-
Anonim
No wpisajcie pomysły na najbardziej efektywne:)) wykorzystanie tych 4 dni i 3 nocy, w jednym przedziale pociągu, w jednym namiocie i na jednym klepisku!
Ja mam ok 4 osobowy namiot, więc conajmniej 8 osób się zmieści, a no i oczywiście jak z wódką, możemy już zacząć pić od poniedziałku,,,
A i pamiętajcie o zasadzie NVDA* kto wie ten wie, było na szkoleniach, a i warto by uwolnić jakąś orkę po drodze, no i przećwiczyć techniki przytwierdznia się do drzew,,,,
Czekam na fajne propozycje!
pozdro -
Anonim
rok temu byłam na wyprawie rowerowej i spałam w Gdańsku za 10 zł w wielkiej sali pinpongowej
co Wy na to żeby dzień wcześniej pojechać i zabalować? -
Anonim
o tak nad może morze., już tak jedziemy do gdańska błagam ,please jediemy proszę ja chce nad morze wakcje!!!!!!błagam pojedźmy tam wszysy razem jedziemy prawda, no to tak pojedziemy najwyżej spać nie będziemy ale pojedziemy!!
jupi -
Anonim
słuchaj ja mam 12 egzamin i jak zdam to ok 14:00 mogę już jechać do Gdańska...spać na plaży...pić wino i śpiewać do rana.. -
-
Anonim
hmmm, moj licencjat rodzi się w bólach ale muszę go napisać do wyjazdu, chili własnie do 12.09, 14.09 - wszystko zależeć właśnie będzie od tego czy przez ten tydzień się samozmobilizuję i go wreszcie dokończę :)), a potem to już hulaj dusza, piekła nie ma....
-
Anonim
-
Anonim
żebym to ja wiedział.....
ale chyba o konflikcie w Czeczenii, walczę z propagandą Rosji, że niepodległość Czeczenii przyczyniłaby się do destabilizacji całej Rosji,, a tym usprawiedliwiali pierwszą wojnę na Kaukazie, - przywracanie konstytucyjnego porządku, to tak jakgdyby Polska wpisała sobie do konstytucji że Litwa jest naszym terytorium i rozpoczęła wojnę, gdyż jej niepodległość zagrażałaby naszej integralności terytorialnej,,,,
wciąga mnie to wszystko, ale licencjat pisze chyba najdłużej na świecie, bo już będzie z pół roku,,,,
dobraw wracam do pracy,
WPADNIJ JUTRO DO NAS, !!!!!
-
m
Hej:) Pytanko mam - czy my cokolwiek wiemy o tym wyjeździe?
Czy wiemy w końcu gdzie mamy spać?
Czy mamy domki czy namiot wojskowy a może musimy brać własne namioty?
Czy musimy brać psiwory?
Chyba napiszę zaraz maila do tej Agaty od wolontariatu... -
Caryca Katarzyna
Właśnie! Silna grupa spotyka się jutro o 15 pod Pałacem i idzie kupić bilety. Musimy się też zastanowić nad tym morzem...pogoda mocno średnia i nie wiem, czy noc na plaży jest najlepszym pomysłem. -
m
Napisałem i dostałem odp: musimy wziąć namioty, karimaty i psiwory... No cóż, będzie klimat :D
Teraz trzeba się zgadać kto bierze namioty. Łukasz mówił że ma 4-osobowy. Ja namiotu nie zaposiadam i będę musiał się do kogoś wprosić; )
Do zobaczenia jutro o 15ej pod Pałacem :)
PS. My wiemy dokładnie kto jedzie na 100 % ? -
m
Czyli jedzie 5ka: Ja, Maciek, Kasia, Karolina i Paweł :)
Po problemach z pociągami ostatecznie - jak dobrze pójdzie - wyruszymy w kierunku Gdańska po północy.
Szkoda, że reszta nie może jechać :( -
hej
ja niestety nie moglam byc na przystanku, ale strasznie zaluje, bo slyszalam, ze jest czego:)
pozdro for all
:)