-
Anonim
Czy ktoś wie kiedy nastepny koncerty happy w Warszawie, albo w jej okolicach :) :> -
Anonim
Będzie na to, że 18 czerwca w Komorowie, pod Warszawą, gdzieś w plenerze. Zagra z nimi jeszcze T.Love. No i wejście za frajer :))
Tylko jak trafić do tego Komorowa ? :/
-
mgr prawdziwy myśliwy
O ile to słuszny Komorów mam na myśli, to kolejką WKD można dojechać :)
Tuż po sesji, idealnie :D -
Anonim
-
-
lalalalal
-
Anonim
heheh tu nie chodzi o rodziców:P oni nawet niech nie próbują mnie trzymać w domku :P hihi ale mam juz ten termion zajety :/ -
Oll
Komorow, Komorów... a na mapie to góra, dół, prawo, lewo?; ) możę się wyrwę... :(praca -
call me tim
A moze ktos z Panstwa wie, czy i kiedy, bedzie koncert w Poznaniu?? :>
Bede wdzieczny za wszelkie info :)))
pozdrawiam :] -
Grono.Net
Mam pomysł zebysmy sie spotkali wczesniej i razem pojechali do tego Komorowa wpisujcie sie kto chetny !! -
mgr prawdziwy myśliwy
To w lewo i w dół od centrum warszawy; ) No przecież łatwo trafić, wszyscy wiedzą, gdzie jest dworzec WKD, kupujemy bilecik do Komorowa i dalej martwi się maszynista; ) A z tego co słyszałam, to ten Komorów jest taki malutki (jeden kościół, jeden sklep :P), że tam już trudno się zgubić.
Aha, a zpowrotem ostatnia kolejka jest o 0:13, więc chyba już po wszystkiemu :D -
Oll
-
Lidia.
do komorowa pociagiem czywiscie :) z tym ze gdzie w komorowie?? jakby cos jeszcze bylo wiadomo bylo by zajebiscie :D:D JAZDA!! -
Lidia.
sorry, to jeszcze raz ja :)
ale ot bedzie taki koncert a la festyn- w ciagu dnia czy wieczorny??
no i ee... zapomnialam; / ja si episze na wspolny pociag :) -
olaszka
muahaha.
to moze byc ubaw; D
ja chętnie pojadę, chociaż wszystko bym oddała, zeby chłopcy zagrali znowu taki koncercik jak w bolku, w kwietniu. było tak kameralnie i wesoło; ) -
Anonim
-
madziaq
-
frymark
-
Anonim
"Mam pomysł zebysmy sie spotkali wczesniej i razem pojechali do tego Komorowa wpisujcie sie kto chetny !! "
no ja oczywiście. genialny pomysł!
Brawa dla tego pana; ) -
Anonim
"Mam pomysł zebysmy sie spotkali wczesniej i razem pojechali do tego Komorowa wpisujcie sie kto chetny !! "
ja oczywiście! genialny pomysł :)
brawa dla tego Pana; )
to kiedy spotkanko, że tak powiem integracyjne i gdzie? -
Scharfschütze
w bolku bylo spoko, ale jesli chodzi o warszawskie koncerty chyba najlepszy byl ten w no mercy w listopadzie i w proximie w grudniu 2003.
a i tak najlepsze sa te w skarzysku (i kropka):)