Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to jest najdziwniejsza gra na świecie. gram sobie Polską ze Szwecją, strzelam bramkę na 1:0 i wyskakuje mi komunikat, że to strzelił Ljunberg i prowadzi Szwecja. (jestem trzeźwy i autentycznie tak było, a nie że mi się wydaje:D) w każdym razie przynajmniej z Niemcami udało mi się wygrać 3:0
  • Anonim

skąd się biorą te gry?:P
  • Anonim

>Enracz Brenson napisał
    >to jest najdziwniejsza gra na świecie. gram sobie Polską
    >ze Szwecją, strzelam bramkę na 1:0 i wyskakuje mi
    >komunikat, że to strzelił Ljunberg i prowadzi Szwecja.
    >(jestem trzeźwy i autentycznie tak było, a nie że mi się
    >wydaje:D) w każdym razie przynajmniej z Niemcami udało mi
    >się wygrać 3:0

Identycznie miałem grając Hiszpanią moim przeciwnikiem była Grecja... Strzeliłem Bramkę na 2:1 (Sergio Ramos) a Tu wyskakuje mi że Strzeliła Grecja.
  • ♫ CountryBoy® ♫

Jak macie takie problemy to zagrajcie w normalną grę: FIFA08 lub FIFA09. :)
  • Giorgi <----- GRUZIN

a jak sie zabiera pilke?:P
  • PiOOOtr

A macie tak, że jak ktoś strzeli w słupek, to całe boisko się trzęsie i nie wiadomo gdzie jest piłka i nagle ktoś strzela gola?
  • Możliwe, że Adrian....

dokladnie to jest wkurwiajace strzelam pilka leci do bramki i nagle gol dla przeciwnika;/ ojebalem tak 0;3 :D
  • Anonim

z tym słupkiem też tak mam. żeby odebrać piłkę wystarczy do niej podbiec. ale nie da się zajść do finału, bo zawsze są te sytuacje ze słupkami albo z tym, że nikt nie wie dlaczego nasze bramki są uznawane za bramki dla komputera:)
  • guTi

z tymi bramkami to jest roznie, czasem wpadnie dla nas, czasem dla komputera, ale z reguly dla komputera :(:(.