- 1
- 2
-
Anonim
jaki jest wasz ulubiony teledysk HC?
moje...
*merauder - master killer
*hatebreed - this is now -
Anonim
hatebreed i will be heard
madball down by low (te kryminalne mordy;> )
i l'espirit du clan z 1 rozdziału raz mi myknoł na vivie przypadkiem ale nie pamiętam do którego kawałka ale był w cipę blokowisko koncert ziomki...czysty hardcore;) -
Anonim
-
Anonim
a co do lespritów to dobry był patent gitarzysty w bandytce na łbie na środku blokowiska:))) -
-
Anonim
niezły pomysł a na dezine na koncercik szczególnie dla mnie;>.....a machine head davidian odbiegając od tematu ich obecny pałker zapierdalał w kasku na koncercie przewijającym się w klipie też dobry patent]:-> -
sTODDent 4
Heaven Shall Burn - The Weapon They Fear - to jest wypas co prawda nie HC tylko MC
...jak grali na MWD to był chyba najleprzy mosh na jakim w życiu byłem! :D -
Mateusz K.
wideo HSB jest znakomite. ZOstając w klimatach MC to jeszcze klip As I Lay Dying - "Forever" przypadł mi do gustu. -
celo
Sick Of It All - Blown Away... zajebisty no i wogole wyjebany w kosmos :] -
Shiroi Hito
REFUSED - New noise - nic dodac nic ujac.....
AFI - The Leaving Song Pt. 2 - fajny klimat....i mosh
moge tesz zaliczyc espritduclan w blokowisku:-p -
Anonim
wiem że dla niektórych to nie hc ale wyciągam do nich środkowy palec i mówie...
BIOHAZARD - AUTHORITY
no i SOIA (tu już chyba nie ma wątpliwości:) S.T.S -
Anonim
-
Slick Van Thurmond
*Throwdown - Forever(Fight Club :-))
*SOIA - District(rządząca kreskówa)
*Norma Jean - Face Face(klimat 50's)
*Bleeding Through - Love Lost In The Hail Of Gunfire(kto widział ten wie, fabuła i klimat niesamowity)
*UnderOATH - When The Sun Sleeps(miszcze jak zwykle)
*Converge - Eagle Becomes Vultures(życiowa rozkminka :]) -
Anonim
totalnie nie hardcorowy muzycznie ale przesłanie hhmmm SEPULTURY territory jedwabiste ujęcia;> -
Anonim
co do Bleeding Through, HSB i Throwdowna to sie zgodze fajne teledyski, ale jeszcze dodałbym Chimaira-Pure Hatred (fajne koncertowe, mosh itp.), Shadows Fall-The Idiot Box(fajne urywki z koncertów), Unearth- The Great Dividers (fajny motyw z tymi zaklejonymi ustami i z tym policjancikiem co zatrzymuje a potem rozpierucha), no i oczywiscie kultowy (choć z innej beczki) Machine Head-Davidian!! -
Anonim
ale zapomnieliśmy o "prawdziwym HC czyli 18L "ile dał bym żeby zapomnieć to gówno";> -
Anonim
Walls of Jericho - "There's no "I" in fuck you" - pani rządzi, no i ta energia w klipie....
SOIA - "District" - za klimat.... -
BamBam
Pantera - I'm Broken
Hatebreed - This Is Now , Live For This , I Will Be Heard
Chimaira - Power Trip
Agnostic Front - Peace
Biohazard - wszystko -
mylovemyway
Stretch Arm Strong- "4 the records"...wymiata na wszystkich frontach no ewentualnie HSB " the weapon..." -
MYSHURE
-
MYSHURE
- 1
- 2
|
|
dla wszystkich fanow muzyki hardcore, metalcore, beatdown hardcore. jesli wazna jest dla was nie ty...
Miejsca grona (1)
-
PROGRESJA Sylwestra Kaliskiego 15 a, Warszawa
- Dodaj miejsce