-
Anonim
JA kiedy bylem smrodem małym kiedy jeszcze miałem Mtv z usa przez satelite zawsze po imprezie
rodziców jak mam sprzatala ze stołu zawsze siadalem przed Tv i ogladalem żywiłem się tymi piosenkami teraz Mtv nie ma już tego klimatu
Ale tak napoważnie kiedy zaopatrzyłem sie we wszystkie płyty to z jakies 2 lata temu dopiero
się WKRĘCIŁEM I KOCHAM TĄ MUZYKE!! -
OlaN'Roses
A JA...kupiłam na bazarze w Krynicy Morskiej książkę Wall'a...to był rok...2000!!! Zaczęłam nowe życie! jak..Drugi chrzest:) a kosztowało mnie to 2.50 zł!!! Potem zorientowałam się, że mój tata ma ich jedną płytę... i dalej działy się rzeczy niesamowite!!!!!!! -
Owca
ja zaraziłam się od mojego starszego brata,który to własnie namietnie rozkoszowal sie muzyka Gunsów, a ja zawsze [jako szkrab] przedrzezinialam do,ze to beznadziejne... az i mnie dopadlo :P
urzekła Was moja historia?; D -
OlaN'Roses
jasne!! takie są najlepsze:):):) ja niestety nie mam starszego brata...a zawsze chciałam i wyobrazalam sobie, ze jest najwiekszym fanem Gunsów na świecie!! POza tym to dowód- gunsi są jak narkotyk-tylko traki dobry GOOD OBSESSION!! -
-
Anonim
a ja po prostu zobaczylam teledysk november rain na mtv classic i pobieglam do empiku po "greatest hits" g n'r i tak sie zaczeła maja shiza; P -
Owca
no wlasnie, uwazacie,ze lepiej poznaje sie zespol od grejtest hits,czy od pierwszej plyty? -
Joanna T.
A moja historia jest troche skomplikowana :) Na samym początku (jakieś 3 lata temu )słuchałam sobie don't cry bo mój starszy brat maił na kompie, ale jakoś mnie ona nie urzekała (byłam jeszcze wtedy młoda i głupia :D) potem koleżnaka znów pokazała mi tę piosenkę i Knockin' on the heaven doors i bardzo mi się podobały. Ale to dopiero gdy usłyszałam "Sympathy for the devil" na samym początku w wykonaniu N.E.R.D'a, potem doszłam do orginału Rolling Stones'ów i przy oglądaniu "Wywiadu z wampirem" usłyszałam w wersji Guns n' Roses i się zakochałam trwa to już jakiś rok więc narazie nie mam czym sie chwalić :( ale całą dyskografie mam i kocham ten zespół. GUNS N' ROSES wymiata :) -
PROF
Pierwszy kontakt 6 klasa podstawówki, standardowo starszy brat cioteczny podrzucił mi kasetę chyba wtedy UYI I jak mnie pamięć nie myli. A potem już z górki. -
Anonim
Moja przygoda z G'n'R zaczęła się dość nietypowo, bo od.....gościa w którym się totalnie zauroczyłam... On jest wielkim fanem tego zespołu, chcąc mieć o czym z nim gadać, zaczęlam szukać ich muzy. I tak mnie wciągnęło , że fascynacja gościem przerodzila sie w milosc do gunsów.
Również dzieki nim, dołączyjam do mojej super paczki (nie ma jak naszywki :-)
Już 2 lata jak sie uzależniłam :-D -
Myrasz
Ja kiedys widziałem program na VIVIE(american'skiej :P )gdzie jakis gość z zespołu chyba nie mieckiego H-blox(nie wiem czy taki istnieje ale mniejsza o to) opowiadał cos o sobie a w przerwach leciały jego ulubione kawałki... No i nagle poleciało Don't Cry Guns'ów.... Tak mi sie to spodobało wiec popytałem po ludziach czy ktos zna i ma jakies ich plytki... Okazało sie ze kumpel ma Greatesta wiec pożyczylem i sie wkreciłem ostro....Potem to juz tylko kolejne płytki sie zaczeło kupować :) Słucham Guns'ów jakies 5-6lat...Mam ich 5 koszulek,a nawet portfel; D Ale juz kiedys widziałem teledyski(również na starym dobrym MTV) November, Welcome to the Jungle, Sweet child,Estranged, tylko jeszcze wtedy nie zwracałem na to jakieś szczególnej uwagi... Dopiero jak sobie posciagałem teledyski z neta to mi sie uprzytomniło ze skadś ja je już znam :)
Kurde ale sie rozpisałem :P
<PEACE> -
Anonim
-
Anonim
no u mnie to juz troszke dluzej trwa... zaczelo sie w podstawowce na jednej z prywatek bez alkocholowych w 5 klasie czyli jak mialem 11 lat i do tej pory wiernie ich slucham i nie zamierzam przestac bo to najlepszy zespol wszechczasow!!!!!
teraz to juz 12 lat bedzie jak ich slucham i tak jak mowie nie zamierzam przestac!!!
pozdrawiam wszystkich serdecznie!!! -
Anonim
Mnie zaraził starszy braciszek, chociaż nie to miał na celu. Puścił mi Don't Cry i wyśmiewał się z Gunsów, a ja do dziś tego słucham, od 14 lat... -
Hooligan!
A mnie zaraził najlepszy przyjaciel...zawsze intrygowały mnie jego dzikie koszulki; D a potem zaintrygował mnie też rudy, fantastyczny wokal...i tak się zaczęło... -
BuŁa
u mnie to bylo tak ze zobaczylem na vh1 sweet child i pomyslalem sobie "Kurde ten typ na gitarze wymiata chce wiecej !" to bylo jakies 5 lat temu; ) pzdr! -
Grono.Net
mnie tym siostra katowala jak bylem w przedszkolu - i we lbie sprawilo ze juz pozniej nieczego innego sluchac nie moglem jak gunsow -
meg
a u mnie to było tak:
mój tata kiedyś tam b. dawno temu kupił sobie kasetę magnetofonową G'n'R => mój brat zaczął jej słuchać => mój brat zaczął namiętnie słuchać G'n'R => ja się tak przyzwyczaiłam że od jakiegoś czasu jak nie słucham dłuższy czas G'n'R to jakbym była na głodzie :P (aktualnie posiadamy na kompie [znaczy się ja+brat] chiba wszystkie albo prawie wszystkie piosenki G'n'R) -
Agata
A u mnie sie zaczęło jak miałam 5 latek to mój 15 letni sąiad ich słuchał i ja zeby nie wychodzic na głupiego gnojka tez ich troche słuchałam, nawet kupowałam sobie Bravo (tzn.mamusia mi kupowała;) ichoc nie umiałam czytac to sie wpatrywałam w artukuły o Gn'R :) Jak byłam troche starsza to mi przeszło ale jakies kilka latek temu zobaczyłam Don't cry i stanęło mi przed oczami moje dzieciństwo i juz sie nie rozstaje z Gunsami :) -
Anonim
cholera... nawet nie pamiętam, było to bardzo dawno temu w podstawówce. może gdzieś w 3 czy 4 klasie... ale głowy nie dam sobie uciąć. -
Anonim
ja odkryłam Gunsów na nowo dopiero rok temu, zaczeło się od Welcome... teraz mam wszystkie płyty i znam wszystkie piosenki, ale welcome to the jungle to nadal mój nr. 1