-
Maniuś
Kto chce jeszcze pracować w Hard Rock Cafe??? brakuje ludzi na kuchnie, na prepa chyba 1 osoba i na dish(zmywak) 3 osoby... kto chętny???pisać -
T.Jane
-
Maniuś
napisałem że potrzeba ludzi na kuchnie... "nie jest wymagane doświadczenie"!!!!!!! -
T.Jane
-
-
mroz
serverow jest chyba full...
no "Full" minus jeden:D:D:D:D
Tsy
tsy
tsy
tsy.... -
Maniuś
-
mroz
mowisz ofcorz ogolnie no nie? bo powinny byc 2 na zmianie nie? a tak to macie zapieprz niezly... -
Maniuś
-
Anonim
ja tam wysłałem CV ale widać nie potrzebaowali mojej pomocy więc nie mam zamiaru się pchać w dupe gdzie mnie nie chcą :P ...wychodze z założenia, że to nie oni mi robią łaskę że chcą mnie zatrudnić tylko ja im, że chce tam pracować...w końcu to oni szukają pracowników ]:->
pzdr :D -
mroz
to ty juz tam "plywales" a nie "robiles"....:D ale dish w HRC to jednak HRC:D -
mroz
proponuje przynosic CV do nas, na hoststand, mamy tez jakies aplikacje do wypelniania, wiec pelen serwis -
Maniuś
dokładnie, dish jest bardzo ważny, bo bez jednego kelnera cze prepa można sobie poradzić!! a bez jednego z disha już jest opóźnienie z myciem bemarów, talerzy i; /szklanek;/ więc kto chce znać HRC od kuchni to zapraszamy!!! -
Kozioł
-
Anonim
-
Anonim
materialistka ]:-> a tak poza tym nie tylko korzyści finansowe się liczą przy szukaniu pracy... O.o korzyści pozafinansowe odgrywają nawet większą role niż zarobki...np współpracownicy, godziny pracy, jakość pracy etc. :P -
Anonim
gdybym mial tylko te 18 lat ! zgadzam sie z przedmowca. ja tam nawet na zmywaku chcialbym pracowac HRC; ) -
Youth gone wild.
-
mroz
-
Anonim
to co was tak szybko ubywa? niedawno był tylko "zmywak" potem "zmywak" i "bar" a teraz to już wszędzie ]:-> -
Karolina
|
|
Dla wielbicieli Hard Rock Cafe! Pierwsza Hard Rock Cafe powstała w Londynie, w 1971 roku. Po pewny...
Miejsca grona (1)
-
Hard Rock Cafe Złota, Warszawa
- Dodaj miejsce