Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • NOname

Krotka charakterystyka grinpisowca:

Bogata pani wychodzi w zime, w futrze na dwor. Spotyka czlonka greenpeacu:
    - wstyd! wie pani, ile norek musialo oddac zycie, zeby pani mogla nosic to futro?!
    - ale ono jest z poliestru..
    - A wiec, wie pani, ile poliestrow musialo oddac zycie?!
  • kitka

Tez masz to w kalendarzu goździkowej?
  • anna

ta pani była członkiem greenpeacu?
    i dlatego chodziła w poliestrze?
  • X/Apis

ten co mówił wstyd, był członkiem greenpeacu, a kobieta nie wiadomo, tak rozumuję
    i chyba chodzi o kawały na temat greenpeacu
  • Пaшa

hmm. a ja chyba dalej nie rozumiem, mógłbyś to jeszcze raz wytłumaczy ć?

think; /
  • X/Apis

Chodzi o to, że ten co zwracał uwagę kobiecie był z Greenpeacu, a kobieta nie.
    Kobieta jednak skłamała by się nie czepiał a i tak to zrobił i na tym ten kawał polega.

A my widocznie mamy opowiadać własne kawały na temat Greenpeacu, tylko może tym razem ktoś da taki, który więcej osób zrozumie.
  • Пaшa

ja pierdolę, Ty jestes taki pojebany, czy tylko udajesz?
  • X/Apis

Chciałaś wyjaśnień, więc napisałem jak wg mnie wygląda ten temat, a bardziej pierdolnięty jest autor, który nie wyjaśnił.
    Nie obrażaj tłumacza, to nie mój kawał, a to musi być kawał, skoro autor tak nazwał wątek na logikę.
    Taki niekumaty jesteś czy udajesz?
    Niech autor napisze o co mu chodzi, bo wg mnie o to i nie możesz mieć do mnie o to pretensji jak głupi jest autor.
    Jak nie rozumiesz lakonicznego tłumaczenia intencji pojebanego jaki wg ciebie musi być autor, to lepiej nie czytaj bo zawału dostaniesz.
    To samo pytanie niektórzy mogli by zadać Greenpeacowi.
    Dla wielu ludzi jest nie do pomyślenia mieszkać na drzewach czy jeść trawę jak krowa. Bez urazy, tak tylko słyszałem, lecz ty jesteś gotów i posłańca zabić.
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)