hardcore [1666]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mateusz K.

Jak podaje zespół na stronce:
    "April 21, 2005:
    "Shadows are Security" will be released on June 14th worldwide."
    Miejmy nadzieję, że płytka szybko trafi do naszej Ojczyzny szybko i nie będzie problemów z jej dystrybucją.
    AAAAAAA!!!!!!!!!! :D
  • Master of Disaster

Zeby se tylko bebny przypomnieli odtriggerowac
  • Slick Van Thurmond

Chyba właśnie perka AILD jest icj znakiem rozpoznwczym??
    Łotewer zajebiście to już chyba!!!
    Trzeba obczaić.
  • Mateusz K.

ogólnie kapela jest jedna z ciekawszych z tej całej nowej fali. Czekam z niecierpliwością.
  • Master of Disaster

perka raczej przypomina automat perkusyjny wydarty z lesnej nory jakichs norweskich trolli niz prawdziwa perkusje. zniecheca mnie do tej kapeli to ze FWC ma zjebane bebny wlasnie.
  • Anonim

prafda, prafda :)))
    kapela jak tysiac innych metalcore'owych klonuf :)
  • Slick Van Thurmond

yeah right; -/
  • Slick Van Thurmond

Tutaj do zassania zajawkowy numer z nowej płyty.
    http://www.ozzfest.com/audio/aild_m...
  • Anonim

juz sie nie moge doczekac kiedy zlapie ten albumik w swoje rece:)mam nadziej ze bedzie podobny do poprzedniego.
  • Mateusz K.

nowy kawałek nawet niezły, ale nie porywa tak jak pierwszy album. poczekamy na nową płyte, zobaczymy.
  • Mateusz K.

jednak porywa. zmieniam zdanie - przesłuchałem kilkukrtonie, i choć stosuje ograne chwyty to ja to kupuję.
  • Anonim

mnie sie podoba. nóżka sama przytupuje wiec nie jest tak zle; )
  • Anonim

a ja coras wieksza beke s tej fascynacji metalcore krece :D szczegolnie ze ostatnio w ramach lapania dystansu zaczalem odsfiezac sobie pierwowzory.. dla orotodoksuf i nieobeznanych polecam szczegolnie 'sound of perseverance' znanej skontinont kapeli DEATH, ktorej riffy dziwnym rafem zdaje sie zrzynac nawet FAUST AGAIN :)))

• wodz rodzo

and so what?
  • Anonim

i wielki chuj!!!! :D
  • Slick Van Thurmond

Ej człowieniu czy temat nazywa się "oryginalność zespołów metalcore'owych"?
    Nie rozumiem napinki wszyscy wiemy gdzie można szukać influencji kapel metalcore(sam przedrostek mówi wiele; -)).
    Ale dzięki, że starasz się nam robić za obeznanego mentora w kwestii brzmienia(nam maluczkim nieuświadomionym;-)).
  • Anonim

no cusz... ma sie jusz wyrobiony gust pszynajmniej :) i beke tesz mozna pokrecic :)

nie ma kontynuacji bez inspiracji!
  • Mateusz K.

seta nie nerwuj się tak. toż to tylko o muzykę poszło. :D
  • Anonim

wlasnie, proponuje odlozyc na bok grozne miny :) jessli chodzi o muzyke, to po prostu tszeba miec pewna wiedze zeby o niej rozmawiac, a zrodla ispiracji sa niezwykle waznymi scieszkami f jej odkrywaniu :P
  • Master of Disaster

jesli chodzi o metalkorowe zrzyny z DEATH to jeszcze Symbolic dodam

nowy nr aild - nihil novi sub sole. nuda
  • 1
  • 2
| |

dla wszystkich fanow muzyki hardcore, metalcore, beatdown hardcore. jesli wazna jest dla was nie ty...

Fotki

Miejsca grona (1)