Hard Rock Cafe [709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !warning!

a jednak! dzis slyszalam Incubusa :P
  • carrie

..ej, ale Eminem? uuła;/;/;/;/
  • Kafel

>Karolka napisała:
    >..ej, ale Eminem? uuła;/;/;/;/

No a co Ty myslalas? :D To przeciez rockowa knajpa z muza dla wszystkich :) Dobrze ze techno nie ma :P (sorry za sarkazm, ale mimo tego iż uwazam sie za osobe inteligentna i dotarl do mnie fakt ze sety nie zaleza od ekipy HRC to wciaz jeszcze nie moge sie przyzwyczaic do zaistnialej sytuacji, dlatego odreagowuje w sposob najmniej szkodliwy spolecznie :D)
  • Dianulaa

Hard Rock Cafe
    kur.. dajcie zeppelinów,maidenów,hendrixa,s kid row!!
    ale Eminem...
    ;/
  • carrie

>Diana. napisała:
    >Hard Rock Cafe
    >kur.. dajcie zeppelinów,maidenów,hendrixa,s kid row!!
    >ale Eminem...
    >;/

podpisuję się pod tym.
  • T.Jane

Ale przecież napisali, że sety nie zależą od stuffu... Ludzie czytajcie <nie to że mi się eminem w HRC podoba :P>
  • jag

no właśnie, a poza tym, głównie lecą rockowe kawałki, tylko raz na jakiś czas poleci coś innego więc nie rozumiem o co to zamieszanie. nie powinno to AŻ tak przeszkadzać.
  • kamil.

dokładnie. ludzie, nie czepiajcie się muzyki. po pierwsze nie zależy od nas. po drugie wcale nie jest taka zła: led zeppelinów dużo, hendrixa dużo, doorsów dużo etc. a to, ze raz na jakiś czas poleci eminem lub bep to...trudno. trzeba być tolerancyjnym. więc- chill out!
  • Piotrek

wg mnie b dobrze ze nie jest puszczaany jedynie rock, bo bym padl chyba :) ale to moja - subiektywna opinia.
  • ∂SH

:)ja tak samo!!!
  • Kafel

Knajpa klimatyczna, obsluga zajebista, browar i jedzenie dobre, wiec moge przebolec 'niedoskonalosci" muzyczne, co nie znaczy ze przyjmuje to do wiadomosci ot, tak. Niemniej rozumiem w czym rzecz i mimo wszystko mam zamiar goscic w HRC.
  • mroz

byłaby straszna nuda gdyby raz na jakiś czas nie puscicli eminema albo szakiry. przynajmniej jest jakies poruszenie i człowiek odżywa, docenia to ze wczesniej był Jet, albo Manson.
  • Kafel

no dobra, ja to rozumiem, ale jesli juz tak jest to np ja bym chetnie uslyszal frozen Madonny, albo like a prayer lub dirrty kryski aguilery, bo jesli juz ma leciec cos lajtowego to tez na poziomie. Jednak kolo sie zamyka, petla sie zaciska bo nie macie mozliwosci komponowania setow, wiec... dyskusja ma sens choc jej charakter jest bardzo ogolny. Em czy shakira tez sa ok, tylko ze srasznie powtarzalne to...
  • god

no a co w takim razie powiecie na fergie? - -'
  • Kafel

>stary pan napisała:
    >no a co w takim razie powiecie na fergie? - -'

powiemy - przejrzyj temat od początku to sie dowiesz :)
  • Malibu Open Miles

Fergie jest w porządku, lepsza niż Black Eyed Peas. Miło popatrzeć na artystę który wie czego chce, ma ciekawe aranżacje i jeszcze wymyśla własne patenty w tym co robi. Wielu rockowych wokalistów może się wiele nauczyć od Fergie, przede wszystkim tego jak można i powinno bawić się głosem.
    Mimo to wolałbym coś bardziej rockowego w to miejsce. Przeciez jest tyle alternatyw i tyle rock n rollowych kapel że spokojnie starczy na kilka miesięcy grania bez powtórek
  • piecuch

to fakt Black Eyed Peas to jakiś niewypał i niepasuje ( jak dla mnie ) do klimatu hrc.
    a co do muzyki na kuchni to błagam byle prędzej bo powoli nam sie reperturar konczy a pozatym niedługo nas wyklną za to darcie mord hihi

a tak naprawde to jak muza na kuchni juz będzie to dopiero sie zacznie śpiewanie haha

ps. juz sie boje o swoje gardło hahahah
  • Anonim

ale ostatnio lecieli The Doors;)
  • Jasiu

Brakuje mi
    - Polskich wykonawców (T. Love, KULT, Hey...)
    - Więcej Beatlesów
    - DUŻO WIĘCEJ alternatywy
  • Kafel

nie uswiadczysz poslich wykonawcow gdyz to wylacznie zachodnie sety
| |

Dla wielbicieli Hard Rock Cafe! Pierwsza Hard Rock Cafe powstała w Londynie, w 1971 roku. Po pewny...

Fotki

Miejsca grona (1)