hardcore [1666]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mylovemyway

i jak się podobało?
  • mylovemyway

osobiście czuję dziwny niesmak po tym koncercie...wolę ich posłuchać na płycie....
  • Anonim

jak dla mnie koncert zajebiozka. schizma na plycie to 40% tego co na koncertach (na przyklad na niedzielnym) a plyt born from pain zaczelem sluchac...dopiero po tym gigu :] warto bylo tluc sie pociagiem w pol niedzieli a potem pol nocy spowrotem :]]]

jeszcze jedno - jesli ktos ma jakis serv gdzie moznaby , choc na jakis czas wrzucic zdjecia z tego gigu (moje beda next week) to niech da znac
    sickofyou@wp.pl albo tu na gronie
    pozdro
    xxx
  • Anonim

piotrus... przeslij mi kilka tych fotek!!
  • monar

mnie koncert powalil na łopatki... nie pamietam kiedy ostatnio tak mi sie podobalo, ja byłam w amoku przez caly czas jego trwania :D
    bfp widzialam po raz 3 ale takiej pompy jeszcze nie dali.. brak słow.. schizma tak samo... nie no jak tak dalej pójdzie to ja skoncze na serce...:D
  • Anonim

dzisiaj beda papierowe, ale w przyszlym tygodniu powinienem miec skan :] wtedy ci posle; ) pozdro
    sid
  • Grono.Net

gig jak sie patrzy...Born From Pain rozniesli scene.duzo zajebistych wspomnien...i kto mowil ze Schizma umarla??!! panowie dali prawdziwy popis>>13 lat na scenie robi swoje... brawo breslau!!!
  • fryta

witam,bom tu nowa.
    koncert jak dla mnie przedni,aczkolwiek wydaje mi sie,ze diabolique jest troche za malym miejscem na tego typu imprezy. owszem,dobrze,ze istnieje w ogole,bo cos sie przynajmniej dzieje i ma gdzie dziac sie,ale ja mam zawsze jakies ale...
    co do samej sztuki - bfp zmiazdzyli chyba wszystkich,imo byli najlepsi tego wieczoru(no ale dziwnym nie jest,heh). schizma - w porzadku,jak zwykle zreszta; ) bth- coz.. slyszac ich live po raz enty mam wrazenie,ze troche mi sie juz przejadli.. a na mothre kur** mac sie spoznilam,niech to... to tyle ode mnie,bo koncert byl w koncu jakis czas temu; )
    a jak ktos ma ochote obejrzec foty z tego gigu,to moze to zrobic o tu -
    http://www.pbase.com/karoshi_mosh/

pozdr.
    fry
  • szarlatan

tu tez są:
    http://www.core-poration.pl/index2....
  • Anonim

następny koncert najprawdopodoniej ok września w środkowej polsce:)
  • Anonim

byloby milo :D
  • monar

ja pierdziele ..
    chociaż .. no uwielbiam ich ale zeby nie za często... niedosyt lepszy niz przesyt...
    lenin wiesz jak czlowiekowi zrobić dobrze :D
  • Anonim

:D
    będe mistrzem w robieniu dobrze jesli kiedyś bede mógł napisać że wpada do polski MERAUDER:):):)
| |

dla wszystkich fanow muzyki hardcore, metalcore, beatdown hardcore. jesli wazna jest dla was nie ty...

Fotki

Miejsca grona (1)