Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś wie kiedy nastepny koncerty happy w Warszawie, albo w jej okolicach :) :>
  • Anonim

Będzie na to, że 18 czerwca w Komorowie, pod Warszawą, gdzieś w plenerze. Zagra z nimi jeszcze T.Love. No i wejście za frajer :))

Tylko jak trafić do tego Komorowa ? :/
  • mgr prawdziwy myśliwy

O ile to słuszny Komorów mam na myśli, to kolejką WKD można dojechać :)
    Tuż po sesji, idealnie :D
  • Anonim

Dziekuje za informacje :) o rany... ja nie moge być <chlip>:(
  • lalalalal

mnie też raczej poza Warszawę nie wypusczą.; \
  • Anonim

heheh tu nie chodzi o rodziców:P oni nawet niech nie próbują mnie trzymać w domku :P hihi ale mam juz ten termion zajety :/
  • Oll

Komorow, Komorów... a na mapie to góra, dół, prawo, lewo?; ) możę się wyrwę... :(praca
  • call me tim

A moze ktos z Panstwa wie, czy i kiedy, bedzie koncert w Poznaniu?? :>
    Bede wdzieczny za wszelkie info :)))
    pozdrawiam :]
  • Grono.Net

Mam pomysł zebysmy sie spotkali wczesniej i razem pojechali do tego Komorowa wpisujcie sie kto chetny !!
  • mgr prawdziwy myśliwy

To w lewo i w dół od centrum warszawy; ) No przecież łatwo trafić, wszyscy wiedzą, gdzie jest dworzec WKD, kupujemy bilecik do Komorowa i dalej martwi się maszynista; ) A z tego co słyszałam, to ten Komorów jest taki malutki (jeden kościół, jeden sklep :P), że tam już trudno się zgubić.
    Aha, a zpowrotem ostatnia kolejka jest o 0:13, więc chyba już po wszystkiemu :D
  • Oll

Hej, ale to jest myśl, robimy śpiewający pociąg :D Ja się wpisuję :D
  • Lidia.

do komorowa pociagiem czywiscie :) z tym ze gdzie w komorowie?? jakby cos jeszcze bylo wiadomo bylo by zajebiscie :D:D JAZDA!!
  • Lidia.

sorry, to jeszcze raz ja :)
    ale ot bedzie taki koncert a la festyn- w ciagu dnia czy wieczorny??
    no i ee... zapomnialam; / ja si episze na wspolny pociag :)
  • olaszka

muahaha.
    to moze byc ubaw; D

ja chętnie pojadę, chociaż wszystko bym oddała, zeby chłopcy zagrali znowu taki koncercik jak w bolku, w kwietniu. było tak kameralnie i wesoło; )
  • Anonim

tak, koncert w bolku był świetny :)
  • madziaq

eh.. nie wszyscy sa po sesji...; (
  • frymark

koncerty w plenerze sa sweeet.
    dlatego bede tam i ja.
  • Anonim

"Mam pomysł zebysmy sie spotkali wczesniej i razem pojechali do tego Komorowa wpisujcie sie kto chetny !! "

no ja oczywiście. genialny pomysł!
    Brawa dla tego pana; )
  • Anonim

"Mam pomysł zebysmy sie spotkali wczesniej i razem pojechali do tego Komorowa wpisujcie sie kto chetny !! "

ja oczywiście! genialny pomysł :)
    brawa dla tego Pana; )

to kiedy spotkanko, że tak powiem integracyjne i gdzie?
  • Scharfschütze

w bolku bylo spoko, ale jesli chodzi o warszawskie koncerty chyba najlepszy byl ten w no mercy w listopadzie i w proximie w grudniu 2003.

a i tak najlepsze sa te w skarzysku (i kropka):)