hardcore [1666]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Shiroi Hito

WALLS OF JERICHO [us], NEW WINDS [pt], SUNRISE [pol], PURIFICATION [it], MORSER [ger], CHILDREN OF FALL [swe],
    FAUST AGAIN [pol], BLACK FRIDAY '29 [ger], LACK [dk], DEATH OF ANNA KARINA [it],
    TO KILL [it], IOU [nor], PAINT THE TOWN RED [ger], LAHAR [cz], DRIVING THE SALT [ger], WOLONGONG [cz]
    http://www.fluffmusic.com

KTO JEDZIE?
  • wodz rodzo

ja mam nadzieje ze mi sie uda bo musze zobaczyc ANNE KARINE na zywo!

ale bedzie ciezko
  • Shiroi Hito

damy rade......tak sie mowi!:p
  • Anonim

W tym czasie ja bardziej na jakieś brytyjskie festy raczej bym reflektował:D...miłej zabawy dobry skład ale na 3 dni to chyba tylko część wymieniłeś;>
  • Jakub

z mojej rozpiski wiem, że bedzie grało PAINT THE TOWN RED... wybornie

a poza tym SUNRISE, FAUST AGAIN i BLACK FRIDAY '29, będzie fajnie, byle było z kim się zabrać...
  • Anonim

Kurde no....wybralbym sie......
  • Grono.Net

mysle ze ja + osoby towarzyszace sie wybierzemy
    i pare osob z wwa tez napewno

a paint the town red jest zajebiste widzialem ich rok temu i chetnie zobacze jeszcze
    jako pierwszy kawalek grali scratch the surface
    słabo?

• Shiroi Hito

no to spoko.....balem sie ze nie bedze musial sam jechac......
  • .

eee ja bylem juz 2 razy w Pilsnie i zawsze jhest zajebiscie ipelno ludzi nowych sie poznaje.szkoda ze w tym roku nie pojade; [
  • Shiroi Hito

why?
  • (sus+barun:)

miejmy nadzieje tylko ze w tym roku w pilznie nie bedzie takich akcji z wlascicielami miejscowy jak w zeszlym...
    chociaz przenoszenie sie z miejsca na miejsce i skakanie przez ploty tez mialo swoj klimat:)
  • Shiroi Hito

a co sie stanelo......?
  • kazzzzia

Zaczynam powoli myslec na powaznie o tym Pilznie i jak wszystko wypali to pojade :)
  • Shiroi Hito

jeeeee......byloby zajebiscie.......
  • .

co sioe stalo??? myslalem ze bede mial prace a;e nie wypali lo wioec pojade raczej MONAR Z TOBA NA STOPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! bo z dziwczyna jest latwiej sory chlopaki; p
    a i jedzenie jest wmiare drogia te wszystki weganiskie hamburgery na nasze jakies 8 pln; [
  • Shiroi Hito

ja biore mielonke z polski......
  • Shiroi Hito

:p
  • gozz

ja bym mogla jechac; )))
  • Shiroi Hito

im nas wiecej tym lepiej......

a czym jedziemy....?
    pagan z monarem beda sie integrowac jadac autostopem.....ja i kogut zamierzamy pociagiem.....a reszta?
  • Anonim

Kasia Kasia mysl powiażnie bo ja też zaczełam mysleć poważnie....
    a wyjazd bez anioła stroza bedzie niebezpieczny jak mi i monice cos sie stanie bedziesz miala nas na sumieniu...
    a transport zalezy od funduszy jaki bede w stanie przeznaczyc na ten wyjazd...:/
| |

dla wszystkich fanow muzyki hardcore, metalcore, beatdown hardcore. jesli wazna jest dla was nie ty...

Fotki

Miejsca grona (1)