-
Caryca Katarzyna
Wiem, że jeszcze trochę czasu, ale warto już o tym pomysleć :)
Moi znajomi organizują wyjazd: przejazd, mieszkanie, ubezpieczenie...Po prostu jak z biura podróży tylko o wiele taniej :)
Nie znam jeszcze żadnych szczegółów, ale na pewno będzie to jakieś tanie miejsce koło fajnej górki, żebyśmy mogli pośmigać po stoku. Jak do tego przypomnę o śmiesznie niskich cenach alkoholu u naszych sąsiadów, to już Was widzę w autokarze :D
Jak będę wiedzieć coś więcej, to oczywiście dam znać, ale juz chciałabym wiedzieć, kto jest chętny. -
Anonim
-
Hmmm... Ja jednak wolę tradycyjnie czyjąś wolną chatę w Warszawie i poranny ciężki powrót do własnego łózia; ) Nie mam kasy na takie wypady (nawet nie wiem wciąż ile zarobiłem w GP :P)
-
-
Caryca Katarzyna
No witam, witam! Mam już szczegóły wyjazdu. Oto one:
Termin: 28.12- 02.01
Poprad - miasto u podnóża Wysokich Tatr. Doskonały węzeł komunikacyjny, bezpośredni dojazd do centrum narciarskiego w Strsbskim Plesie, Tatrzańskiej Łomnicy, Starego Smokowca. W mieście do dyspozycji liczne restauracje, kawiarnie, dyskoteki.
Wyciągi i warunki narciarskie: Centrum narciarskie Tatrzańska Łomnica - 5 wyciągów narciarskich i kolejek. 8500 m tras dla początkujących, średniozaawansowanych i wytrawnych narciarzy; Stary Smokowiec - 4 wyciągi narciarskie. 3500 m tras narciarskich dla początkujących, średniozaawansowanych i wytrawnych narciarzy; Keżmarok - Hotel Start - 2 wyciągi narciarskie, Zdiar - 2 wyciągi narciarskie. 2000 m tras dla średniozaawansowanych narciarzy. Centrum narciarskie na Strbskim Plesie/ dojazd kolejką/ - 5 wyciągów narciarskich . 5000 m tras narciarskich o średnim stopniu trudności. Planowane również wycieczki autokarowe na Chopok, oddalony o jakieś 100km. To wiąże się jednak z dodatkowymi kosztami, a ropa niestety drożeje :/
Cena: 499zł/os
Świadczenia zawarte w cenie:
¨ Zakwaterowanie:
W centrum Popradu - 200 m od dworca kolejowego i autobusowego, 500 m od starówki. Budynek piętrowy. Recepcja, winda. Pokoje 2,3 osobowe typu "studio" z łazienką (wc, prysznic, umywalka).
Część pokoi 2 os. z własnymi łazienkami. Standard pokoi - podstawowy.
Na każdym piętrze do dyspozycji kuchnia..
¨ Transport
Przejazd na trasie Warszawa – Poprad – Warszawa „wesołym” busem ( do 25 osób ) lub autokarem ( do 44 osób ) w zależności od ilości chętnych.
Kierowca z busem/ autokarem pozostaje na miejscu do naszej dyspozycji ( m.in. dowożenie do wyciągów )
¨ Ubezpieczenie
NNW – Następstwa nieszczęśliwych wypadków
KL – koszty leczenie
Informacje:
Kuba Pikulski Marek Górecki
888-066-993 609-528-122
kpikulski@wp.pl goreckimarek@op.pl
Wszystkich serdecznie zapraszam! Tylko proszę o szybkie decydowanie się.
Pozdrawiam :*
-
})i({ Ola })i({
a jaki jest koszt tak mniej wiecej, bo albo przeoczylam albo nie wiem co:)) do kiedy trzeba sie zdecydowac?