-
marta k.
jak w temacie. Kiedy przejdzie się pierwszą rundę wszystko się ścina i gra dalej nie działa...
przepraszam, że od razu zakładam nowy temat, ale liczę na szybką interwencję, bo to jedna z nielicznych gier w które mogę grać przez parę godzin, a teraz nie działa... -
Sebek111
>marta k. napisała:
>jak w temacie. Kiedy przejdzie się pierwszą rundę
>wszystko się ścina i gra dalej nie działa...
>
>przepraszam, że od razu zakładam nowy temat, ale liczę na
>szybką interwencję, bo to jedna z nielicznych gier w
>które mogę grać przez parę godzin, a teraz nie
>działa...
No ja właśnie przeszedłem i wszystko śmiga, jaką masz przeglądarkę?
-
Patryk Orzechowski
faktycznie przez chwile jej nie bylo(tzn miałem w zakładce te gre i wyswietlal sie komunikat, ze nie ma takiej gry) ale teraz juz jest na pierwszej pozycji.
PS. przeszliscie ją? ja nie moge 3 poziomu przejsc :/ ciagle spadam na tych ruchomych chodnikach :)
PS2 Co daje wybór jednej z 3 skrzynek? -
marta k.
>ja nie moge 3 poziomu przejsc :/ ciagle spadam na tych ruchomych chodnikach :)
musisz podjechać do samiutkiej góry (ponad planszę ^^) i wtedy skakać.
mnie ciągle zaciukuje smok :< -
-
Anonim
Ja się wykrzaczam na pierwszym poziomie... straciło się kondycję przez te parę lat... :o) -
A.★
-
Anonim
ja przeszłam smoka; ) jak masz tego najlepszego kolesia to strzelaj spacją póki go nie zabijesz. A Jak masz tego dużego ale nie największego to jak on skacze to przejdx pod nim weź siekierke i go zabij; ) małym chyba sie nie da; ) Potem są jeszcze plansze. Wiem że na pewno jest ich 9 dalej nie przeszłam; ) do 9 przeszłam, która jest ostatnia na kolejnej stronie i kurde nie wiem co jest dalej; ) -
Anonim
-
marta k.
>.małym chyba sie nie da
da się :)
trzeba po prostu minąć smoka (przeskoczyć lub przejść pod nim) i doskoczyć do sikierki. nawet jest łatwiej małym niż dużym bez strzał. -
A.★
-
Anonim
Ta gra mi się nie zacina jak co i używam Internet Explorer (najstarsza wersja xD)
Doszedłem już do 6 levelu
dziex -
A.★
-
A.★
-
marta k.
ja przeważnie ok. 7-8 wysiadam i to na takich głupich momentach, np. przejdę smoka a później głupi grzybek mnie ciuka :p -
Patryk Orzechowski
-
Anonim
ja nie moge przejśc ostatniego zamku ( 10 poziom ) . wie ktos jak przeskoczyć przepaść nie tam gdzie pocisk leci tylko jeszcze dalej.? po prostu przeskoczyć nie moge . -
M.
-
marta k.
>marta k. napisała:
>jak w temacie. Kiedy przejdzie się pierwszą rundę
>wszystko się ścina i gra dalej nie działa...
Aaaaa! No i znowu tak mam i znowu i znowu.
Ssące grono. -
A.★
ja przylam 2 razy smoka moze na 30 podejsc; / i teraz znowu mi nie wychodzi o.O -
Anonim
1.Noo, ja też mam problem z tym smokiem... Muszę mieć różyczkę żeby przejść ale te platformy z tym ognistym....Ehhh...Trudne i tracę życie.
2.Ja doszedłem też aż do 10 Poziomu (Zamku) Gdzie nie mogę przeskoczyć bo jest bardzo wielka dziura.
3.Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się przegrać w 1 Poziomie :|