happysad [8060]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Izaura

po prsotu piszmy gdzie byly koncerty i jak ktos byl to niech opisze jak bylo:)
  • Anonim

w sumeidobry pomyl ale raczej przy kazdym pokoleji powstaje nowy temat; D
  • HasiuRek

To racja:] Moze i lepiej niech powsta nowe tematy o kazdym, bo potem nikt nie bedzie sie umial konkretnego koncertu wypatrzec w tysiacu opisanych koncertow w jednym temacie...
    Zrozumial ktos?XD
  • Anonim

zrozumialam ale i tak powstaja nie ma co bo zobacz ile jest :P
  • Anonim

tutaj pisać o koncertach, bedzie ładnie i składnie. a nie takie burdel jak teraz :P
  • HasiuRek

Burdel to dopiero bedzie jak tutaj zaczna opisywac. Bedzie jeden koncert zacznal opisywac co i jak. Potem bedzie drugi tez zacznal opisywac. Co bedzie jak ktoremus zechce sie myslami wracac do koncertu ktory byl opisany 10 stron dalej? Bedzie balagan.
  • HasiuRek

Znaczy 10 stron wczesniej, sorcia
  • włóczykij

bedzie wesoło....

bedą tematy po 2000 postów...

podziwiam tych co je śledzą, albo wracają do nich choćby po kilkudniowej nieobecności na gronie...
    ja sobie takie odpuszczam

więc wole jeden koncert - jeden temat

tak wiem mozna poczytać relację z koncertu z drugiego albo nawet i trzeciego końca Polski, ale jeśli nie mam ochoty to zawsze mogę taki wątek pominąć...
  • Anonim

Na Comie jakos ten system funkcjonuje bardzo sprawnie, ale oczywiscie tu musza być jakies wąty:/

zreszta watpie zeby kazdy tak namietnie czytał wszystkie relacje z koncertów.
    temat zostaje

dopóki ja tu rządze :P

(ale to w sumie krótko bedzie)
  • Natana

Anemka... to bez sensu. Naparwdę straszny bałagan powstanie!! Zresztą przez to można przeoczyć jakiś koncert, a ja np ostatnio czerpię informacje o koncertach właśnie z grona, a nie mam zamiaru śledzić całegho tematu jako że nie ma mnie codziennie przy komputerze...

niech zostanie jak było-jeden koncert, jeden temat. ot co.
  • Noli me tangere!

jak jest temat o jednym koncercie to zaśmieca całe grono kiedy juz nikt w nim nie pisze a tak będzie zaśmiecać tylko jeden temat. Ja jestem za.
    I zaczynam: kto był w poniedziałek w pałacyku zielińskiego w Kielcach? Osobiscie średnio mi się podobało. Chłopaki się nie popisali, grali krótko i jak gdyby" na odwal się" Ale chociaż Kuba stał przez cały wtystęp Hurta wśród ludzi i można było do niego normalnie podejść:)
  • Noli me tangere!

aha i grali "IQ" jako kawałek z trzeciej płyty:]
  • Natana

"IQ" ostatnio grają często... :]

Mówisz,że zaśmeica całe grono, ale przepraszam... od czego jest moderator? Od usuwania porzuconych tematów. :]
  • Anonim

bedzie smiesznie bo bedzie jednoczesnie o 5 koncertach ktore maja sie odbyc w oprzeciagu 5 dni w roznych czesciach kraju :)
  • Anonim

>>>NaTaNkA<< napisała:

>Mówisz,że zaśmeica całe grono, ale
    >przepraszam... od czego jest moderator? Od usuwania
    >porzuconych tematów. :]

no, to ktos sie opisze na temat koncert w swoim miescie, a moderator i tak to skasuje :/

to nie lepiej zeby tu było wszystko. wrazenia ze starych i nowych koncertów razem.

a z resztą jak dobrze widze nastepny koncert dopiero za ponad miesiąc, wiec narazie i tak nic tu nie bedzie.

Pozdrawiam.

• HasiuRek

Popieram w calosci.
  • bang, bang.

poszłabym poszła... ostatnio na happy bylam jakies 2-3 tyg. temu.
  • .agnes.

kiedy bedzie najblizszy koncert i gdzie???
  • a zachodź, zachodź...

na razie to chyba niezmiennie Olesno :) 30.lipca:)
  • Anonim

>A. napisała:
    >kiedy bedzie najblizszy koncert i gdzie???

http://happysad.art.pl - polecam stronkę, bardzo pomocną jest, a oczy cieszy, że hej!