-
paula bluer
po 1 - pamietacie jak Bruk pojechala do Paryża usunac ciaze z Erykiem? i on ja w ostatniej chwili odwiodl od tego pomyslu???
po 2 - a jak matka Bruk miala goracy romans z Erykiem???
po 3 - byla taka czarna pieknosc co miala synka z ojcem dziecka Sali (wylecialo mi jego imie z glowy:( -pracowala u Foresterow, a potem miala romans z Bilem (ojcem śp. Karolin)
do tego miala brata, chyba Dżoł, co byl w dziecinstwie wykorzystywany seksualnie przez ojca, w MnS uczyl grac w tenisa i mial romans z corka Foresterow-ta mala czarna krotko ostrzyzona co teraz jej nie ma i tylko pojawia sie na slubach.
po 4 - siostra Bruk miala romans z jakims chlopakiem co chodzil w skorze ale go rodzina Bruk nie chciala zaakceptowac...
chyba ze cos mi sie myli, bo kiedys byl tez taki inny serial z blondynka!
po 5 - ale to wzglednie niedawno - jak Ridż stracil wzrok, bo glupia Bruk czegos nie wylaczyla w laboratorium (sory-trzymam strone Tejlor:)
po 6 - kiedys b.dawno temu - chyba Torn do kogos strzelal z pistoletu czy Ridż i to Stefania wziela na siebie...
po 7 - byla jeszcze jedna siostra Forester - taka blondie, co miala romans z ojcem dziecka Sali i chyba jeszcze jedna uposledzona ktora Foresterowie trzymali w jakims zakladzie (chyba ze znow mieszam np. z Dynastia)
-
olla
6 - Torn się upił i strzelał do Rydża. wtedy, to chyba poszło o to, że Rydż startował do Karolin.ponieważ Stefani jest wybitnie dobrą i nadopiekuńczą matką próbowała to zatuszować i nie wiem czy jej się w końcu udało przekabacić tego detektywa. -
olla
A jeszcze było coś takiego, że Mejsi i Torn założyli zespół.jeździli po stanach i dawali koncerty.taka straszna mdła muzyczka. -
paula bluer
a co sie w ogole dzieje z dylanem i slajem??? czy slaj trafił za kratki za gwałt na dżesice? -
-
paula bluer
przypomnial mi sie jeszcze jeden watek- Stefania stracila pamiec i trafila miedzy bezdomnych i tam poznala ta swoje czarnoskora kolezanke co jej pomagala a ostatnio byla na slubie druchna, tylko cos utytą:) -
Anonim
A ja pamietam jak siostra Bruk poszla na sesje zdjeciowa do jakiegos robieranego pisma zeby zdobyc pieniadze na studia (??!??) i niby ta gazeta nie miala sie ukazac w tym stanie a jednak sie ukazala....Nie pamietam dokladnie :P -
WoodStein
-
WoodStein
a, ta sis Brook miała na imię Dona, a jej pseudo 'Savanah'...się przypomniało...
-
grono to komercyjne gowno
-
Dori
Właśnie- gdzie jest Sly ja się pytam??
Przypomina mi się dialog:
-Jesteś zerem!
-Jestem Sly!
:) -
Anka
a pamietacie jesice corke megii co sie spotykala i sypiala z takim gosciem a stefani znalazla u niej prezerwatywy i posadzila tego chlopaka o molestowanie jessy???pojebana ameryka.. -
..:Paulina:..
Jeszcze byl taki myk ze Taylor byla uwieziona w jakims haremie czy co... niewiem ale ten facet ja tam sporo czasu trzymal a pozniej niespodziewanie Bruk i Rige przyjechali tam w ramach swojej podrozy poslubnej...:) spoko -
Anka
-
-
pinia
foresterowi mieli jeszcze ta corke z zakladu tyle ze ona poparzona byla cala to znaczy nawet nie wiem czy byla w zakladzie wiem ze miala zmasakrowana twarz(poprzez nalozona na nia rozciagnieta gume) i chciala dokonac zemsty na calej rodzinie, ale jak to sie skonczylo to nie pamietam....a molestowany w dziecinstwie nie byl czasem brat taylor? -
Anonim
-
byl jeszcze taki myk ze James byl wieziony przez Shiele w jej domq, nawet sporo czasu go tam wiezila... a on bidulek musial skombinowac cos zeby ta malpa go wypuscila... wiec co udal ze cos do niej czuje (a moze nie udal)... a ta durna nabrala sie na ta stara sztuczke...hehe -
Anka
TA NIEPELNOSPRAWNA TO BYLA ICH CORKA ANGELA I STEFANI JA ODWIEDZLA W OSRODKU I NIKT NIE WIEDZIAL ZE ONA ISTNIEJE POZNIEJ SIE OKAZALO ZE TA ANGELA JEST ZDROWA TYLKO DYMA STEFANI NA KASE Z JAKIM DOKTORKIEM HEEHH ALE ZRYTA ASPRAWA POTEM SLUCH O NIEJ ZAGINAL;D -
Donka
a co sie wogóle dzieje z dzesiką? bo jestem do tyłu kilkaset odcinków -
Anka