-
Anonim
Witam Państwa. Szczególnie grupę starych fundraiserów.
Czy ktoś zamierza wrócić na ulice w te wakacje?
Mam przecieki (z pierwszej ręki), że niejaki Paweł K. dziś wysłał swoje CV (choć mówiłam, że po prostu pogadał z Magdą, bo oni już to jego cv mają, no ale jakto zwykle bywa, zrobił jak chciał :)
Wracając do tematu. Jakie są plany fundraiserów apropo GP?
Ja jak tylko skończę pracę w tym cholernym biurze, włączam się wreszcie w kampanię gmo.
Piszcie. Ruszmy to grono. -
m
Ja po niepowodzeniach w zimowej edycji nie palę się zbytnio. Zresztą w wakacje chciałbym na saksy wybyć...
Ale powiem Wam, że jak szukałem niedawno pracy dorywczej to zatęskniłem za GP - nigdzie tak nie pozwalają dobierać czasu pracy wg uznania i jeszcze płaca była spoko :) -
Anonim
Do Pawła dziś zadzwoniła Ola, więc niebawem wyjdzie na ulice siać postrach :] -
})i({ Ola })i({
z tego co wiem to pogromca ma chyba zaczac prace od srody;o]] wiec czekamy bo target zrobilismy sobie 21 tyg i tak troche nam brakuje do tego; o]]
Macku wracaj bo jest naprawde przyjemnie, jest wiosna ludzie sa radosni, jest naprawde milusio; o]]]]] -
-
Anonim
Wiesz z tym pogromcą to nigdy nie wiadomo i on sam nie wie :) Z tego co mi mówił, w następnym tygodniu jedzie rodzinkę odwiedzić, ale plany zmieniają się jak w kalejdoskopie :)
Powiedzcie, jak to jest, czy fundraiserzy starzy zupełnie się już odcieli od GP?? Ktoś działa??
Ja za miesiąc kończę pracę i zamierzam wrócić.
Pamiętacie jak mówilismy, że zostaniemy wolontariuszami i że tego tak zostawić się nie da?
Gdzie fundaraiserzy??? -
Ania ツ
Ja bym chetnie cos podzialala...nareszcie nam troche na tej geologii odpuscili:) Do fundraisingu mam marne szanse wrocic bo w wakacje czeka mnie obowiazkowy Bocheniec z wydzialem:/ Ale co do wolontariatu to faktycznie ja sie pisze...(wiem wiem nie powinnam gadac tylko zaczac cos robic w tym kierunku;P) -
Anonim
Na przykład w ten weekend można było pomóc zbierać podpisy pod petycją GMO w Blue City. Kilka godzin, ile kto może. Mnie niestety nie było w Warszawie, więc nie poszłam.
Napewno potrzebują, albo potrzebowali ludzi do wprowadzania danych z petycji do komputera. Naprawdę jest dużo rzeczy.
To ja Ci teraz Aniu będę pisać jak o czymś się dowiem, a najlepiej to zapisz się na listę dyskusyjną na Google i będziesz o wszystkim wiedziała :)
Ja ostatni miesiąc spędzam przed biurkiem w pracy i zamierzam wrócić.
Paweł ma w środę szkolenie (bo zmieniły się troszkę zasady w programie fundraisingu i w czwartek wychodzi na ulice :) Drżyjcie nawet nie zorientujecie się kiedy podpiszecie formularz i zostaniecie darczyńcami :) -
Ania ツ
-
Pe
hej! Sluchajcie jako ze dopiero teraz dotarlam na to grono , chcilam sie od Was - starych dzialaczy Greenpeacu co nie co dowiedziec:):) jesli to mozliwe. Powiedzcie mi czy warto jest pracowac e tejze organizacji? bo nie milam jako takiej stycznosci nigdy z Greenpeacem ( no poza jakimis tam akcjami). Wiem ze tam poszukuja ludzi to poszukiwania darczyncow i akurat jestem teraz umowiona na rozmowe. Powiedzcie : Warto??? -
Anonim
Wiesz...zależy jakie masz oczekiwania i potrzeby. Jeśli ochrona środowiska nie jest Ci obojętna i chciałabyś zacząć działać, to spróbuj. Z tym, że praca jako fundraiserer a wolontariat to troszkę dwie inne bajki.
Aha jeśli wybierasz się na rozmowę i wiesz tyle, że GP zajmuje się "jakimiś tam akcjami", to radziłabym zajrzeć na http://www.greenpeace.pl i dowiedzieć się czegoś o kampaniach. -
Pe
no tak rozumiem. Zanaczy wiem troche o Greenpeace, ale chyba troche za malo.. stronke odwiedzalam juz kilka razy... -
Anonim
Nie martw się jak przejrzałaś stronę, to wystarczy na początek. Większość fundraiserów przychodzi z taką wiedzą. Jeśli zostaniesz przyjęta, przejdziesz szkolenie, będą spotkania z kampanierami i z czasem się dowiesz co i jak :)
Powodzenia na rozmowie! -
Pe
nie bede dziekowac zeby nie zapeszyc. zawsze chcialam wstapic do greenpeacu, ale jakos nie milam okazji, teraz gdy mam wiecej czasu, moze w koncu uda mi sie zrobic cos waznego:):)