Groove Armada [138]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • osama

Debesciarski jest album Goodbye Country.... i nie mam mocnych :)
  • Anonim

Love Box tez jest ok...ale i tak najfajniejsze kawałki to Superstylin' i My friend<lol>
  • eL.

love box ruleZ...a jak ktoś ma jeszcze speszal edyszyn z remixami(jak np ja)...hoho;D
    groove armada ruleZ!
    kiedy wreszcie bedą w Polsce..?
  • Anonim

no właśnie...kiedy??..kiedy??
  • eL.

słyszeliście wersje live"chicago"? sii jest naprawde....skąd można wziąść tudzież zassać jakieś ich sety z publiką?;D
  • osama

ja bym chcial..... taki koncercik !
    podzielam zdanie o wypasie kawalka zwanego "My friend"! na tej samej plycie jeszcze wymiata tez "Edge Hill"
  • Anonim

I'm groooooving:D
  • osama

me be groovin too :) :) !
  • eL.

and me;D
  • osama

everybody GRooVin !!!!!
  • Anonim

Groove is on:)
  • Anonim

'cause live is slow when the groove is on; ) Spoko, lubie groove armade bardzo. Sam nie wiem czy goodbye country, czy love box lubie bardziej. Zamiatają. Szalenie bogaci muzycznie są.

Najbardziej wchodzą mi kawałki Little by little, oj bardzo fajny tekst. I Tuning In tez bardzo lubie :)

pzdr.
  • yes sir, i can boogie

Little by little- the best...<perhaps we're on own way,perhaps we've gone too far...>...o to chodzi...

A na naprawde zly czas- but feel good...na sluchaweczki...i juz:)
  • osama

groovin :)
    ( w ramach reanimacji grona)
    a ja audliobullies tez zapuszczam, to juz troche szybsze, ale tez daje rade !!!
    pozdro
  • gigiia

dla mnie the best "love box"...

a z kawalkow najbardziej mi sie podoba "at the river" - ostatnio.. chociash jak sciagalam teledysk to obok byl kometarz "kompletne marnotrawstwo 6 minut" :)
  • osama

love box TA , wymiata ! !
    tam jest chyba taki kawalek , 'easer' , fajne mile i wogule.
    ja czesto katuje ' the edge' z goodbay country :)
  • Anonim

zdejmuję pajęczynę z tego grona :D:D

The groove is on!!
  • Krzychu

Final Shakedown u mnie rządzi ostatnio :D
    The Groove is on!
  • gigiia

to z love boxu? :>

wyjelam swoje mp3 wczoraj - wszystkie albumy groove armady i zaczelam sluchac... czy mi sie wydaje czy zmieniaja styl na rockowy? :>
  • Anonim

Stylowo to oni sa wystrzeleni w kosmos- co numer to inna bajka- ale za to jaka:D! Ja jednak pomiomo,ze ubostwiam Love Box to jednak u mnie goodbye country wygrywa:D
| |

Zapraszam wszystkich fanow !!!!

Fotki

Miejsca grona (0)