-
Anonim
HI, TO JA ZNÓW WASZ RIDGU!!
dzis chciałem sie was zapytac którą z nich mam wybrac?! pomóżcie mi!! liczze na was..
dla pierwszych trzech osób przesyłam buziaki!! -
* *
-
* *
-
* *
TEJLOR!!!
matko, ide sie połozyc, bo zaraz mnie Ridż 3 razy pocałuje...a na stojąco to ja tego nie przetrzymam :D
<lol> -
-
Anonim
No nie wiem, ale wydaje mi sie ze tajlor mnie mniej kocha bo śmiała sie zwrócic do mojeo brata, a Brók by nigdy czegos takiego nie zrobiła!!! -
Anonim
-
* *
ależ Ridżu...przecież Bróka spała z ojcem twoim, ma z nim dzieci, wogole, wmawiała ci ze to twoje, jest przebiegła i podła....mysli tylko o sobie i o twojej kasie....
jesli uwazasz ze Tejlor jest bee - bo z Judaszem "kręciła" a Brók jest fee - bo ja tak mowie, to wiesz, jest trzecia opcja:
JA :)
-
Anonim
hm.. przesłij fote baby, i sie zainstaluj u nas w serialu, ja tam nie miałbym nic przeciwko ale wiesz...
Ale tajlor spała z moim bratem (wiem ze nie spała, ale scenarzysta mi podpowiada ze spała) a po za tym ona mnie chyba nie kocha...
och jakie ja mam problemy...
i cóz ja biedny poczne.....
a to ze LOGAN spała z moim ojcem, to strae dzieje, Szila tez z nim spała i jakos zyje, no nie?
-
* *
żyje, to fakt, ale co to za życie :P
przypominam Ci maj dir, ze Karolajn tez spała z Judaszem, ba, była jego żoną!! nie skreślaj tak pochopnie Tejlor! -
Anonim
No ale tajlor, była juz moją zoną , dajmy teraz szanse innym!!!
a Judasz był jej ostatnim facetem , a to ma duze zanczenie, i nie jest tak szlachetna jak Bróka-logan -
* *
Dobra, ja ide sie umyc, ty mnie całowałeś...matko!! Bróka - suka szlachetna?? z której strony?? poza tym Brók tez była twoją zoną...Brók jest twoją zoną. -
Anonim
no niby taak, ale ona nie ma ze mną dzieci, a Tajlor prawe ma, a w wielkim świecie to modnie byc z kobietą i ze swoim rodzeństwem, a Bróka pracował kiedys na zmywaku!! -
dod.MILCZ!.
Bruk to może i kombinuje , kręci, sypiała z ojcem twym , nie lubi pietruszki etc
ale przynajmniej jest jakaś !!!!
jak tu wytrzymać z taką nudziarą jak tejlor?
toż ona jest taka szablonowa...no ridżu noo... -
•gosss
tejlor ma wieczną depresję i rozdziewicza biednych prawiczków (patrz łorik)
z brunią będzie wesoło, no bo jak może się teściowa z synową lubić. -
pawcio
i tak ridge bedzie z tejlor a brók bedzie miala jakiegos faceta o imieniu DICK, ktory bedzie mial brode; )
widzialem na jakims francuskim kanale :) -
Rock Bottom Riser
Ridzu tylko nie tejlor. przeciez ile mozna patrzec na jej krzywe miny. pozatym przy bardziej namietnym pocalunku pozesz poczuc silikon, co pewnie nie bedzie zbyt przyjemnym przezyciem; ) -
KajusiA
Brookie!! z tamta druga zanudzisz sie, bo to takie ciepłe kluchy!!
a Brookie choc kilka rzeczy zrobiła źle to tylko dlatego ze cie kocha.... -
hans klus
Wiesz Ridż mamy zadziwiająco podobne problemy ! I wogóle musze napisać że przystojny jesteś i kogoś mi przypominasz ,tylko kogo ...........? -
Anonim
no nie wiem....
Ale przecież Tajlor bedzie maiła ze mną dziecko (ja jeszcze o tym nie weim)
a Bróka ma ze mną tylko moje rodzenstwo!!!
i na dodatek mnie wkręciła ze poroniła!!1!!
a tak po za tym to one obydwie, mają wszedzie silokony....
kwestia przyzwyczajenia... -
Anka
ILE RAZYRIDG MAM CI TLUMACZYC ZE BROOOOOOOK TO NAJFAJNIEJSZA KOBITA JAKA MIALES!!!