-
Izaura
po prsotu piszmy gdzie byly koncerty i jak ktos byl to niech opisze jak bylo:) -
Anonim
w sumeidobry pomyl ale raczej przy kazdym pokoleji powstaje nowy temat; D -
HasiuRek
To racja:] Moze i lepiej niech powsta nowe tematy o kazdym, bo potem nikt nie bedzie sie umial konkretnego koncertu wypatrzec w tysiacu opisanych koncertow w jednym temacie...
Zrozumial ktos?XD -
Anonim
-
-
Anonim
tutaj pisać o koncertach, bedzie ładnie i składnie. a nie takie burdel jak teraz :P -
HasiuRek
Burdel to dopiero bedzie jak tutaj zaczna opisywac. Bedzie jeden koncert zacznal opisywac co i jak. Potem bedzie drugi tez zacznal opisywac. Co bedzie jak ktoremus zechce sie myslami wracac do koncertu ktory byl opisany 10 stron dalej? Bedzie balagan. -
HasiuRek
-
bedzie wesoło....
bedą tematy po 2000 postów...
podziwiam tych co je śledzą, albo wracają do nich choćby po kilkudniowej nieobecności na gronie...
ja sobie takie odpuszczam
więc wole jeden koncert - jeden temat
tak wiem mozna poczytać relację z koncertu z drugiego albo nawet i trzeciego końca Polski, ale jeśli nie mam ochoty to zawsze mogę taki wątek pominąć... -
Anonim
Na Comie jakos ten system funkcjonuje bardzo sprawnie, ale oczywiscie tu musza być jakies wąty:/
zreszta watpie zeby kazdy tak namietnie czytał wszystkie relacje z koncertów.
temat zostaje
dopóki ja tu rządze :P
(ale to w sumie krótko bedzie) -
Natana
Anemka... to bez sensu. Naparwdę straszny bałagan powstanie!! Zresztą przez to można przeoczyć jakiś koncert, a ja np ostatnio czerpię informacje o koncertach właśnie z grona, a nie mam zamiaru śledzić całegho tematu jako że nie ma mnie codziennie przy komputerze...
niech zostanie jak było-jeden koncert, jeden temat. ot co. -
Noli me tangere!
jak jest temat o jednym koncercie to zaśmieca całe grono kiedy juz nikt w nim nie pisze a tak będzie zaśmiecać tylko jeden temat. Ja jestem za.
I zaczynam: kto był w poniedziałek w pałacyku zielińskiego w Kielcach? Osobiscie średnio mi się podobało. Chłopaki się nie popisali, grali krótko i jak gdyby" na odwal się" Ale chociaż Kuba stał przez cały wtystęp Hurta wśród ludzi i można było do niego normalnie podejść:) -
Noli me tangere!
-
Natana
"IQ" ostatnio grają często... :]
Mówisz,że zaśmeica całe grono, ale przepraszam... od czego jest moderator? Od usuwania porzuconych tematów. :] -
Anonim
bedzie smiesznie bo bedzie jednoczesnie o 5 koncertach ktore maja sie odbyc w oprzeciagu 5 dni w roznych czesciach kraju :) -
Anonim
>>>NaTaNkA<< napisała:
>Mówisz,że zaśmeica całe grono, ale
>przepraszam... od czego jest moderator? Od usuwania
>porzuconych tematów. :]
no, to ktos sie opisze na temat koncert w swoim miescie, a moderator i tak to skasuje :/
to nie lepiej zeby tu było wszystko. wrazenia ze starych i nowych koncertów razem.
a z resztą jak dobrze widze nastepny koncert dopiero za ponad miesiąc, wiec narazie i tak nic tu nie bedzie.
Pozdrawiam.
-
HasiuRek
-
bang, bang.
-
.agnes.
-
a zachodź, zachodź...
-
Anonim
>A. napisała:
>kiedy bedzie najblizszy koncert i gdzie???
http://happysad.art.pl - polecam stronkę, bardzo pomocną jest, a oczy cieszy, że hej!