Guns N' Roses [2792]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam pytanie w jakim składzie nagrany był ten kawałek???
    Fakt że jest zajebisty
  • Joanna T.

Ja też kocham tą piosenke ale niestety nie wiem jaki była skład a sama chętnie bym się dowiedziała :)
  • Anonim

wiec podobno bylo to tak:
    W 1994 roku przyszedl do Axla Tom Cruise i powiedzial ze gra w filmie "Wywiad z wampirem" i chce miec jakas zajebista piosenke tak by bylo rewelacyjnie. Tak wiec Axl zadzwonil po Slasha, Paula Tobiasa, Duffa, Matta i Dizziego i nagrali ten kawałek. i tyle :D
    niestety nikt nie wie w jakim studio zarejestrowali ta piosenke ale brzmi calkiem niezle wiec moze pomagal im Mike Clink.

• Joanna T.

Kurcze ale fajnie :) a gdzie sie tego dowiedziałeś :>?
  • Myrasz

Jakby co to moge dodać ze jest to cover The Rolling Stones'ów :) Nie żebym sie chwialił :P hehe

<PEACE>
  • Anonim

no wiec ta historia powstala z opowiastki duffa podczas wywiadu z mickiem wallem w 1995. nie bierzcie sobie tego do serca. proste... :P
  • Anonim

ej a ja słyszałam gdzieś że to było ostatni nagrany kawałęk jako Gn'R <a orginał powstał chyba jakieś 30 lat temu wiesz Axl ?>
  • Anonim

jako "old GN'R" :)
  • Anonim

no a jest jakieś inne bo zdaje mi śie że to co robi teraz Axl to już trudno nazwać Guns N Roses raczej Axl Rose i spółka
  • Anonim

tzn... wiec tak. troche slyszalem koncertow i widzialem video i mysle ze muzycznie wcale nie sa tacy zli... jedyne co wkurwia to piskliwy jak nigdy glos Axla i 20 kg nadwaga :) no i jeszcze jego ubior.
  • Anonim

no i brak brwi!
  • Anonim

masz racje, Axl na tle zespołu wypada naj marniej!
  • Anonim

Ale te jego warkoczyki i spodnie dresowe i wogóle BUUUU ...
    AXL COME BACK !!
  • W-WA

axl axl co z ciebie wyroslo
  • Anonim

nigdy za nim nie przepadałam, ogólnie ma nawet fajny wokal, ale jest jakiś taki nie dopieszczony, chyba mama go za mało kochała to sobie znalazł nową, a ta mu poradziła, że bez brwi będzie atrakcyjniejszy.
    jednak słuchanie mamy nie zawsze się sprawdza :)
  • Anonim

hehe, podobno to tata chcial go za bardzo kochac...
  • Anonim

a tego nie słyszałam, to pewnie stąd ten pociąg do kolegów z zespołu i ocieranie się podczas koncertów!
  • Anonim

no nie sadze :) mysle ze byla to plotka wymyslona przez bravo itp. tak jak z zagraniem dla Polakow i zydow...
  • Anonim

really? a ja już uwierzyłam :)
  • Anonim

;)
  • 1
  • 2