-
osama
-
Anonim
Love Box tez jest ok...ale i tak najfajniejsze kawałki to Superstylin' i My friend<lol> -
eL.
love box ruleZ...a jak ktoś ma jeszcze speszal edyszyn z remixami(jak np ja)...hoho;D
groove armada ruleZ!
kiedy wreszcie bedą w Polsce..? -
Anonim
-
-
eL.
słyszeliście wersje live"chicago"? sii jest naprawde....skąd można wziąść tudzież zassać jakieś ich sety z publiką?;D -
osama
ja bym chcial..... taki koncercik !
podzielam zdanie o wypasie kawalka zwanego "My friend"! na tej samej plycie jeszcze wymiata tez "Edge Hill" -
Anonim
-
osama
-
eL.
-
osama
-
Anonim
-
Anonim
'cause live is slow when the groove is on; ) Spoko, lubie groove armade bardzo. Sam nie wiem czy goodbye country, czy love box lubie bardziej. Zamiatają. Szalenie bogaci muzycznie są.
Najbardziej wchodzą mi kawałki Little by little, oj bardzo fajny tekst. I Tuning In tez bardzo lubie :)
pzdr. -
yes sir, i can boogie
Little by little- the best...<perhaps we're on own way,perhaps we've gone too far...>...o to chodzi...
A na naprawde zly czas- but feel good...na sluchaweczki...i juz:) -
osama
groovin :)
( w ramach reanimacji grona)
a ja audliobullies tez zapuszczam, to juz troche szybsze, ale tez daje rade !!!
pozdro -
gigiia
dla mnie the best "love box"...
a z kawalkow najbardziej mi sie podoba "at the river" - ostatnio.. chociash jak sciagalam teledysk to obok byl kometarz "kompletne marnotrawstwo 6 minut" :) -
osama
love box TA , wymiata ! !
tam jest chyba taki kawalek , 'easer' , fajne mile i wogule.
ja czesto katuje ' the edge' z goodbay country :)
-
Anonim
-
Krzychu
-
gigiia
to z love boxu? :>
wyjelam swoje mp3 wczoraj - wszystkie albumy groove armady i zaczelam sluchac... czy mi sie wydaje czy zmieniaja styl na rockowy? :> -
Anonim
Stylowo to oni sa wystrzeleni w kosmos- co numer to inna bajka- ale za to jaka:D! Ja jednak pomiomo,ze ubostwiam Love Box to jednak u mnie goodbye country wygrywa:D