• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jaki jest wasz ulubiony teledysk HC?
    moje...
    *merauder - master killer
    *hatebreed - this is now
  • Anonim

hatebreed i will be heard
    madball down by low (te kryminalne mordy;> )
    i l'espirit du clan z 1 rozdziału raz mi myknoł na vivie przypadkiem ale nie pamiętam do którego kawałka ale był w cipę blokowisko koncert ziomki...czysty hardcore;)
  • Anonim

fakt ze na madballu kryminałem jebie na kilometr:)))
  • Anonim

a co do lespritów to dobry był patent gitarzysty w bandytce na łbie na środku blokowiska:)))
  • Anonim

niezły pomysł a na dezine na koncercik szczególnie dla mnie;>.....a machine head davidian odbiegając od tematu ich obecny pałker zapierdalał w kasku na koncercie przewijającym się w klipie też dobry patent]:->
  • sTODDent 4

Heaven Shall Burn - The Weapon They Fear - to jest wypas co prawda nie HC tylko MC

...jak grali na MWD to był chyba najleprzy mosh na jakim w życiu byłem! :D
  • Mateusz K.

wideo HSB jest znakomite. ZOstając w klimatach MC to jeszcze klip As I Lay Dying - "Forever" przypadł mi do gustu.
  • celo

Sick Of It All - Blown Away... zajebisty no i wogole wyjebany w kosmos :]
  • Shiroi Hito

REFUSED - New noise - nic dodac nic ujac.....
    AFI - The Leaving Song Pt. 2 - fajny klimat....i mosh

moge tesz zaliczyc espritduclan w blokowisku:-p
  • Anonim

wiem że dla niektórych to nie hc ale wyciągam do nich środkowy palec i mówie...
    BIOHAZARD - AUTHORITY

no i SOIA (tu już chyba nie ma wątpliwości:) S.T.S
  • Anonim

tia ....FUCK THE RULES :D
  • Slick Van Thurmond

*Throwdown - Forever(Fight Club :-))
    *SOIA - District(rządząca kreskówa)
    *Norma Jean - Face Face(klimat 50's)
    *Bleeding Through - Love Lost In The Hail Of Gunfire(kto widział ten wie, fabuła i klimat niesamowity)
    *UnderOATH - When The Sun Sleeps(miszcze jak zwykle)
    *Converge - Eagle Becomes Vultures(życiowa rozkminka :])
  • Anonim

totalnie nie hardcorowy muzycznie ale przesłanie hhmmm SEPULTURY territory jedwabiste ujęcia;>
  • Anonim

co do Bleeding Through, HSB i Throwdowna to sie zgodze fajne teledyski, ale jeszcze dodałbym Chimaira-Pure Hatred (fajne koncertowe, mosh itp.), Shadows Fall-The Idiot Box(fajne urywki z koncertów), Unearth- The Great Dividers (fajny motyw z tymi zaklejonymi ustami i z tym policjancikiem co zatrzymuje a potem rozpierucha), no i oczywiscie kultowy (choć z innej beczki) Machine Head-Davidian!!
  • Anonim

ale zapomnieliśmy o "prawdziwym HC czyli 18L "ile dał bym żeby zapomnieć to gówno";>
  • Anonim

Walls of Jericho - "There's no "I" in fuck you" - pani rządzi, no i ta energia w klipie....

SOIA - "District" - za klimat....
  • BamBam

Pantera - I'm Broken
    Hatebreed - This Is Now , Live For This , I Will Be Heard
    Chimaira - Power Trip
    Agnostic Front - Peace
    Biohazard - wszystko
  • mylovemyway

Stretch Arm Strong- "4 the records"...wymiata na wszystkich frontach no ewentualnie HSB " the weapon..."
  • MYSHURE

HSB jak wyzej i
    Caliban - Forsaken Horizon
  • MYSHURE

ale bede dodawac stopniowo jak mi sie cos przypomni:P
  • 1
  • 2