Greenpeace [776]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kochana stara ekipo fundraiserów. Jako były team leader czuję się zobowiązana (po burzliwej dyskusji z Anią koło kebeba) nimniejszym oświadczyć, że w sobotę tj. 21.01.2006r. WSZYSCY (powtórzę, żeby dotarło WSZYSCY!!!) fundraiserzy mają się stawić na piwie w Insajdzie niedaleko Chmielnej (4.99zł/0.5l).
    Proponuję godzinę 16:00, żeby studenci mieli jeszcze czas na naukę (albo udawanie, że się uczą) przed zbliżającą się sesyją.
    Jako zachętę dodam, że obecny będzie niejaki Pan Paweł Kalisz, znany w naszym skromnym gronie jako mój mąż ( :***) po wypadzie na ulicę Francuską :)

CMOKam wszystkich!

KTO IDZIE?

Ps. Oczwyiście może być o innej godzinie jak więcej osób będzie mogło przyjść.
  • Monika P

będę, super pomysł
  • m

Ja już miałem pisać, że na pewno będę ale się ugryzłem w jęz.. palec :P bo mam uroczystość rodzinną... Ale: uroczystość rodzinna jest w centrum więc mogę dotrzeć :) Powinienem się uczyć, ale żeśmy się dawno nie widzieli :)
    Trzaby pani organizatorko; P powiadomić wszystkich, Grono jest do dupy jeśli chodzi o zbieranie ludzi :>
  • Anonim

Zgodnie z radą Maćka jako że grono jest do dupy, drogą smsową powiawiadomiłam jeszcze Anię, Karolinę, Kasię Nowak, Łukasza, Madgę i Martynę.

Martyna ma bal przebierańców i napewno jej nie będzie, a reszta nie wiadomo...

Jeśli macie numery do tych nowych fundraiserów to wyślijcie im proszę info. Wszyscy mile widziani!

CMOK!
  • m

:/ Nie dam rady dotrzeć :/
  • Caryca Katarzyna

Ja też nie!
    Wykręciłam się od Dnia Babci, bo się uczę, więc teraz muszę wysiedzieć swoje przy biurku :)
    Poza tym wiem, że wszyscy mają naukę i ciężko będzie mi wzbudzić w Was litość, ale ja mam dwa kierunki i już umieram! Wybaczcie! Ale jak skończę...to się będzie działo. (No ale to za jakieś trzy tygodnie) Buziakuje wszystkich :*
  • Anonim

W takim razie ogłaszam wszem i wobec że impreza odwołana.I tyle wam powiem.
  • Anonim

ja chciałam usprawiedliwić swoją nieobecność, bo byłam w pracy i właśnie wróciłam i przeczytałam, że dziś mieliśmy się spotkać.. No cóz.. Niewilee straciłam, bo spotkanie odwołane; ]
  • m

U mnie właśnie niestety wygrał dzień babci/dziadka, co zrobić. A teraz nauka - tak jak wspomniała Kasia - po sesji coś można zakombinować. Ja osobiście zapewne dopiero po feriach będę wolny tzn. po 18ym lutego...
  • })i({ Ola })i({

a mnie zwyczajnie nikt nie poinformowal i wlasnie dzis w tej chwili sie o tym dowiedzialam..... a nie wchodzilam na grono bo nie mialam za bardzo czasu; o[
  • Anonim

WITAM WSZYSTKICH!!
    Z dwutygodniowym prawie wyprzedzeniem ogłaszam, że za dwa tygodnie 11.02. ostatni już raz próbuję zebrać wszystkich w garść i namówić do wspólnego biesiadowania.
    Przyjeżdza Paweł i ruszcie w końcu dupska na piwo!!
    Bo nogi z dupy powyrywam!
    Jestem team leaderem macie się słuchać! :)
  • Ania ツ

11.02-->bede na 100% nie zawiedzcie mnie...W koncu musze z kims oblac 1 zaliczona sesyje:P A w takim milym towarzystwie najlepiej sie swietuje:) Juz zapisuje termin i mam nadzieje spotkac was wszystkich.Pozdrawiam bardzo goraco!
  • })i({ Ola })i({

moze sie uda......; o]]
  • m

Dzień po ostatnim egzaminie - dzień przed wyjazdem na ferie - chyba da radę; )
  • Anonim

Kurcze zapowiada się, że przekroczymy ilość uczestników ostatniego spotkania, czyli 4 osoby :)
  • Anonim

UWAGA UWAGA!!
    Co powiedziecie na 14-15 w Inside (tyły Chmielnej)?
  • Ania ツ

O każdej porze...:) Dla was wszystko:]
  • m

Ło matko! o tej porze? Hmmm... sam nie wiem czy to lepiej dla mnie czy gorzej :/ Mam 10go urodzinki i w związku z tym 11go wpadają dziadki itp., myślałem że po wódeczce z dziadkami ruszę tak ok. 21ej do Was i dotrę o całkiem sensownej 21.30 na ten przykład. A tak? Sam nie wiem czy to wyjdzie, nie mogę przed własnę - w sumie - imprezą zostawić całego szykowania jej reszcie rodzinki :/ Myślałem że to wieczorny spęd będzie :(
  • Anonim

wiecie cooo...pocałujcie mnie wszyscy w dupę!
    Ustalcie sami jakąś godzinę, bo ja mam już dosyć tego pisania i pisania i nic nie wychodzi. No!

My mamy czas do 16:30. Jak ustaliscie coś przed tą godziną to przyjdziemy, jak nie to nie.
  • m

o_O

Niczyja to wina, że nie każdy może o tej porze (gupi rym...), ja tylko napisałem jak u mnie sytuacja stoi, nie żądam, żeby się ktoś do tego dostosowywał :> Ja po prostu pewnych rzeczy nie przeskoczę, jak będę mógł to przyjdę, jak nie to niestety nie.
    Nie ma się co unosić, bo przecież nie chodzi o to, że ktoś sprawę olewa, tylko że po prostu nie może o tej i o tej godzinie tego i tego dnia wpaść, czyż nie? :>
  • 1
  • 2
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)