-
*ola*
jaka jest wasza ulubiona piosenka happysad??
Dla mnie chyba 'jescze, jeszcze'... -
*ola*
-
panna aga
-
*ola*
'zanim pójdę' też jest świtna (tak jak wszystkie), ale juz mi sie trochę przejadła... Chyba muszę trochę odpocząć i znowu mi się spodoba :) -
-
Paulina
'wszystko jedno'
[miało być tak pięknie.
miało nie wiać w oczy nam.
i ociekać szczęściem.
miało być sto lat. sto lat.] -
dominiha
najfajniejsza jesy hymn 78 albo miłość albo ostatni blok w miescie oj wszystkie sa fajne :D -
LukiLLo
Tak, "Hymn 78" to jest super kawałek! ...bo "liczą się tylko przyspieszone tętna"
Bardzo lubie też 'tak mija czas" - ale to chyba dlatego, że tak poznałem Happysad - było to na długo przed wydaniem ich pierwszej płyty - dlatego mam do tej piosenki sentyment, aha i jeszcze tak samo mam z "partyzantem" :)
Zresztą co tu dużo pisać - cała płytka jest dobra! -
Anonim
Płyte HS młuciłem przez calutkie wakacje ijuż siem troche przejadła... obecnie zajarany jestm piosenkami:
"Dwie Połowy"
"Z pamiętnika zielarki"
"Odpocznijmy"
natomiast na koncertach najlepsza jest:
"Nasza wioska plonie"
Słyszałem ją tylko 2 razy do tej pory ale chodzi mi po głowie non-stop. Nie moge sie doczekac mnastepnego koncertu by ja usłyszeć - ewentualnie moze uda mi sie ją gdzieś znaleźć w necie... emule i kazo dopomóż!!
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Paulina
kiedyś kupią nóż. i powyrzynam wszystkich wkoło. kupię nóż. zostawię tylko dwoje. tylko ja i Ty. ja i Ty.
[bardzo w tej chwili adekwatne.] -
dominiha
Chowasz się na tym samym zakręcie
Nie ma co, nie jesteś dzieckiem szczęścia
Nie plujesz nigdy pod wiatr,
nigdy nie patrzysz psu w oczy
O nic nie pytasz
Niesie cię pozytywna myśl że nie jest źle
że wszystko ma jakiś sens
-
Anonim
zdecydowanie "100 lat" (czyli oficjalnie "wszystko jedno" :P),
na drugim miejscu "ostatni blok w naszym mieście".
a w ogóle to prawie wszystkie są super (wyłączając być może "tak mija czas" - do kitu tekst :P) -
Anonim
Ostatnio "Nie rozjadą nas czołgi" :) A wogole to ja chce na koncert!!! -
*ola*
Przyłączam sie do apelu tirlipirli!
Ja też chce koncert!
A tekst 'tak mija czas' wcale nie jest do kitu! Wręcz przeciwnie. -
Anonim
Ostatnio najlepiej mi sie kojarzy "odpocznijmy" ale 100lat też rządzi!; )
Co do koncertów to ciekaw jestem czemu chłopaki z nastaniem nowego roku tak przystopowali, jeszcze niedawno grali koncert za koncertem (kilka miesięcznie) a teraz na stronce w zapowiedziach jakoś pustawo:( -
Paulina
-
Grono.Net
"Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy
które mało nas obchodzą...Jednoznacznie trudno orzec...", który z utworów jest lepszy a który gorszy. Ogólnie rzecz biorąc, cała płytka jest ok. -
Paulina
i łans egejn:
"kiedyś kuuuuuuuuupie nóż i powyrzynam wszystkich w koło. kuuuuupieeee nóż. zostawię tylko dwoje."
a w wolnym przekładzie na inglisz to będzie leciało jakoś tak:
"someday I'll buy a knife and powykillam everybody around. I'll buy a knife and I'll still only two"
[tłumaczenia by Wiesława] -
panna aga