-
Anonim
Nosicie opaski? Ja je uwielbiam :] Jezeli tak, to jak je nosicie do grzywki? Ja czasami zaczesuje grzywke do tylu a czasem grzywke "wypuszczam" :) -
Olcia
ja "wypuszczam" :)
Kocham opaski!; D
Ślicznie wyglądają do grzywki! :) -
Anonim
opaski sa super!ostatnio kupilam sobie sliczna z materialu w H&M!
opaski dodaja uroku! i bardzo pasuja do grzywki!noscie opaski dziewczyny!!!!!!!!!!! -
Anonim
taka cienka z wypuszczona grzywka,a taaaka gruba plastikowa zolta do zaczesanej grzywki :))) -
-
Zoś
ja jej nigdy nie zaczesuje bo wygladam ble kochm opaseczki i w nich chodze praktycznie non stop :) -
ally
heh :]
ja zawsze wypuszczam... :P
i lubie opaski.. mhmmm.. kochaaaam xP -
:)Izka:)
Jeśli już zakładam opaskę tio tylko materiałową i do wypuszczonej grzywki:) -
Cherruś
ja nosze opaseczki takie cieniutkie :) i zawsze do wypuszczonej grzyweczki -
Paula Karpiel
Ja aktualnie zalizuje bo jestem w fazie zapuszczania, ale ci, co mają normalne grzywki super wyglądają z wypuszczoną na czoło grzywką :) -
m o n i k a
-
Zoś
ja przed wakacjami to nosiłam te materiałowe a teraz cieniutkie plastikowe tylko do wypuszczonej grzywki zawsze :) -
Anonim
zauważyłam,że ostatnio coraz wiecej osób nosi opaski;) ja nosze różnie :) albo grzywke wypuszczam albo ja chowam; ) -
Anonim
tak... opaski robią się modne :>
akurat ta moda mi się podoba :)
jeśli chodzi o grzywkę: "wypuszczam" :) -
.Claudia.
jesli chodzi o mnie podoba mi sie pomysł z opaskami ale ja tez wypuszczam grzywke :D Podobają mi sie opaski grube najlepiej jakieś złotawe :):):)
-
brzozowska
>"NauczeCieZy cJakKochacIS nic..":* napisała:
>taka cienka z wypuszczona grzywka,a taaaka gruba plastikowa
>zolta do zaczesanej grzywki :)))
nooo właśnie -
Gusia
-
#Setsunaa#
Jasne, opaski to jeden z najbardziej odjechanych dodatkow, sa zawsze dobrze widziane, a jesli do tego nosicie z wypuszczona grzyweczka to juz wogole kosmos, nie chce zeby to dziewnie zabrzmialo, ale wygladamy wtedy slodko dziewczeco i aktualnie:) -
Anonim
jak miałam dłozsze wloski to ja nosiłam, ale jak mam teraz krociotkie wloski to nie, bo dziko wyglada -
Pat.
ja też grzywke wypuszczam, w zaczesanej wyglądam źle xD
OPASKI RULEZZZ !!!! -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Inne
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem