GTA San Andreas [695]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >>=DreD=<<

Moim ulubinym samochodem jest Bullet. A propo wie ktoś może jak wygląda Remington bo kurcze potrzebuje go dostarczyć do doków w San Fierro a nie wiem gdzie i czego mam szukać ; P
  • barte.k

http://www.google.pl wpisujesz gta sa remington..napewno znajdziesz..
  • Paweł

Poza tym możesz się pokręcić w okolicak Mad dog's mansion, tam one jeżdżą...
  • Sz.

a wiecie moze gdzie znajdę samochód Tempa...widziałem w necie że dośc fajny ale nie podali wystepowania tego auta może Wy coś wiecie na jego temt ??
  • >>=DreD=<<

DzięX za podanie lokalizacji wozu...
  • !UWAGA D...

Bullet wymiata!!!
    jak można zdobyć samochód o
    Tourismo?? A oprócz tego to Monster i FCR-900.
  • &laquo; &reg;yßa &raquo;

ja tam lubie pojeździć lowriderami i właśnie bulletem, do tego cheetach tez jest spoko.

jak szukacie info o autach lub ich screen shotow to polecam gta.imro.pl, tam jest ok zrobione. sa wszystkie pojazdy :)
  • Kunegunda GoRyl

Remington ..... zrobiony na perłowo czrny kolor

Sultan też dobry jest; )
  • &laquo; &reg;yßa &raquo;

ja tam remingtona mam czarnego, obnizonego, z frontem i tyłem z czachami, na grillu też... do tego wszystie pierdoły zamontowane.... wygląda troche jak karawan/batmobil :)

hehhe:)
  • Anonim

no no no sultan wumiata :D an najgorszym moim zdaniem jest Super GT którego mielismy przyjemność dostać po szkole w SF :/
  • SIEMION

To sobie jeszcze sprawdźcie SLAMVAN - zaparkowany jest na północ od bramy wjazdowej na lotnisko w Los Santos, po lewej stronie na tyłach budynku, ale jeszcze przed przejazdem kolejowym. Też się nadaje do przerobienia w Loco Low Shopie :D
    A Super GT jest zaparkowane na parkingu przed szkołą jazdy w San Fierro! POZDRO 4 @LL YA NIGGAZ
  • Banan

Mi to sie najbardziej spodobał turismo
  • Moja jedyna miłość to jest LEGIA

Real Fan GTA SA mod -> zajebiste furki nie to co te 'amerykanskie starocia' :D
  • Gontar

>>>=DreD=<< napisał
    >Moim ulubinym samochodem jest Bullet. A propo wie ktoś
    >może jak wygląda Remington bo kurcze potrzebuje go
    >dostarczyć do doków w San Fierro a nie wiem gdzie i czego
    >mam szukać ; P

remington to taki lowrider (wygląd: dłuugi sedan z dużym grillem i charakterystycznym tyłem) jak nie jestes pewien jak wygląda ro zgłoś się do tego konkursu lowriderowego przy stacji kolejowej w los santos

• Anonim

elo jestem tu nowy w San Fierro znalazlem w pólnocnej czesci módz podwodną czy ktoś wie jak do niej wsiacś i po co ona tam wogole stoi ??
  • Anonim

elo czy w tej grze znajduje sie garaż z bombami ktore sie zamontowuje i potem sie wysadza ??
  • <<<CeZaR>>>®

chyba nie.ale jest taki garaz gdzie mozna fury tuningowac.nitro,kolory,hydrau lika itd..
  • Anonim

ooo znalazlem taki gararz gdzie sie montuje bomby i wysadza jest w Los Santos kolo miejsca gdzie sa pokazy low riderow kolo stacji
  • Anonim

no no jest taki,tez ostatnio go wyszukalem i jest fajnowo;D
  • Anonim

Stalion i Remington no i oczywiscie taxi
| |

Tutaj rozmawiamy o swoich problemach w wirtualnym świecie San Andreas. O wzlotach i upadkach. Nowy...

Fotki

Miejsca grona (0)