-
Saqio
W jakie gry tego typu grywacie? Która według was jest najlepsz? ja wprost uwielbiam Unreal Tournament ale ponieważ mam kiepski komp to na moim nie chodzi, więc gram w równie fajnego Quaka 3, a w UT pomykam na kompie szwagra :D -
Sargo Dar
Tymczasem walczę w Piankiller'ze. Chodzi miodzio. Call of Duty także niezły wypas. Chciałbym przetestować na swoim kompie UT 2004 na pełnych obrotach ale niestety każdy z moich znajomych jak go proszę o gierkę to amba jak kamień w wodę. Ale spoko. STALKER bardzo ładnie się zapowiada dość realistycznie zrobiony a i wymagania sprzętu też wysokie. O DOOM 3 to będzie odjazd no i oczywiście Half Life 2.
-
cooki
Painkiller Króluje! :)
Szkoda, ze sprzęt mam za wolny i mi skacze :(
.. ale po wakacjach ...; )
Doom3 nie bardzo mi się podoba....
W przeciwieństwie do poprzednich cześci :)
A H-L2 zapowiada sie ciekawie....
I oczywiście wciąż czekam na DukNuke Forever :P albo raczej IfEver :D -
michal
Ja preferuje starsze gry.
Z gier fps ostatnio gralem w Blood 2, target (polska gra), quake: malice, gunman chronicles. Do nowszych gier jakos mnie nie ciagnie (jeszcze :)) -
-
Saqio
ze starszych polecam Unreal... zachwyca klimatem... nie ma to jak gra po nocy w Unreala... ale za drugim razem to juz nie to samo bo wiesz co gdzie na ciebie czeka :( -
emptyness
Saqio, jak lubisz grac w klimatyczne gry po nocy to polecam Alien vs Predator:
odpal sobie giere w nocy, sluchawki na uszy, oczywiscie ciemno w pokoju -> i wlacz sobie kampanie czlowieka ("marine")
jazda nieziemska - serce wali jak mlotem, cholernie zimny pot , przy tym cala tetralogia obcego razem wymieka :)
naprawde polecam :)
ja lubie pograc w Quake 3, Blood 2 przeszedlem 2 razy :)
niestety mam za slabego sprzeta zeby pograc w Halo (gralem u kumpla - zajebista giera) i Chrome (tez podobno fajne) :-(
pozdro :) -
Piotr Figiel (feeg)
Przeżywałem podobne emocje grając alienem w AvsP. Czając się przylepiony do sufitu czekałem tylko żeby spaść, ciap głowę zanim marines otworzy ogień i odbiec w sobie tylko znanym kierunku. Gra ma klimat i trzyma w napięciu, to fakt.
A z typowych FPSów Quake jest świetny (a może raczej był? Ktoś jeszcze dzisiaj grywa w Quake'a?). -
emptyness
Alienem tez gralem :) niezla jazda ]:->
A w Quake 3 gra jeszcze sporo ludzi, odpal sobie gre w necie - serverow jest w cholere :)
ja najbardziej lubie rozgrywki tylko z rail'em :) -
Piotr Figiel (feeg)
Hmm, miałem na myśli Quake'a (nie Quake'a 3) :). Według mnie świetna gra FPP, jako pierwsza dawała mnóstwo możliwości graczom do rozbudowy, robienia nowych broni, potworków, lvli, filmików. Sam pamiętam jak kiedyś robiłem demka z muzyką, kolorowaniem ekranu itp. Świetna sprawa. No i po pewnych zabiegach mieścił się na 2 dyskietkach (czy może na jednej? nie pamiętam już) i można było go do szkoły (za dawnych czasów) zanieść i odpalić dm4 na multiplayerze.
Pozdrawiam. -
Saqio
zobaczę AvsP... jeszcze w to nie grałem :P... tylko muszę ją skądś zdobyć... -
EnemY
Ja gram duzo w q3 ostatnio trenuje bo natrnieje chce jezdzic tylko tak nie zabardzo mam z kim net jest duzy a pingi tez. jezeli ktos chce pograc troche ze mna zapraszam; ] -
Anonim
Ja w Thiefa grywam nadal. Najlepsza pierwsza część jest, trójka - bardzo średnio. Lubicie skradanki? -
Karen Ripper
Hm w Thiefa gralam, no ale sorki co to za kretynizm, ze stoje metr od straznika w ciemnosci i koles mnie nie widzi, a patrze mu centralnie w oczy :) Ale pomysl swietny i gra sie ciekawie. No i sie powtorze co do AvP - mioodzio. Tylko po lanie bywalo ciezko, jak gralam alienem przeciwko predkowi bwahaha. Marinesem nie lubie, bo wole siac groze niz sie bac :D
Cos widze, ze to grono troche kuleje, trzeba rozruszac towarzystwo -
Anonim
No niestety, trzeba było pójść w mechanice gry na pewne kompromisy. Nie jest to doskonałe, podobnie jak sztuczne nagłośnienie odgłosu kroku na pewnych powierzchniach, skoków; i z drugiej wyciszenie odgłosu biegania po np. bruku czy drewnie... Ale ja w Thiefie fabułę szanuję najbardziej. Możnaby powiedzieć że jest "niekomercyjna", tj. nie była zdecydowanie robiona pod publiczkę i masowego odbiorcę. -
Karen Ripper
no, prawie tak niekomercyjna jak fabula kazdej normalnej gry przygodowej; P -
emptyness
cze, dawno mnie tu nie bylo, ale to dlatego ze nie mialem dostepu do netu :(
ostatnio gram w Deus Ex - fajna giera :)
polecam tez Codename: Outbreak :)
pozdro! :) -
Saqio
mam wreszcie nowy komp :D
Mogę więc wymienić także Nosferatu (extra horor) i powtorzyć miodzio dla Painkillera :), polecam także The Suffering :) -
^_^FLiMBO^_^
Jak dla mnie najlepszą gierą jest Vietcong...na single player nie jest to może jakieś cudo ,ale po sieci rządzi i ciągle w to młuce. Jeśli ktoś lubi sieciówki typu Call of Duty ,RTCW:ET i temu podobne to gorąco polecam Vietcong'a. -
Filip
Gralem w UT chyba z 2 latka, moze z pewnymi przerwami, ale zawsze. Jak mi sie znudzil to odpalalem Q3. I tak na zmiane. Po drodze zdarzyl sie MoH + dodatek, a takze udany CoD. O, i w Farcrya troche bebnilem. Teraz ewentualnie zajme sie na chwilke Republic Commando (ze wzgledu na uniwersum SW; ))
Zreszta FPPy to nie to. Jesli juz wole TPP, np. klimatycznego Max'a Payne'a 2 czy dynamiczne Jedi Academy 3. -
Anonim
Mi tam starczy do szczęścia starczy dobry poczciwy Unreal Tournament i Serious Sam dla rozwałki. Za stary komp mam na nowsze zabawki