-
Anonim
witam Was drodzy gronowicze :)
W związku z objętą przeze mnie funkcją moderatora, chciałabym abyście zapoznali się z zasadami, które na każdym gronie obowiązywać powinny. Mam nadzieję, że dostosujecie się do nich. Ułatwi to nam współpracę i oszczędzi niepotrzebnych nieporozumień :)
1. Elementarna kultura mile widziana. Osoby nadmiernie wulgarne, obrażające innych gronowiczów i nie stosujące się do regulaminu grona będą w pierwszej kolejności ostrzegane, następnie usuwane z tego grona.
2. Proszę Was o zakładanie nowych tematów z głową, tzn nie powtarzamy tematów, które już były, nie zakładamy tematów dotyczących spraw mało istotnych, nie spamujemy itd.
3. All Is One.
4. Stwórzmy grono, które będzie miejscem odjazdowym i klimatycznym jak Hard Rock Cafe!
Wszelkie pytania, sugestie dotyczące działalności tego grona kierujcie do mnie na prv, bądz bezpośrednio w tym temacie.
Peace, Love & ♪Rock 'n Roll♪ !!!
pozdrawiam,
Bethi. -
Malibu Open Miles
Gratuluję Bethi:) I jednocześnie proponuję przykleić ten temat, tak by zawsze był pierwszy -
Maniuś
-
Syś... =p
-
-
T.Jane
-
Anonim
taka prosba do admina. Czy moglabys skasowac lub zamknac temat o tych malolatach bo mnie on strasznie wkurza. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
.: A :.
-
☥ Lady Vampyria ☥
-
Anonim
tjaa świetnie,
może jeszcze kodeks postępowania zawieśmy i wypełniajmy jakies tableki - na prawo ci grzeczni, na lewo-ci nie
czy to jest grono czy ochronka???
mogę być spokojnie z niego wywalona nawet zaraz, po wczorajszym koncercie LIPALI to miejsce wisi mi mietkim kalafiorem -
Anonim
-
†ANTYGAWENDA†™
-
Anonim
-
pppp