Greenpeace [776]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ann <33

reprezentacja ludzkiej głupoty i okrucieństwa.
    ukazano tam stuprocentową, beznadziejną ludzka przypadłość. egoizm i brak poszanowania dla czegokolwiek.
    powinniśmy się wszyscy wstydzić.
  • Iwinka

w pelni sie z wami zgadzam to okrutne co czlowiek potrafi zrobic niewinemu zwierzeciu ktore niczemu nie jest winne, i gdyby nie to wydarzenie zyloby i rozijalo sie dalej...
  • Beton partyjny

Założę się, że byli to ludzi ochrzczeni i bierzmowani w obrządku rzymsko-katolickim. Polska najmniej szanuje środowisko (pełno bezmyślnych blachosmrodów) i morduje bezmyślnie zwierząt, bo jest krajem rzymsko-katolickim.
    Dzisiejszy "Nasz Dziennik" nawołuje, żeby wracać do naturalnych skór, bo Bóg na to pozwala. Wiem, że katolicy nie znają Biblii, bo jej nie czytają ale to już przesada.
  • Beton partyjny

Zapewne jakby mama tego misia zabiła któregoś z tych pseudoturystów, to by ją odstrzelili, a te wieśniaki zapewne dostaną wyrok w zawiasach.
  • Anonim

>JW23 napisał
    >Grupa sześciu turystów zabiła w Dolinie Chochołowskiej
    >półtorarocznego niedźwiadka. Najpierw częstowali go
    >kanapkami, a później obrzucili kamieniami i wrzucili do
    >potoku.
    >
    > http://www.gazetawyborcza.pl/1,8531...
    >
    >Mam nadzieję, że spotka ich surowa kara, bądź co bądź,
    >na terenach, gdzie występują dzikie zwierzęta, to one są
    >gospodarzami, a człowiek gościem, który powinien
    >przestrzegać pewnych zasad.

Jak sie puszcza debili do TPN to tak jest .... Ludzie zupełnie nie myśla
  • Anonim

Zaznaczam, że oni go UTOPILI. Utopili niedźwiadka, bo ich polubił, tak się sprawa w skrócie przedstawia.
  • Gru

jesteś pewien? z tego co pamietam ogłuszony niedźwiadek wpadł albo stoczył sie do rzeki/potoku, gdzie sie utopił.

w kazdym razie do tego prowadzi ludzka głupota. moge sie załozyc ze teraz gryza ich wyrzuty sumienia. cioty jebane;/ kurwa dorośli ludzie niby.... paranoja.
  • kitka

No ale nawet jeśli się stoczył, to sam sie nie ogłuszył i zawsze bedzie to wina ich debilizmu.
    Ja słyszałam, że to oni go wrzucili do rzeki.
  • klod.

w dawnych czasach na zabojcow szkolilo sie dzieci dajac im zwierzaczka a po tym jak sie przywiazaly do niego kazano im go zabic... to apropo tego ze zabojca niedzwiedzi moze zabic tez czlowieka
  • anna

>Gheorghe Hagi napisał
    >Założę się, że byli to ludzi ochrzczeni i bierzmowani w
    >obrządku rzymsko-katolickim. Polska najmniej szanuje
    >środowisko (pełno bezmyślnych blachosmrodów) i morduje
    >bezmyślnie zwierząt, bo jest krajem rzymsko-katolickim.
    >Dzisiejszy "Nasz Dziennik" nawołuje, żeby wracać do
    >naturalnych skór, bo Bóg na to pozwala. Wiem, że katolicy
    >nie znają Biblii, bo jej nie czytają ale to już przesada.

...i spowiadają się co tydzień z wymawiania głośno imienia boga na daremno.
    w takiej kulturze żyjemy
    (aż szkoda słów)
  • kitka

Sprawa chyba trochę sie ruszyła i moze jednak zostanią ukarani..
  • Anonim

myśleli ze sprawia ucichnie badz nikt sie tym nie zainteresuje --- badz co badz oni go zabili najpierw kusili jedzeniem potem kiedy nie chciał odajsc -- nadle wpadli w panikę zaczeli rzucać kamieniami ( niby w obronie własnej) udusili i wrzucili do rzeki-- szczyt ludzkiej głupoty, mam nadziej ze dostana odpowiednia kare ale to polska wiec... zobaczymy
  • Anonim

myśleli ze sprawia ucichnie badz nikt sie tym nie zainteresuje --- badz co badz oni go zabili najpierw kusili jedzeniem potem kiedy nie chciał odajsc -- nadle wpadli w panikę zaczeli rzucać kamieniami ( niby w obronie własnej) udusili i wrzucili do rzeki-- szczyt ludzkiej głupoty, mam nadziej ze dostana odpowiednia kare ale to polska wiec... zobaczymy
  • ღTo mnie właśnie pragniesz!ღ

szkoda mi slow na takie zachowanie...
    taki czlowiek moze zabic czlowieka i jestem tego pewna...
    Ja gdybym cos takiego widziala to bym w nich zaczela rzucac i ich bym do tej rzeki wrzucila za to malutkie stworzonko...;( poplakalam sie jak to uslyszalam...

Przepraszam ze sie wyraze ale... Takich skurwysynow to powinno sie do wiezienia zamykac a tam i ch poiwinni przeszkolic itp...
  • mademoiselle lennon

dokładnie a pozatym ile lat mogą dostać? 2 czy coś takiego!co to wogóle za kara! to jest skandal, jak tacy idioci mogą chodzić po ziemi...
  • ღTo mnie właśnie pragniesz!ღ

ja to nie rozumiem takich smiesznych kar naprawde;/;/
  • *

>kitka napisała:
    >Już sprawa umilkła... Chyba na dobre... :/
    nie umilkla

http://www.petycje.pl/petycjePodgla...

sprawa zajela sie Empatia

http://www.empatia.pl
  • White Lady

To jest właśnie to... Gdyby jakiekolwiek zwierzę zabiło człowieka, byłaby wielka afera, zwierzę by uśpiono i tego typu rzeczy. A gdy dzieje się na odwrót, człowiek zabija zwierzę, bywa, że o sprawie w ogóle nie słychać, tak, jakby to było mało ważne. Człowiek uważa się za istotę "wyższą" i stawia swoje dobro ponad dobro przyrody. Tylko kim byłby bez niej człowiek? Może odrobinę przesadzam, ale to, że w ogóle pojawiają się takie przypadki zabicia Bogu winnego zwierzęcia, które na dodatek wcale nie było agresywne i które zwabiono jedzeniem, jest już dowodem na to, że ludzi na to stać i może być więcej takich przypadków.
  • Michalo

nasz dziennik jest hujowy to ze bog nam pozwala(podobno) Zabijac zwierzeta to znaczy ze koniecznie musimy sie przezucac na skorzane torby?! Ale przeciez sw Franciszek tak kochal zwierzeta przeciez on jest swietym przeciez on jest wzorem powinnismy zyc tak jak on tak jak wzorowi katolicy
  • Grzesiek

"nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni" i poczekajcie na wyrok Sądu RP; ]
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)