Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nosicie opaski? Ja je uwielbiam :] Jezeli tak, to jak je nosicie do grzywki? Ja czasami zaczesuje grzywke do tylu a czasem grzywke "wypuszczam" :)
  • Olcia

ja "wypuszczam" :)
    Kocham opaski!; D
    Ślicznie wyglądają do grzywki! :)
  • Anonim

opaski sa super!ostatnio kupilam sobie sliczna z materialu w H&M!
    opaski dodaja uroku! i bardzo pasuja do grzywki!noscie opaski dziewczyny!!!!!!!!!!!
  • Anonim

taka cienka z wypuszczona grzywka,a taaaka gruba plastikowa zolta do zaczesanej grzywki :)))
  • Zoś

ja jej nigdy nie zaczesuje bo wygladam ble kochm opaseczki i w nich chodze praktycznie non stop :)
  • ally

heh :]
    ja zawsze wypuszczam... :P
    i lubie opaski.. mhmmm.. kochaaaam xP
  • :)Izka:)

Jeśli już zakładam opaskę tio tylko materiałową i do wypuszczonej grzywki:)
  • Cherruś

ja nosze opaseczki takie cieniutkie :) i zawsze do wypuszczonej grzyweczki
  • Paula Karpiel

Ja aktualnie zalizuje bo jestem w fazie zapuszczania, ale ci, co mają normalne grzywki super wyglądają z wypuszczoną na czoło grzywką :)
  • m o n i k a

ja noszę tylko cienkie opaski do wypuszczonej grzywki.
  • Zoś

ja przed wakacjami to nosiłam te materiałowe a teraz cieniutkie plastikowe tylko do wypuszczonej grzywki zawsze :)
  • Anonim

zauważyłam,że ostatnio coraz wiecej osób nosi opaski;) ja nosze różnie :) albo grzywke wypuszczam albo ja chowam; )
  • Anonim

tak... opaski robią się modne :>
    akurat ta moda mi się podoba :)
    jeśli chodzi o grzywkę: "wypuszczam" :)
  • .Claudia.

jesli chodzi o mnie podoba mi sie pomysł z opaskami ale ja tez wypuszczam grzywke :D Podobają mi sie opaski grube najlepiej jakieś złotawe :):):)
  • brzozowska

>"NauczeCieZy cJakKochacIS nic..":* napisała:
    >taka cienka z wypuszczona grzywka,a taaaka gruba plastikowa
    >zolta do zaczesanej grzywki :)))

nooo właśnie
  • Gusia

ja nosze czasami... i wtedy wypuszczam; D
  • #Setsunaa#

Jasne, opaski to jeden z najbardziej odjechanych dodatkow, sa zawsze dobrze widziane, a jesli do tego nosicie z wypuszczona grzyweczka to juz wogole kosmos, nie chce zeby to dziewnie zabrzmialo, ale wygladamy wtedy slodko dziewczeco i aktualnie:)
  • Anonim

jak miałam dłozsze wloski to ja nosiłam, ale jak mam teraz krociotkie wloski to nie, bo dziko wyglada
  • Pat.

ja też grzywke wypuszczam, w zaczesanej wyglądam źle xD
    OPASKI RULEZZZ !!!!
  • Anonim

a ja sobie siedze wlasnie z taka oto rozowiutka opaska na wlosach :)