-
Anonim
Maćku kochany to nie chodzi o Ciebie konkretnie i że Ty nie możesz. Poczułam się sfrustrowana, bo już któryś raz próbuję nas zgrać razem i się nie udaje. To może być wkurzające..
-
m
Wiem, rozumiem... To problem odwieczny, szczególnie jak próbuje się zgrać taką grupę jak my - każdy studiuje gdzie indziej, ma kiedy indziej zajęcia, kiedy indziej egzaminy, ferie itd. Cieżka sprawa i chyba niemożliwym jest żeby wszystkim pasowało.
No i niestety jest tez problem tego, że po nieudanych próbach już się nie chce - miałem tak ze swoją podstawówką, którą próbowałem skrzyknąć (również za pomoca Grona zresztą) i nic z tego nie wyszło. No ale tam to rzeczywiście się ludzie wypięli :/ W każdym razie nie chce mi się podejmować kolejnych prób póki co. I niestety istnieje zagrożenie, że Tobie tez się odechce a wtedy co?; ) No nie, przecież jeszcze inni teamleaderzy powinni wychodzić z inicjatywami!; P -
Ania ツ
Ja i Monika bedziemy jutro o 14 w Insajdzie czekac na was wszystkich. Wyslalysmy smsy z informacja do wszystkich fundraiserow. Nie zawiedzcie nas!!!! Przybadzcie:) -
-
Anonim
-
})i({ Ola })i({
wlasnie jest 14.14 niestety nie wyrobilam sie, jestem z wami duchem szkoda ze pozniej nie moglo byc to spotkanie, bo bardzo bym chciala sie z Wami spotkac. moze nastapnym razem sie uda. ale co by nie bylo pozdrawiam wszystkich; o]]] -
Anonim
Co powiedziecie na jakieś piwko w ten weekend??
Paweł będzie.
Jeszcze daleko do sesji, znajdzie ktoś trochę czasu?? -
Ania ツ