-
karlajn
-
Anonim
Rekrutacja ma tylko jedno znaczenie, poprostu zapisujesz sie do Greenpeace. Umawiasz się z przedstawicielem Greenpeace w Warszawie i od niego dostajesz wszelkie info. Jeśli ma sie poniżej 17 lat niezbędne jest pozwolenie rodziców. -
karlajn
świetnie. a Ty się orientujesz na czym polega praca wolontariusza w Greenpeace ? -
-
Anonim
i co dokladnie robi polska gałąź GP? Jakies aktualne przedsiewziecia i akcje? -
Anonim
Dobre pytanie jak wyglada praca wolontariusza w G.? Pewnie wiecej bedzie chodzenia z petycjami niz akcji na wlasna odpowiedzialnosc:):/.Jak nie zdaze na to spotkanie, to moge sie chyba potem zapisac?:) Dziecko juz dawno skonczylo 18 lat :P i studiuje w Warszawie(ale to nie jest powod dla ktorego chce zaczac dbac o srodowisko, chociaz...). Kiedy mniej wiecej bedziesz znal szczegoly tego spotkania? -
wytrzepany ze styropianu
ale to że mając 13 lat nie można jest pewne i taka jest zasada z regulaminu, czy po prostu takie jest wyobrażenie że 13latek nie moze miec o niczym pojecia?? -
anna
http://www.greenpeace.org/poland/do...
15. Czy muszę być pełnoletni aby zostać wolontariuszem Greenpeace?
Nie musisz mieć ukończonych 18 lat aby nam pomagać. Możesz działać w grupie lokalnej bądź indywidualnie, wykonując dla nas tłumaczenia, pomagając w biurze - możliwości jest wiele. Natomiast jeżeli chcesz brać udział w działaniach bezpośrednich musisz być osobą pełnoletnią. -
Anonim
To teoretyka, jak masz mniej niż 16 lat, to raczej napewno ( ale nie na 100%) nie masz co liczyć nawet na chodzenie z ankietami.
Bliższy termin spotkania bedzie snany na samym początku września.
Praca wolontariusza to bardzo ogólne pojęcie. Może to być właśnie wcześniej wspomnianie robienie ankiet, podpisów, ale również różne mainfestacje itp. Jest naprawde dużo opcji i nie sposób wymienić wszystkie. Robi się to na co akurat trzeba zwrócić uwage i w taki sposób by być przekonywującym i wiarygodnym. -
wytrzepany ze styropianu
-
Anonim
Psychodelik, a zastanawiales sie tak na powaznie, co chcialbys robic w Greenpeace? Co chcialbys swoja prac a dla GP osiagnac?
-
wytrzepany ze styropianu
Myślałem o udziale w różnych prostszych akcjach typu rozdawanie ulotek, stoiska informacyjne, kiermasze ekologiczne, itd. Jestem dość kreatywny i przy tym bardzo młody więc mam nadzieje ze uda mi się lepiej dotrzeć do młodzieży w wieku 12-16 lat, poprzez ciekawy sposób przekazywania informacji i wychodzenie poza sztywne ramy ekologii i punktu widzenie stereotypowych ekologów. No nic - mam nadzieję że dostanę szansę...A jak nie to trudno - poczekam pare latek... -
Lolek Loozak
Wolontariusze robią przeróżne rzeczy... Wszystkich chętnych do pomocy dla Greenpeace zapraszamy do pracy jako fundrizerzy. Szczegóły mogę podać na priv. Pozdrawiam:) -
Anonim
Czesc wszystkim
Kto chce zostac aktywista w wawie
to zapraszam
piszcie do mnie na
mateusz.zeglinski(malpiszon)gr eenpeace.or.at
oi! -
-
Karolina
-
mitaa
-