Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥ Miss Dior Chérie ♥

• 23/01/2009 10:09
    Sorry, chyba sie pomylilam: chodzilo mi oczywiscie o to kto ma obowiazek postawienie tych 3-kolorowych kontenerow (papier, szklo, plastik) na segregowanie smieci ???
    Dajcie koniecznie znac !

W zeszlym tygodniu na calym osiedlu usunieto wszystkie pojemniki :(((( Chcialabym wiedziec u kogo moznaby w tej sprawie zainterweniowac ! Dzieki !
  • ziom

• 23/01/2009 12:37
    Zostan smieciarzem bedziesz mogla interweniowac u szefa
  • o rety!

• 24/01/2009 13:56
    U mnie ostatnio też zabrali.
    Ale sąsiadki interweniowały w Urzędzie Miasta.
    I dostawili.
    Nawet dwa nowe są.; ))
  • ♥ Miss Dior Chérie ♥

• 24/01/2009 22:59
    Ale fajnie ! Dzieki za odp. :) Moze mi tez sie uda; )
  • ziom

• 26/01/2009 10:30
    powinno ci sie udac. na smieciarzy nie ma za duzej konkurencji
  • o rety!

• 28/01/2009 12:06
    załatwić Ci fuchę?
  • ziom

• 28/01/2009 15:01
    dzieki za propozycje ale juz robote mam i nie mam czasu pierdolic o takich glupotach ja wy
  • o rety!

• 30/01/2009 11:46
    żal mi Cię.; P
  • King of the shadows

• 16/04/2009 16:45
    Ja segreguję śmieci do odpowiednich kontenerów. Jednak sprawność polskich służb jest tragiczna.
    Ileż to razy idąc po ulicy widzimy walające się śmieci, które można przetworzyć.
    Jednak powód jest tylko jeden - brak pieniędzy.
    Gdyby były pieniądze, a służby "od śmieci" byłyby odpowiednio dofinansowane, nie byłoby tak wielkiego problemu.
  • Andzia

• 16/04/2009 18:07
    na obrzeżach małego miasta- Łomianek nie ma np. żadnych kontenerów, choć kiedyś były... niejeden mieszkaniec pisał list do burmistrza, ale nic, jak kontenerów ni było tak ni ma... i kij to co sie da to do kompostownika, a jak nie to albo sie wykorzystuje ponownie albo wszystko leci do jednej i tak śmieciarki... znajomi rodziny- niemcy dziwili sie, czemu polacy nie segregują śmieci, bo u nich to norma jak słyszałam...
    ale na szczęście na śmietniskach nowoczesnych śmieci są segregowane, np. nakrętki plastikowe, butelki i odzyskiwane; )
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)