-
Marbles
-
Marbles
Oprócz oczywistych na tej liście November rain i Don't cry:)Dopiszę jeszcze Paradise city,Estranged i Welcome to the jungle^^ -
Anonim
Garden of Eden- to jest teledysk :D:D
November Rain :D, The garden, Sweet Child O'mine ^^ oj dużo tego
-
skarpetka
oooo tak, Garden of Eden :] zwłaszcza okulary Axla
scom, estranged, used to love her no i patience :]
dobranoc -
-
Marbles
Ojj zapomniałam o Garden of Eden@_@Uwielbiam ten teledysk zwłaszcza minki Axla i resztę szalejącą z tyłu i wymachującą grzywami:p -
*Jose Arcadio Buendia*
-
Anonim
Paradise City i November Rain :] w sumie to mozna by dodać Sweet Child O'Mine, Patience i jest lista z której conajmniej 2 każdy wybierze; )
hmm.. ale no1 to November Rain.. mrrrr... -
Dawidd
Oczywiście November Rain, Estranged i Don't Cry - zdecydawnie najgenialniejsze teledyski, ciężko wybrać jeden bo w sumie to łączą się one w jedną całość =) -
Koł©z
-
T.Jane
Patience, November Rain, Sweet Child, Don't Cry.... kurde trudno się zdecydować; ) -
100% Alcest
-
Anonim
Estranged i w sumie cala reszta jest zajebista jak wszystko co robili!! -
Adaś:-)
don't cry najlepsze:) potem november rain, estranged, civil war no i wszystkie koncertówki! -
PROF
-
Anonim
estranged i yesterdays...zawsze mi sie podobalo jak on tam "tanczy" przy mikrofonie :)
witam swoja droga. wychowalam sie na gunsach i nigdy nie przestane ich lubic mimo, ze niektorzy poszaleli, inni poumierali i ogolnie teraz nic dobrego nie da sie raczej powiedziec na ich temat..ale swego czasu rzadzili!! -
Anonim
aaaaaa you could be mine.chyba pierwszy ich teledysk jaki widzialam na mtv hehehe sentyment. -
tucznik
November Rain, jak dla mnie dzielo sztuki; ) potem Estranged i Garden Of Eden. Jesli chodzi o Don't Cry, to podoba mi sie teledysk do alt. version...sam wystep na dachu jest swietny...chociaz pelna wersja tez niczego sobie; -) -
Anonim
estrenged zostal swoejgo czasu wybrany jednym z najlepszych teledyskow wszechczasow i ja na naiego stawiam -
Anonim
moim faworytem jest nieoficjalnie wydany, rysunkowy teledysk w stylu MANGA do Used To Love Her :) -
skarpetka
to jest nieoficjalne? to jest CUDOWNEEEEE :] smutne bardzo:P heh, dobranoc:]