Gry Gronowe [326]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • marta k.

jak w temacie. Kiedy przejdzie się pierwszą rundę wszystko się ścina i gra dalej nie działa...

przepraszam, że od razu zakładam nowy temat, ale liczę na szybką interwencję, bo to jedna z nielicznych gier w które mogę grać przez parę godzin, a teraz nie działa...
  • Sebek111

>marta k. napisała:
    >jak w temacie. Kiedy przejdzie się pierwszą rundę
    >wszystko się ścina i gra dalej nie działa...
    >
    >przepraszam, że od razu zakładam nowy temat, ale liczę na
    >szybką interwencję, bo to jedna z nielicznych gier w
    >które mogę grać przez parę godzin, a teraz nie
    >działa...

No ja właśnie przeszedłem i wszystko śmiga, jaką masz przeglądarkę?
  • Patryk Orzechowski

faktycznie przez chwile jej nie bylo(tzn miałem w zakładce te gre i wyswietlal sie komunikat, ze nie ma takiej gry) ale teraz juz jest na pierwszej pozycji.

PS. przeszliscie ją? ja nie moge 3 poziomu przejsc :/ ciagle spadam na tych ruchomych chodnikach :)

PS2 Co daje wybór jednej z 3 skrzynek?
  • marta k.

>ja nie moge 3 poziomu przejsc :/ ciagle spadam na tych ruchomych chodnikach :)
    musisz podjechać do samiutkiej góry (ponad planszę ^^) i wtedy skakać.

mnie ciągle zaciukuje smok :<
  • Anonim

Ja się wykrzaczam na pierwszym poziomie... straciło się kondycję przez te parę lat... :o)
  • A.★

ja dochodze do zamku i smoka nie umiem w 5 etapie przejść! <zła>
  • Anonim

ja przeszłam smoka; ) jak masz tego najlepszego kolesia to strzelaj spacją póki go nie zabijesz. A Jak masz tego dużego ale nie największego to jak on skacze to przejdx pod nim weź siekierke i go zabij; ) małym chyba sie nie da; ) Potem są jeszcze plansze. Wiem że na pewno jest ich 9 dalej nie przeszłam; ) do 9 przeszłam, która jest ostatnia na kolejnej stronie i kurde nie wiem co jest dalej; )
  • Anonim

ja doszłem dopiero do 5 levelu (taki zamek)
    trudne to jest!
  • marta k.

>.małym chyba sie nie da

da się :)
    trzeba po prostu minąć smoka (przeskoczyć lub przejść pod nim) i doskoczyć do sikierki. nawet jest łatwiej małym niż dużym bez strzał.
  • A.★

ja nie daje rady o.O -.-
  • Anonim

Ta gra mi się nie zacina jak co i używam Internet Explorer (najstarsza wersja xD)
    Doszedłem już do 6 levelu
    dziex
  • A.★

ja bylam przec hwila w 9 i dead :P:(
  • A.★

przed chwilą*
  • marta k.

ja przeważnie ok. 7-8 wysiadam i to na takich głupich momentach, np. przejdę smoka a później głupi grzybek mnie ciuka :p
  • Patryk Orzechowski

hehe to i tak nie zle. ja nie moge 4 przejsc :)
  • Anonim

ja nie moge przejśc ostatniego zamku ( 10 poziom ) . wie ktos jak przeskoczyć przepaść nie tam gdzie pocisk leci tylko jeszcze dalej.? po prostu przeskoczyć nie moge .
  • M.

A mógłby ktoś naprawić, żeby dało się wyłączyć muzykę?
  • marta k.

>marta k. napisała:
    >jak w temacie. Kiedy przejdzie się pierwszą rundę
    >wszystko się ścina i gra dalej nie działa...

Aaaaa! No i znowu tak mam i znowu i znowu.
    Ssące grono.
  • A.★

ja przylam 2 razy smoka moze na 30 podejsc; / i teraz znowu mi nie wychodzi o.O
  • Anonim

1.Noo, ja też mam problem z tym smokiem... Muszę mieć różyczkę żeby przejść ale te platformy z tym ognistym....Ehhh...Trudne i tracę życie.

2.Ja doszedłem też aż do 10 Poziomu (Zamku) Gdzie nie mogę przeskoczyć bo jest bardzo wielka dziura.

3.Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się przegrać w 1 Poziomie :|