grono fanów "Mody na sukces" [1961]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

HI, TO JA ZNÓW WASZ RIDGU!!
    dzis chciałem sie was zapytac którą z nich mam wybrac?! pomóżcie mi!! liczze na was..
    dla pierwszych trzech osób przesyłam buziaki!!
  • * *

TEJLOR!
  • * *

TEJLOR!!
  • * *

TEJLOR!!!

matko, ide sie połozyc, bo zaraz mnie Ridż 3 razy pocałuje...a na stojąco to ja tego nie przetrzymam :D
    <lol>
  • Anonim

No nie wiem, ale wydaje mi sie ze tajlor mnie mniej kocha bo śmiała sie zwrócic do mojeo brata, a Brók by nigdy czegos takiego nie zrobiła!!!
  • Anonim

CMOK, CMOK, CMOK for you, tylko nie mów nikomu...
  • * *

ależ Ridżu...przecież Bróka spała z ojcem twoim, ma z nim dzieci, wogole, wmawiała ci ze to twoje, jest przebiegła i podła....mysli tylko o sobie i o twojej kasie....
    jesli uwazasz ze Tejlor jest bee - bo z Judaszem "kręciła" a Brók jest fee - bo ja tak mowie, to wiesz, jest trzecia opcja:
    JA :)
  • Anonim

hm.. przesłij fote baby, i sie zainstaluj u nas w serialu, ja tam nie miałbym nic przeciwko ale wiesz...
    Ale tajlor spała z moim bratem (wiem ze nie spała, ale scenarzysta mi podpowiada ze spała) a po za tym ona mnie chyba nie kocha...
    och jakie ja mam problemy...
    i cóz ja biedny poczne.....
    a to ze LOGAN spała z moim ojcem, to strae dzieje, Szila tez z nim spała i jakos zyje, no nie?

• * *

żyje, to fakt, ale co to za życie :P

przypominam Ci maj dir, ze Karolajn tez spała z Judaszem, ba, była jego żoną!! nie skreślaj tak pochopnie Tejlor!
  • Anonim

No ale tajlor, była juz moją zoną , dajmy teraz szanse innym!!!
    a Judasz był jej ostatnim facetem , a to ma duze zanczenie, i nie jest tak szlachetna jak Bróka-logan
  • * *

Dobra, ja ide sie umyc, ty mnie całowałeś...matko!! Bróka - suka szlachetna?? z której strony?? poza tym Brók tez była twoją zoną...Brók jest twoją zoną.
  • Anonim

no niby taak, ale ona nie ma ze mną dzieci, a Tajlor prawe ma, a w wielkim świecie to modnie byc z kobietą i ze swoim rodzeństwem, a Bróka pracował kiedys na zmywaku!!
  • dod.MILCZ!.

Bruk to może i kombinuje , kręci, sypiała z ojcem twym , nie lubi pietruszki etc
    ale przynajmniej jest jakaś !!!!
    jak tu wytrzymać z taką nudziarą jak tejlor?
    toż ona jest taka szablonowa...no ridżu noo...
  • •gosss

tejlor ma wieczną depresję i rozdziewicza biednych prawiczków (patrz łorik)

z brunią będzie wesoło, no bo jak może się teściowa z synową lubić.
  • pawcio

i tak ridge bedzie z tejlor a brók bedzie miala jakiegos faceta o imieniu DICK, ktory bedzie mial brode; )
    widzialem na jakims francuskim kanale :)
  • Rock Bottom Riser

Ridzu tylko nie tejlor. przeciez ile mozna patrzec na jej krzywe miny. pozatym przy bardziej namietnym pocalunku pozesz poczuc silikon, co pewnie nie bedzie zbyt przyjemnym przezyciem; )
  • KajusiA

Brookie!! z tamta druga zanudzisz sie, bo to takie ciepłe kluchy!!
    a Brookie choc kilka rzeczy zrobiła źle to tylko dlatego ze cie kocha....
  • hans klus

Wiesz Ridż mamy zadziwiająco podobne problemy ! I wogóle musze napisać że przystojny jesteś i kogoś mi przypominasz ,tylko kogo ...........?
  • Anonim

no nie wiem....
    Ale przecież Tajlor bedzie maiła ze mną dziecko (ja jeszcze o tym nie weim)
    a Bróka ma ze mną tylko moje rodzenstwo!!!
    i na dodatek mnie wkręciła ze poroniła!!1!!
    a tak po za tym to one obydwie, mają wszedzie silokony....
    kwestia przyzwyczajenia...
  • Anka

ILE RAZYRIDG MAM CI TLUMACZYC ZE BROOOOOOOK TO NAJFAJNIEJSZA KOBITA JAKA MIALES!!!
| |

Jeżeli choć raz widziałeś/aś ten jedyny w swoim rodzaju serial (a nie wątpię, że tak), to po...

Fotki

Miejsca grona (0)