Harcerstwo [3701]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto jest z drużyny żeglarskiej albo wodnej??
  • Meggy

• Anonim

Nie ma jak spostrzegawczosć...ale i tak WODNIACY PISZCIE
  • ~ B ~

To chyba oczywiste, że jestem Wodniakiem, skoro stworzyłem tamten wątek, ale wpisać się trzeba :)

Ogólnie to jest nas dużo, tylko ludzie się nie chcą wychylać... Jeśli się mylę, to drodzy Wodniacy... poprawcie mnie :D
  • Dominika

tysiu...ja jestem z wodniaków!!;] i ty też...;p ze mną...hehe;] pozdroffka!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

i ja, i ja też; D
  • AnKaa

ja jetsem :) HKŻ "Szkwał" Pozdrawia; )
  • Jesienna dziewczyna

coolca dawniej 273 wwdh( warszawska wodna drużyna harcerska) Press-Gang
    w trakcie otwierania 338 wkw(wędrowniczego kręgu wodnego)
  • pyci/ Pawel

i jeszcze JA JA! jak na zalaczonym obrazku widac;)
    a gdzie ten krag otwieracie? tzn na jakiej dzielnicy o ile w Wawie? bo aktualnie mieszkam na ochocie od niedawna jako ze studiuje i sie zastanawiam nad kontynuacja harcowania w takiej czy innej formie. tak wiec wdzieczny bym byl za jakies info;)

3mta sie:D
  • Jesienna dziewczyna

no wieć ta drużynka otwiera się na woli ale ludziska to z calej wawy bo ja jestem z pargi mamy osóbke gdiześ z okolicy usrynowa piasenczna i ktoś z woli też się znajedzie ale zapraszam tylko jeszcze się okarze że bede najmłodsza wiekiem a najstarsza funkcją w tym wkw :P
  • (R)ojal

124 Radomska Drużyna Wodna POZDRAWIA!! xD
  • Anonim

407 Warszawska Wodna Drużyna Harcerska :)
  • Jesienna dziewczyna

a można wiedzieć gdzie 407 wwdh działa tak z ciekawości sie oczywiście pytam nie inaczej
  • Anonim

7WDHiZ rulez :)
  • Anonim

Hufiec Warszawa-Centrum
  • Jesienna dziewczyna

hmm. to wy w centrum to prawie samych wodniaków macie na jakies 10 środowisk conajmnej 2 wodnaickie na pradze gdize ich jest też 2 jest wogle ze 30 środowisk no może 25
  • Anonim

powiedzmy że obrodziło w miłośników żeglarstwa:)
  • Maluch

ja jestem :D Szczep Harcerskich Drużyn Wodnych z Pruszkowa<lol>
  • Jesienna dziewczyna

not o dobrze miłościnicy żęglarstwa rlz
    a co do pruszkowa to miałam przyjemność w ostatnim sezonie kimś od was pływać
  • Anonim

pytanie natury techniczno-sprzętowej:) na czym kochani druchny i druchowie pływacie??:)
| |

Śpiewem kruszymy skały, a rąk splecionych w kręgu przyjaźni nic nie jest w stanie rozerwać. U..

Fotki

Miejsca grona (2)