-
Anonim
Ja osobiście, najbardziej chciałby zobaczyć HRC w Las Vegas, Orlando i w Londynie, a Wy? -
Anonim
Las Vegas na pewno i moze jakies w bardziej egzotycznym, tropikalnym miejscu :)) -
Malibu Open Miles
Rzeczywiście egzotyczne miejsca kręcą najbardziej. Sama wycieczka na taką np wyspę Guam musi być ciekawym przeżyciem. Poznać tamtejszą kulturę, ludzi i inne ciekawe zjawiska to sprawy bezcenne:) Swoją drogą HRC w Bangkoku wygląda jak knajpa JEff's z Galerii Mokotów.
A scena dla zespołów na w HRC w Bali w Indonezji robi wrażenie http://www.hardrock.com/locations/c... -
jag
Ja bardzo bym chciała odwiedzić HRC w Meksyku, najlepiej w Mexico City, gdzie byłam, ale nie dane mi było wstąpić do Hard Rocka..
-
-
Quantum Of Solace
-
kamil.
-
Youth gone wild.
-
justyna.
-
Jasiu
-
justyna.
-
T.Jane
Ja chce do Las Vegas, Oslo, Londyn, Kona, może Los Angeles, Nowy Jork...
Jakaś wycieczka objazdowa po HRC by się przydała :] -
będzki
a ja bym chciał Warszawe oczywiscie...
a tak serio to Londyn i Sharm el sheikh -
Jasiu
Jakoś mi tak fajnie
bo dużo osób by chciało do Londynu
a to jest jedyne zagraniczne HRC w którym byłem :) -
butters
-
inż. Jakub Kamiński
to sie moze spotakmy bo ja coprawda byłem ale za miesiąc bede znowu:P na placa de catalunya -
mizzfit
Ja bylam w hrc w Dublinie, Barcelonie, Wiedniu, NYC, Bostonie, Filadelfii i Orlando... no i w Wawie.
wlasciwie, to macie racje... Londynu mi do szczescia brakuje :D -
Anonim
> Ja bylam w hrc w Dublinie, Barcelonie, Wiedniu, NYC, Bostonie, Filadelfii i Orlando... no i w Wawie.
Z tego co wiem to w Wiedniu nie ma HRC ... -
inż. Jakub Kamiński
-
katarin.
ja bym chciała zobaczyć w NYC. to moje marzenie.chce mnie ktoś tam zabrać? -
inż. Jakub Kamiński
moje marzenie to zobaczyć wszystkie :-D i przy okazji ładny kawałek świata zwiedzić poki co szykuej sie do odwiedzenia 3 Barcelona (po raz drugi), Madryt, Lizbona 8mego maja podziele sie fotkami