Happen in Siedlce [146]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M

proponujcie kolejne flash moby i happeningi, które możemy wspólnie zorganizować w naszym wywalonym w kosmos mieście:P Skoro pierwsza akcja sie udała, to może być tylko lepiej...:)
  • Anonim

Mam taką nadzieje ale skoro założyłeś taki wątek walnij reklame na poprtzednim temacie w Siedlcach o happeningu żebyśmy się tu też przeżucili. Mam nadzieje że nie długo rozpropagujemy to tak że ludzie będą przyjeżdżać z innych miast i TV to pokaże :D było by super
  • Anonim

"Pracowac":P mozemy na tym forum i rozmawiac z ludzmi co sie tym interesuja ale i tak bedzie trzeba zapuszcazc tematy na gronie Siedleckim:)
  • M

no jasne..:) tutaj będziemy obgadywać szczegóły.

Zapodałes propozycję z happeningiem w autobusie. popieram w 100% (chodzi mi o zamawianie różnych rzeczy przez kasownik). można to zrobić choćby jutro. Ale potrzeba minimum 3-4 osób...
    jedna osoba siedząca w autobusie i zamawiająca oraz kilka, które będa wsiadały na kolejnych przystankach i przynosiły to, co ten pierwszy zamówił.. efekt jest taki, że pasażerowie zaczną gadac do kasowników..:P

wypasiony opis z dialogami:
    jedzie ktoś z nas w autobusie. nagle wstaje i podchodzi do kasownika. mówi głośno "dzieńdobry, frytki poproszę". na następnym przystanku wchodzi ktoś od nas z frytkami i krzyczy na cały autobus: "Komu frytki"

później można zamawiać inne rzeczy itd. itp... pomysł nie jest nowy i ja go nie wymyśliłem, ale pomyślałem, że można go trochę przybliżyć, bo można go zrobić!

ej dobra... jednak nie da sie tego zrobić od razu, bo wymaga trochę przygotowania... ale dajcie znać, czy się na to piszecie. i czekam na propozycje
  • Anonim

Dobra ja się pisze na wszystko jeżeli będzie dobra organizacja:) Tylko trzeba teraz użyć wyobraźni:)
  • Anonim

Yooo dobre tylko chodzi o to aby udawac jadacy autobus bez autobusu:P Jesli jedziesz autobusem to toba troche kolysze i zazwyzcaj sie czego trzymazs lub siedzisz:P Facet masz genialne pomysly tylko trudne...:P
  • M

niee.. chodzi o najparwdziwy autobus..:D i to nie jest trudne!!:D wręcz przeciwnie.. to jest bardzo łatwe:D:D co z tego, że trzęsie?:| to jest motyw sprawdzony... nie nowy, ale sprawdzony..;) i najlepiej to robiś w jakimś autobusie, średnio wypełnionym... :) Hamster.. zapewniam Cię, że to jest prostrze nawet od prasowania chodnika..:D
  • M

Kiniu, wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć:D:D Marysię mi tu zawołaj! ta to ma pomysły!:D:D
  • Anonim

chodzilo mi co bysmy robili w tym wymyslonym autobusie a nie to co jest:D
  • Maryś

no więc jestem... :P na wezwanie Kingi ; )
  • M

no i bardzo dobrze... :D no więc droga Marysiu liczę na to, że zapodasz kilka pomysłów a później pomożesz w wykonaniu ich..;);):P ja podobno wymyślam za trudne flashe/happeningi..:(:(:( więc... pokładam w Tobie duże nadzieje:D Kinga Cię zachwalała... a to do czegoś zobowiązuje:D:D pozdrawiam
  • Anonim

a moze cos prostego w stylu czytanie gazety przez minute w np. Milenium; p; )

pzdr
  • Anonim

Wiemm.................. Mozna bardziej uruzmaicic twoj pomysl z autobusem ale go jednoczenise nie utrudniajac. Jak mowiles jedna osoba kasuje bilet i domaga sie frytek lecz kasjerka nie daje frytek dlatego inni ludzie staraja sie przekonac kasjerke aby dala mu te frytki. 4-8 osob blagajacych kasjerke o wydanie frytek nastepnie po ilus tam przystanakach wchodzi gosciu z frytakimi. Masz genialny pomysl czy takie uruzaicenie jest dobre? No bo jesli gos tylko zamowi frytkii nic nie zrobi to ludzie pozniej tego nie skojarzy a wrzucic troche dramatyzmu to moglo by byc interesujace:)
  • M

naczy.. chodzi Ci o to, żeby prosić kasownik??:D:D
    ja Ci powiem, że jak dla mnie, to akurat ta akcja, nie musi być mega spektakularna... jesli zrobi się tak jak mówisz, to wg mnie, ludzie od razu pomyślą, że to jakieś jaja... a jak się wszystko rozciągnie w czasie, ktoś powie smiertelnie poważnie jedno zdanie do kasownika a na następnym przystaku jego zachcianka się spełni, może to wyglądać wiarygodniej...:P tak mi się wydaje...:P ale wiadomo.. można to modyfikować:D:D
  • Anonim

LOL przeciez to musza byc jajca :D
  • Anonim

ja również pisze się na wszystko! możecie na mnie liczyc... ale z mą wyobraźnią nieco gorzej; P
    więc zapodawac pomysły, ja zawsze z wami wykonam! :PP
  • Anonim

lol mialo byc pare dziewczyn nawet sie deklarowaly jednak byli sami faceci:P Mam nadzieje ze z toba tak nie bedzie:)
  • Anonim

zapewniam, że nie będzie. tzn. że będe na pewno! :PP
  • Anonim

Z tym autobusem to dobry myk. Tylko trzeba by było się bardzo dobrze zorganizować, żeby jakaś osoba nie wsiadła nie w ten autobus co trzeba:P A czasami coś prostego może być bardziej śmieszne i interesujące od czegoś przesadzonego.
  • Anonim

mnie to się wydaje tak samo jak pani powyżej. autobusy owszem, bardzo ciekawe, ale trzeba by było baardzo dobrze wszystko zorganizowac, a to już nie jest łatwe. poza tym chyba ciężko by było mówic superpoważnym głosem "frytki prosze" do kasownika... :PP
| |

rozruszajmy to miasto...happeningami i flash mobami:P

Fotki

Miejsca grona (0)