Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maniuś

Kto chce jeszcze pracować w Hard Rock Cafe??? brakuje ludzi na kuchnie, na prepa chyba 1 osoba i na dish(zmywak) 3 osoby... kto chętny???pisać
  • T.Jane

ja chce jako kelnerka :)
  • Maniuś

napisałem że potrzeba ludzi na kuchnie... "nie jest wymagane doświadczenie"!!!!!!!
  • T.Jane

oki spoko, sorry
  • mroz

serverow jest chyba full...
    no "Full" minus jeden:D:D:D:D

Tsy
    tsy
    tsy
    tsy....
  • Maniuś

no tak, nie jest fajnie jak na dishu są 3 osoby zamiast 6
  • mroz

mowisz ofcorz ogolnie no nie? bo powinny byc 2 na zmianie nie? a tak to macie zapieprz niezly...
  • Maniuś

ja wczoraj robiłem 18 godzin:D
  • Anonim

ja tam wysłałem CV ale widać nie potrzebaowali mojej pomocy więc nie mam zamiaru się pchać w dupe gdzie mnie nie chcą :P ...wychodze z założenia, że to nie oni mi robią łaskę że chcą mnie zatrudnić tylko ja im, że chce tam pracować...w końcu to oni szukają pracowników ]:->

pzdr :D
  • mroz

to ty juz tam "plywales" a nie "robiles"....:D ale dish w HRC to jednak HRC:D
  • mroz

proponuje przynosic CV do nas, na hoststand, mamy tez jakies aplikacje do wypelniania, wiec pelen serwis
  • Maniuś

dokładnie, dish jest bardzo ważny, bo bez jednego kelnera cze prepa można sobie poradzić!! a bez jednego z disha już jest opóźnienie z myciem bemarów, talerzy i; /szklanek;/ więc kto chce znać HRC od kuchni to zapraszamy!!!
  • Kozioł

Raczej na barze będziemy kogoś potrzebować...
  • Anonim

a jakie są zarobki?
  • Anonim

materialistka ]:-> a tak poza tym nie tylko korzyści finansowe się liczą przy szukaniu pracy... O.o korzyści pozafinansowe odgrywają nawet większą role niż zarobki...np współpracownicy, godziny pracy, jakość pracy etc. :P
  • Anonim

gdybym mial tylko te 18 lat ! zgadzam sie z przedmowca. ja tam nawet na zmywaku chcialbym pracowac HRC; )
  • Youth gone wild.

dokaldnie... gdymym tylko te 18 lat mial...
  • mroz

tak naprawde to wszedzie potrzebujemy ludzi...
  • Anonim

to co was tak szybko ubywa? niedawno był tylko "zmywak" potem "zmywak" i "bar" a teraz to już wszędzie ]:->
  • Karolina

z baru nikt nie ubył , za to ciągle przybywa buź do picia :P