-
mylovemyway
-
mylovemyway
osobiście czuję dziwny niesmak po tym koncercie...wolę ich posłuchać na płycie.... -
Anonim
jak dla mnie koncert zajebiozka. schizma na plycie to 40% tego co na koncertach (na przyklad na niedzielnym) a plyt born from pain zaczelem sluchac...dopiero po tym gigu :] warto bylo tluc sie pociagiem w pol niedzieli a potem pol nocy spowrotem :]]]
jeszcze jedno - jesli ktos ma jakis serv gdzie moznaby , choc na jakis czas wrzucic zdjecia z tego gigu (moje beda next week) to niech da znac
sickofyou@wp.pl albo tu na gronie
pozdro
xxx -
Anonim
-
-
monar
mnie koncert powalil na łopatki... nie pamietam kiedy ostatnio tak mi sie podobalo, ja byłam w amoku przez caly czas jego trwania :D
bfp widzialam po raz 3 ale takiej pompy jeszcze nie dali.. brak słow.. schizma tak samo... nie no jak tak dalej pójdzie to ja skoncze na serce...:D -
Anonim
dzisiaj beda papierowe, ale w przyszlym tygodniu powinienem miec skan :] wtedy ci posle; ) pozdro
sid -
Grono.Net
gig jak sie patrzy...Born From Pain rozniesli scene.duzo zajebistych wspomnien...i kto mowil ze Schizma umarla??!! panowie dali prawdziwy popis>>13 lat na scenie robi swoje... brawo breslau!!! -
fryta
witam,bom tu nowa.
koncert jak dla mnie przedni,aczkolwiek wydaje mi sie,ze diabolique jest troche za malym miejscem na tego typu imprezy. owszem,dobrze,ze istnieje w ogole,bo cos sie przynajmniej dzieje i ma gdzie dziac sie,ale ja mam zawsze jakies ale...
co do samej sztuki - bfp zmiazdzyli chyba wszystkich,imo byli najlepsi tego wieczoru(no ale dziwnym nie jest,heh). schizma - w porzadku,jak zwykle zreszta; ) bth- coz.. slyszac ich live po raz enty mam wrazenie,ze troche mi sie juz przejadli.. a na mothre kur** mac sie spoznilam,niech to... to tyle ode mnie,bo koncert byl w koncu jakis czas temu; )
a jak ktos ma ochote obejrzec foty z tego gigu,to moze to zrobic o tu -
http://www.pbase.com/karoshi_mosh/
pozdr.
fry -
szarlatan
-
Anonim
-
Anonim
-
monar
ja pierdziele ..
chociaż .. no uwielbiam ich ale zeby nie za często... niedosyt lepszy niz przesyt...
lenin wiesz jak czlowiekowi zrobić dobrze :D -
Anonim
:D
będe mistrzem w robieniu dobrze jesli kiedyś bede mógł napisać że wpada do polski MERAUDER:):):)