkim nieuświadomionym;-)). -
Anonim
no cusz... ma sie jusz wyrobiony gust pszynajmniej :) i beke tesz mozna pokrecic :)
nie ma kontynuacji bez inspiracji! -
Mateusz K.
-
Anonim
wlasnie, proponuje odlozyc na bok grozne miny :) jessli chodzi o muzyke, to po prostu tszeba miec pewna wiedze zeby o niej rozmawiac, a zrodla ispiracji sa niezwykle waznymi scieszkami f jej odkrywaniu :P -
Master of Disaster
jesli chodzi o metalkorowe zrzyny z DEATH to jeszcze Symbolic dodam
nowy nr aild - nihil novi sub sole. nuda
- 1
- 2