-
Anonim
-
-
Anonim
-
~ B ~
To chyba oczywiste, że jestem Wodniakiem, skoro stworzyłem tamten wątek, ale wpisać się trzeba :)
Ogólnie to jest nas dużo, tylko ludzie się nie chcą wychylać... Jeśli się mylę, to drodzy Wodniacy... poprawcie mnie :D -
-
Dominika
tysiu...ja jestem z wodniaków!!;] i ty też...;p ze mną...hehe;] pozdroffka!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
-
AnKaa
-
Jesienna dziewczyna
coolca dawniej 273 wwdh( warszawska wodna drużyna harcerska) Press-Gang
w trakcie otwierania 338 wkw(wędrowniczego kręgu wodnego) -
pyci/ Pawel
i jeszcze JA JA! jak na zalaczonym obrazku widac;)
a gdzie ten krag otwieracie? tzn na jakiej dzielnicy o ile w Wawie? bo aktualnie mieszkam na ochocie od niedawna jako ze studiuje i sie zastanawiam nad kontynuacja harcowania w takiej czy innej formie. tak wiec wdzieczny bym byl za jakies info;)
3mta sie:D -
Jesienna dziewczyna
no wieć ta drużynka otwiera się na woli ale ludziska to z calej wawy bo ja jestem z pargi mamy osóbke gdiześ z okolicy usrynowa piasenczna i ktoś z woli też się znajedzie ale zapraszam tylko jeszcze się okarze że bede najmłodsza wiekiem a najstarsza funkcją w tym wkw :P -
(R)ojal
-
Anonim
-
Jesienna dziewczyna
a można wiedzieć gdzie 407 wwdh działa tak z ciekawości sie oczywiście pytam nie inaczej -
Anonim
-
Anonim
-
Jesienna dziewczyna
hmm. to wy w centrum to prawie samych wodniaków macie na jakies 10 środowisk conajmnej 2 wodnaickie na pradze gdize ich jest też 2 jest wogle ze 30 środowisk no może 25 -
Anonim
-
Maluch
-
Jesienna dziewczyna
not o dobrze miłościnicy żęglarstwa rlz
a co do pruszkowa to miałam przyjemność w ostatnim sezonie kimś od was pływać -
Anonim
pytanie natury techniczno-sprzętowej:) na czym kochani druchny i druchowie pływacie??:)