Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Brzumbambumboluń

Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda poprawka u Matuszka. Niestety nie poszło mi na historii i dowiedziałam się, że mam przyjść w poniedziałek. Czy jeśli nic nie umiem, to mam jakieś szanse? Na przykład wziac go na litość? A może nauczyć się tylko tych tematów, o których pisałam na egzaminie? W sumie ten egzamin i tak spisałam na straty, z przyczyn ode mnie niezależnych, ale może jest jakaś nadzieja? Nie uśmiechają mi się jednak wakacje z pareto...
    Wspomóżcie dobrą radą;))))
  • shell

a nie mówiłam że matuszek zwariował?
    ble :/
  • Ewuśka

o jezu... to ja niewiedzialam
    ze cos takiego jest w ogóle możliwe...

zwariował, racja...!! :P
  • Manra vel Parówka

proponuję stary sposób, prawie niezawodny:P
    przyjąć pozycję zgniłych wnętrzności robaka poniewierających się w prochu pobocza zapuszczonej polnej ścieżki i ze wzrokiem nawróconego plugawego pariasa błagać o litość łaskawego Pana Doktora => windowanie poczucia własnej wartości wykładowcy zwykle przynosi dobre efekty. podobnie jak wzrok kopniętego szczeniaka. powodzenia:P
  • Moll

wiem , ze koles ktory spoznil sie na egzamin...mial odpowiadac w piątek- wtedy co wyniki byly
    a w koncu pisał i mial sobie wybrac zestew i pytania
    a masz te opracowania?

będzie dobrze :)
  • Anonim

noo wlasnie olka a moze pisac bedziesz? czy ci powiedzial ze ustny?
  • emcek

poczytaj sobie gdzieś o socjotechnikach. tylko to może ci pomóc
  • Brzumbambumboluń

Postanowiłam, że nauczę się tylko tych z których pisałam, bo inaczej po prostu nie dam rady. a co do matuszka, to nie on sprawdzal chyba, wiec niekoniecznie musial zwariować;) (sekuła?) A z reszta, ja tam naprawde niewiele napisalam, bo spieszylam sie na nastepny egzamin i napisalam tyle, zeby zdac (widocznie moje pojecie o tej granicy nie jest równe pojęciu sprawdzającego)
    W kazdym razie dzieki za rady. Postawilam na kombinacje zbitego szczeniaka i minimalnej wiedzy.
    Boże dopomóż!
    p.s. o czym mam poczytac????; -)
  • shell

jak już mówiłam na gadu: rezydua i sracje-derywacje
    ave pareto :>
    a ja też myślę, że to ta piiiip sprawdzała :/
    tylko do cholery dlaczego???
  • martynka

ja na poprawce z historii w zeszłym roku miałam pytanie o simmla, cos tam w kontekscie struktury, chyba pojecie struktury społecznej u simmla wlasnie. poza tym 2 proste pytania. umialam niewiele, a bez problemu dostalam 3. ale i tak powodzenia zycze...
  • Anonim

o maryjko nadrzewna nascienna i naszybna, to ile osob tego nie zdalo?
  • Brzumbambumboluń

DZIIEKI WSZYTSKIM ZA POMOC!!!
    zDAŁAM;)
    ALE PRZEDE WSZYTSKIM DZIEKI P.KRZYSZTOFOWI - SŁODKI JEST CHŁOPAK, NIE MA CO GADAC;))))
  • Brzumbambumboluń

Krzysztof Matuszek rządzi po prostu;)))
    Dzięki wszytskim za pomoc - zdałam;)))
    Przy okazji - miłych wakacji... i do zobaczenia na Grodzkiej!
  • Anonim

swoją droga co sie stało w tym roku ze takie marne oceny?
  • shell

tego nie wie nikt, ale suponuje się, co powyżej podane było, że młoda "ekhem" !^^%$#^ się dorwała do sprawdzania...
| |

Instytut Socjologii UJ zaprasza :)

Uniwersytet Jagielloński

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)