Gry Gronowe [326]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto jaki ma wynik w tą gierkę

Jako pierwszy
    1.642.000
  • Anonim

1.692.491
  • <MIETEK>

może ktoś mi dać link aby pobrac tą gre na pc?
  • Andzia

jak wybierac autoboty? bo mi po jkaims czasie wyskakuje tylko jeden do wyboru
  • Paweł :)

hmmm jakim cudem ja nie moge uzyskac wiecej jak 350 000 i dochodze do 5 levelu....

moze jakies podpowiedzi ? :P
  • Anonim

>Paweł :) napisał
    >hmmm jakim cudem ja nie moge uzyskac wiecej jak 350 000 i
    >dochodze do 5 levelu....
    >
    >moze jakies podpowiedzi ? :P

musisz dobrze rozstawiać autoboty
  • Paweł :)

to akurat wiem, ale moze jakies konkretne porady ?
    gdzie jakie ? kore sa dobre na co ? czy lepiej ugrade'owac czy stawiac nowe ? :P
  • Anonim

1,730,450pkt

możliwość stawiania nowych jednostek zależy od dostępnych iskier, liczbę iskier widać w czasie gry zaraz nad punktami.

za przejście całości dostajecie milion punktów bonusu iskry dostajecie za zabijanie dobór robotów i zależy od stylu gry. co do kwestii upgr czy nowy robot zależy od tego jaka taktyka czy ilość czy jakość:P
  • Anonim

Ja nawet nie wiem gdzie jestem :(
  • Anonim

1,777,903
  • Anonim

>SORBI napisał
    >1,777,903

Sorbuś czy Ty aby nie przeginasz :PPP
    już nie graj w to...

BTW...Pytajcie Sorbiego łon wam doradzi :) :PPP :D:D:D
  • Anonim

czy naprawdę nie ma tu nikogo z kim mogę po rywalizować come on to nie jest trudna gra
  • Anonim

Dobra widać jak wam nie pomogę to nie będę miał z kim grać:P

Na początek zamiast skupiać się na punktach postarajcie się dojść i przeżyć ostatnią falę.

mamy kilka rodzajów autobotów

Bumbleebee - karabiny skoncentrowane na jednym celu do czasu aż go zabije lub straci z zasięgu strzela też do samolotów
    Jazz - ten pierdzi na zielono spowalniając kolejne kroczące roboty
    Ironhide - strzela rakietami też skupia się na jednym celu strzela tez do samolotów
    Ratchet - wali bombami obrażenia obszarowe
    Oprimus Prime - laser (po rozwinięciu 3 lasery naraz) strzela do wszystkiego

Jak chcecie walić obszarówkami polecam ratcheta i jazza wtedy bomby walą w cała spowolnioną grupę, ale jak grupa zwieje z powolnienia to może być gorąco. Pamiętajcie też o samolotach.

ja gram zestawieniem Bumbleebee i Optimus.

Roboty uaktywniają się dzięki wspomnianym już iskrom podobnie ich usprawnienia, co do pytania czy warto je usprawniać to powiem że dopakowany optimus wali lepiej niż sześciu podstawowych.

Jak już dacie radę i będziecie przechodzić wszystkie 50 fal to zacznijcie przyspieszać je, jest do tego taki fajny czerwonawy guzik:D

a btw:

1'805'740 pkt
  • GRU

Za pierwszym razem 1'668'330 :D
  • Anonim

>ja gram zestawieniem Bumbleebee i Optimus.

Używam identycznego zestawienia. Jest najlepszy.
    Ja stawiam dwóch maksymalnie napakowanych Optimusów,jeden po środku a drugiego na końcu.

• Nierzw

1.817.203