Hard Rock Cafe [709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

witam Was drodzy gronowicze :)

W związku z objętą przeze mnie funkcją moderatora, chciałabym abyście zapoznali się z zasadami, które na każdym gronie obowiązywać powinny. Mam nadzieję, że dostosujecie się do nich. Ułatwi to nam współpracę i oszczędzi niepotrzebnych nieporozumień :)

1. Elementarna kultura mile widziana. Osoby nadmiernie wulgarne, obrażające innych gronowiczów i nie stosujące się do regulaminu grona będą w pierwszej kolejności ostrzegane, następnie usuwane z tego grona.

2. Proszę Was o zakładanie nowych tematów z głową, tzn nie powtarzamy tematów, które już były, nie zakładamy tematów dotyczących spraw mało istotnych, nie spamujemy itd.

3. All Is One.

4. Stwórzmy grono, które będzie miejscem odjazdowym i klimatycznym jak Hard Rock Cafe!

Wszelkie pytania, sugestie dotyczące działalności tego grona kierujcie do mnie na prv, bądz bezpośrednio w tym temacie.

Peace, Love & ♪Rock 'n Roll♪ !!!

pozdrawiam,

Bethi.
  • Malibu Open Miles

Gratuluję Bethi:) I jednocześnie proponuję przykleić ten temat, tak by zawsze był pierwszy
  • Maniuś

brawo:D
  • Syś... =p

trzeci odnosnik najbardziej mi się podoba =p
  • T.Jane

Porządek musi być :)
  • Anonim

taka prosba do admina. Czy moglabys skasowac lub zamknac temat o tych malolatach bo mnie on strasznie wkurza.
  • Anonim

temat jest od wczoraj zamkniety :]
  • Anonim

zwracam honor :)
  • Anonim

faajnie jakieś zasady przynajmniej..............
  • .: A :.

popieram :)
  • ☥ Lady Vampyria ☥

ja też. :)
  • Anonim

tjaa świetnie,

może jeszcze kodeks postępowania zawieśmy i wypełniajmy jakies tableki - na prawo ci grzeczni, na lewo-ci nie

czy to jest grono czy ochronka???

mogę być spokojnie z niego wywalona nawet zaraz, po wczorajszym koncercie LIPALI to miejsce wisi mi mietkim kalafiorem
  • Anonim

love all serve all. Tyle powiem jako serwer... :)
  • †ANTYGAWENDA†™

luzik
  • Anonim

no i Gites
  • pppp

hmmm w końcu coś o moim ulubionym miejscu;)
| |

Dla wielbicieli Hard Rock Cafe! Pierwsza Hard Rock Cafe powstała w Londynie, w 1971 roku. Po pewny...

Fotki

Miejsca grona (1)