mp3

• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • aranjuez

Ma ktoś może pliki mp3 Turnaua i jest w stanie udostępnić? Towar jak wiadomo dość ciężko dostępny... Ja mam na płytach "Nawet", "pod światło" i "Turnau w trójce", mogę udostępnić jak by ktoś był zainteresowany
  • Anonim

Czy ja wiem czy tak ciężko w Emul'u jest wszystko...no może troche wolno się ściąga...
  • aranjuez

no właśnie o to mi zasadniczo chodzi.
    Ja mam na FreeServerHoście konto 100megowe, także ez roblemu mogę płytę rzucić, na pocztę poslać można...
    I jest luz...
  • Anonim

Ja Ci mogę cóś przesłac ale nie teraz bo mam sesję:)Możemy się powymieniać mp3'mi.
  • aranjuez

nie ma srawy. Ja mogę poczekać :P A co masz do zaoferowania?
  • Anonim

Sam muszę sprawdzić:)
    Pogadamy po czwartku...
  • chiczkok

Ja jestem w stanie zaoferowac coś ale jeszcze nie wiem co tam mam;P jakieś pojedyńcze chyba ale coś jest [;
  • aranjuez

Ja, jakby ktos chcial, mam w audio albumy: Turnau w trójce, Nawet, Pod światło. Jak ktoś się zglosi, to udostępnię.
  • Anonim

Hmm mam chyba sporo dyskografii... Mogę udostępnic soulseekiem albo DC... Napiszę jutro jakie mam płyty. :)
  • Anonim

To można się powymieniać.
  • Anonim

Mam Turnaua płytki takie... :)
    Pod światło
    Turnau w Trójce
    To tu, to tam
    Tutaj jestem
    Księżyc w misce
    Ultima
    Kawałek cienia
    Nawet
    Naprawdę nei dzieje się nic
    ...
  • Anonim

Ja mam do zaoferowania Cafe Sułtan i Kołysanki utulanki(chodzi o te których nie masz).Mam wszystkie jego płyty oprócz "Naprawdę nie dzieje się nic" bo mi orginał przpadł:)
  • Ina Saratus

proponuje stronke z wiekszoscia mp3 polskich naprawde fajna i duzo Grzesia ....

sdkstronka.republika.pl/mp3.ht m
  • mea :)

jesli ktos ma konkretne zapotrzebowanie to mam zdecydowana wiekszosc z Cafe Sultan wlacznie co prawda trza bedzie z tydzien poczekac bo kumpel ma odeslac plytke z mp3 ale wogole jest :D

na starocie trza poczekac :) Cafe Sultan jest na dysku :)
  • Anonim

Ja na mpekach mam wszystko oprócz pierwszej ...bo tamtą miałem w orginale póki nie zginęła...Jak cóś chcecie to piszcie na GG to się dogadamy...może:P

pierwsza to ktora ?? bo ja jak zaczelam sluchac grzesia to juz 4 plyty byly :) do wszystkiego trzeba dorosnac :)
  • aranjuez

pierwsza jest "naprawde niew dzieje się nic" of korz, przecież to nawet słychać
    :p

mea wykazala sie teraz niewiedza; ( ale glupio; (
  • Anonim

Przeciesz starsze płyty można kupić naprawde tanio więc po co je ściagać, pozatym na Jego stronie można sobie coś sciągnąć...
  • 1
  • 2
| |

Grzegorz Turnau (urodzony 31 lipca 1967 w Krakowie), polski wokalista, pianista, kompozytor, poeta.

Fotki

Miejsca grona (0)