Guns N' Roses [2792]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Widział ktoś cały ten koncert???
    ja mam z niego fragmenty paradise city i knockin on heavens doors właśnie z tego koncertu jest teledysk do knockin... tylko że skrócona wersja dla mnie są to najlepsze wykonania tych utworów na żywo.
    A jeszcze wykonania axla z queen we will rock you i bohemian rhapsody Mistrzostwo!!!
  • Anonim

widzialem ten koncert. nie mam go niestety ale wydaje mi sie ze nie grali wtedy Paradise City... ale jeszcze to sprawdze :)
  • Anonim

grali ja mam na kompie dwa kawałki paradise city a potem knockoin on heavens door paradise city był pierwszy
  • Anonim

zagrali dwa numery, pierwszym był Paradise City...
    Ogólnie koncert był super, w necie znalazłem to w MP3..
  • Dawidd

Można kupić DVD z tego koncertu, ale niestety ucieli połowę, zostawili tylko covery Queen, ale przecież Axl zaśpiewał w 'Bohemian Rhapsody' i sam 'We Will Rock You' , oczywiście genialnie =)

P.S można ściągnąć koncert w wersji mp3 ( 3 płyty audio) -> calutki koncert :>
  • Nevermore

Axl + Elton John => to byl dopiero boski duet buehehe;))) "BoRhap" calkiem niezle im wyszlo, trzeba przyznac:)
  • Marbles

No to teraz już wiem dlaczego na końcu gdy na scenę wyszli wykonawcy widziałam Duffa i resztę a na dvd nic nie było,tak własnie myślałam:/Ehh.Cały koncert był świetny a najlepsze wykonanie We will rock you przez Axla:D<klask>
  • Anonim

koncert był zajebisty, obejrzałam go chyba ze sto razy, osobiście nie podoba mi się jak Axl zaśpiewał We will rock you, ma troche za słaby głos na piosenki Queen, wyskrzeczał to.
    ale za to Knockin' On Heaven's Door wyszło im super, to mój ulubiony ich kawałek w wersji Live!
  • Anonim

tyle razy to ja go obejżałam ,
    I co z tego że Axl to wyskrzeczał i tak uważam że zaśpiewał to zajebiście <jak na taką piosenke Queen!!!!!> mi osobiście nie podobał sie wokale tej baby na koniec,ale sam końcowy refren był naprawde wzruszający... jak wszyscy artyści wyszli i zaczeli śpiewać!!
    jezu nawet mi sie płakać zachciało -:']
  • Anonim

Znowu oglądam te klipy powiem wam że teraz już tak nikt nie gra gdybym miał zobaczyć na żywo
    szczególnie Te wykonanie KNockin....
    To mógłbym Umrzeć po tym koncercie
    I think You know what time it is ..........
    We've got one more Time To gO !!!
    LET's MAKE This ONe Reach THE Heaven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • GORTAS

Guns ma koncercie dla Freddiego, zamieszali najwiecej ze wszystkich!
    Od momentu wyjscia Axla na scene, wiadomo bylo, ze sa nieobliczalini, dzicy, nie opierdalaja sie, to wlasnie w nich kocham. Po obejrzeniu i uslyszeniu "we will rock you" i "bohemian", wiedzialem, ze to facet z najsilniejszym, najwspanialszym glosem na swiecie. Ile on energii wlozyl w te utwory!! Szkoda tylko, ze podczas Paradise City cos mikrofon zawodzil chyba.
    Pozdrawiam!!
  • Michelle

Wprawdzie nic nie widziałam, ale skoro teledysk Knockin' jest z tamtąd, to wiem o co chodzi. Tę piosenkę zaśpiewł świetnie, dużo bardziej podoba mi się ta wersja od płytowej.
  • Anonim

Ach... :)

Slyszlame/WIdzialem tylkO Bohemian Rhapsody i Knocking On Heaven's door.
    Zajawkowo zagrane, musze sciagnac sobie caly koncert!
  • Anonim

video kohd ktore czasem zaprezentuja w tv jest z tego koncertu, wykonanie mistrzowskie...
  • Anonim

cholera jasna.. moi rodzice widzieli i teraz wciaz mi docinaja ze nie widzialam wykonania bohemian i we will rock u Axla... aaaaargh!!

podobno koncert nieziemski, ale tak naprawde 2 osoby poradzily sobie z piosenkami Queen'u- George Michael i Axl Rose.
  • Anonim

polecam rowniez tie your mother down, pierwszy utwor na dvd, joe elliot z def lepard na wokalach, no i slash "pojedynkujacy" sie ze swoim dobrym kumplem brianem mayem
  • Anonim

uwazam ze elton john tez nie odstawal od wyzej wymienionych
  • Anonim

Jak dla mnie to "We Will Rock You" w wykonaniu Axla bylo jednym z najgorszych wystepow na tym koncercie. No sorry, ale nie dosc, ze za wczesnie zaczal, to jak juz ktos wspomnial, caly utwor skrzeczal; myslalem, ze sie biedak udusi :P . Jesli chodzi o "Bohemian Rhapsody", to juz mu wyszlo calkiem dobrze, ale niestety nie pospiewal sobie zbyt dlugo.
  • Anonim

kazdy uwaza jak uwaza. niektorzy mowia ze Axl ma glos genialny, jeden z najlepszych na swiecie (ja sie do tych osob zaliczam eNPe) a niektorzy mowia ze Axl skrzeczy, piszczy, ma glos jak kaczka.
  • Anonim

kolezanka z wrocławia madrze prawi
  • 1
  • 2