-
Islander
Grupa portali turystycznych TravelOne.pl (portale w grupie: http://www.travelone.pl/portale-tur... tworzy fundację i serwis internetowy, które będą zajmować się promocją i pokazywaniem światowego dziedzictwa przyrodniczego i kulturowego oraz wspieraniem jego ochrony.
Do poprowadzenia serwisu internetowego fundacji szukamy osoby z zacięciem redaktorskim, pasją turystyczną/podróżniczą oraz szerokimi zainteresowaniami ekologicznymi (klimat, ochrona przyrody, ochrona zabytków, zrównoważony rozwój, eko-transport i eko-budownictwo, eko-farming, etc.). Kandydat będzie odpowiedzialny za pozyskiwanie i edycję tekstów od zewnętrznych redaktorów i różnych wydawnictw oraz tworzenie własnych tekstów i zawartości na internetowy serwis fundacji. Wymagane wysokie umiejętności koordynacyjne oraz duża samodzielność. Doświadczenie nie jest wymagane, choć mile widziane.
Praca na pełny etat, w biurze w Krakowie! (zdalnie będziemy współpracować tylko z redaktorami zewnetrznymi przy poszczególnych artykułach/tematach)
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu ze mną, najlepiej na Slawek@TravelOne.pl lub GG: 1528453.
Dziękuję za zainteresowanie! Sławek Szwajcarzewski
-
sosnowiczanin
-
Islander
Na pewno będziemy szukać wolontariuszy-redaktorów, wiek nie gra roli, ważne o czym i jak sie pisze. Może to być dobry początek :) -
Anonim
-
-
Mnyama
Hmmm. Ja bym się mógł pisać na coś takiego. Zależy to oczywiście od czasu i kasy XD Ale powiem tak: jestem świerzo upieczonym studentem dziennikarstwa i komunikacji społecznej. Prowadziłem już kilka serwisów internetowych (nie jako webmaster, a raczej główny koordynator/grafik), z tym, że raczej w tematyce fantasy. Wprowadzam się właśnie do Krakowa i zaczynam pełną parą działalnośc w Greenpeace. Nie mam co prawda niesamowitych wiadomości na temat ochrony środowiska czy zabytków... Co może okazać się problemem. Ale w razie "W" mógłbym coś podziałać =) -
Wilk Stepowy
|
|
Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...