Hard Rock Cafe [709]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Arek

Są też cudowne czerwone spodnie Freddiego... ale na mnie największe wrażenie zrobiły saksofon i gitara Bowiego (bo jego najbardziej lubie).
  • Anonim

Jest i biała perkusja Cliva Burra z Iron Maiden.. świętych grali ciąg dalszy
  • T.Jane

• tomas666

ok wszystko ladnie ale czy ktos moze napisac gdzie sie miesci HRC,I CZY GDZIES MOZNA ZNALEZC ZDJECIA LOKALU,pozdrawiam
  • marta

HRC mieści się w Złotych Tarasach w samym centrum Warszawy, wejście jest osobno, od ul. Emilii Plater. Jeśli chodzi o zdjęcia... to nie wiem :P
  • tomas666

dziekuje bardzo za odpowiedzbylem ciekaw gdzie bedzie ta knajpa ,a tak przy okazji drogo tam jestdziwne pytania zadaje wiem ale nie ma mnie w kraju i ciekawy jestem co nowego w miescie
  • Anonim

Byłem dzisiaj po raz pierwszy w Hard Rocku, no ciekawie jest wewnątrz- choć nie czuć tak tej przestrzeni, niby dużo miejsca, ale.. Ceny są trochę zabójcze, obsługa rzeczywiście młodzieżowa. Co do memorabilii to BC Rich Janka Bo i gitara Kozakiewicza-wow.
  • Anonim

Doszły mnie słuchy, że zdjęli gitarę "od U2":)... Prawda to?
  • Angie

no prawda, prawda...
    Ale za to jest cekinowa marynarka Krzyśka Krawczyka! :)

Niemniej wszystkim zawiedzionym narobię smaku, bo jako, że bywam na różnych hardrockowych zapleczach, to zdradzę, że są tam naprawdę niezłe wypasy czekające na powieszenie; )
  • Anonim

A czy przypadkiem nie zdjęli tej gity, bo mają wątpliwości o których pisałem tutaj kilka stron wcześniej:)? Nie odpowiadali na maile to się skontaktowałem przez Gazetę Wyborczą:), mieli podobno sprawdzić w "centrali" czy aby na pewno gitara jest od U2. No chyba, że zdjęli, żeby przetrzeć szmatką;)...
  • carrie

a mnie ciekawi, dlaczego część HRC, gdzie znajdują sie m.in.: koszula Janis, Doorsi, Hendrix, Lennon, jest nieczynna?;/ raz tylko tam weszłam:(
  • inż. Jakub Kamiński

jest czynnaale tylko wtedy jak jest jakis wiekszy ruch i sie nie mieszczą ludzie w pozostałych salach po mojemu zabieg dosyć oczywisty ułatwia to obsłudze znacznie prace bo poco rozsiewać garstke ludzi po niewiwdomojakich hektarach
  • carrie

no tak.racja.
  • Angie

natomiast zwiedzać można zawsze do woli :)
  • T.Jane

a to nie jest miejsce wyznaczone dla VIPów?
  • Anonim

niet, ale jak robisz rezrwacje to chyba wlasnie tam :)
  • Youth gone wild.

>Oliś napisała:
    >Moje 2 ulubione memo :D
    >
    > http://img255.imageshack.us/img255/...
    >
    > http://img243.imageshack.us/img243/...

oj tak :) Jeszcze to zajebiste zdjecie Axla; )
  • Łobełt

Powiem wam że zajebiście w porę się urwałem :D Kurtka Ryśka Riedla jest zajebista.... Ta z okładki Detoxu i teledysku Autsajdera. Wisi na schodach..
| |

Dla wielbicieli Hard Rock Cafe! Pierwsza Hard Rock Cafe powstała w Londynie, w 1971 roku. Po pewny...

Fotki

Miejsca grona (1)