Greenpeace [777]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jako że odchodzę jutro i zostaniecie beze mnie tacy biedni i opuszczeni
    zakłądam grono GREENPEACE cobyśmy się mogli tutaj wyżalać i wygłupiać

-Czy zna Pani GP?
    -Nie mam ręki....

i takie tam
  • Anonim

co to jest że nas zostawiasz samych na pastwe wściekłych ludziów w wawie...

nie mam reki a to dobre....,

albo nie dziękuję już mam lub jednej paniusi się to nie opłaca bo w sklepie jest taniej...

albo nie podrywam młodych chłopców na ulicy.... starszy dziadziuś bez zębów,,

aj dużo by opowiadać..

tak już mają wojownicy tęczy!
  • Anonim

co to jest że nas zostawiasz samych na pastwe wściekłych ludziów w wawie...

nie mam reki a to dobre....,

albo nie dziękuję już mam lub jednej paniusi się to nie opłaca bo w sklepie jest taniej...

albo nie podrywam młodych chłopców na ulicy.... starszy dziadziuś bez zębów,,

aj dużo by opowiadać..

tak już mają wojownicy tęczy!
  • Caryca Katarzyna

a ja tłumaczyłam dzisiaj panu na Bankowym, dlaczego nie może wpłacać złotówki miesięcznie....tłumaczyłam 20 minut! Ale wiadomo: Don't give up! :D
  • m

Dziś kolejny raz nie zatrzymała się osoba w koszulce "Ratujcie polskie foki" :/ No żesz babozwierz wstrętny >:( I tak się zastanawiałem nad tym aż do czasu kiedy dowiedziałem się że kumpel mojej dziewczyny nosi taką koszulkę do pracy jako roboczą. A pracuje tachając meble. Czyli: narozdawali tych t-shirtów byle komu, pewnie w markecie dodawali do paczek kiełbasy z foki i teraz łażą tacy i my myślimy że oni tacy ekologiczni a oni po prostu łachy jedne zapocili już wszystkie inne t-shirty jakie mieli w domu i założyli ten >:(
    Jak widać nieco sfrustrował mnie dzisiejszy dzień na Bankowym; )
  • })i({ Ola })i({

witam wszystykich w jak narazie skromnym acz zacnym gronie:O]]]] chce powiedziec iz dzien piatkowy tez nalezal do dosc orginalnych, gdyz wszyscy twierdza ze brama przy UW to najlepsze miejsce, ale musze zglosic sprzeciw co do tego... nie jest to najlepsze miejsce, ale co my tu a pracy jak tu pieknie wekend jeszcze trawa.... cudowne chwile dopiegaja wprawdzie konca ale jeszcze chwle mozna sie nimi cieszyc. takze wiec zbierajcie sily na nowy tydzien poki mozecie...;o]]]
  • m

A w ogóle to Agata pisząc "Fundreiserzy" przez "ei" daje świadectwo swojemu zgermanizowaniu, o którym już rozmawialiśmy w piatek w tramwaju :P
  • Anonim

proponujesz fundraiserzy?
    która wersja jest poprawna?
  • Anonim

qrcze...chciałabym się poskarżyć!
    jest 23 a u mnie na koncie świeci pustkami...co ja będę jeść? za co żyć? :)
  • Anonim

ooo jeszcze coś!
    Maćku kochany wyślij mi bardzo Cię proszę zdjęcia z wyprawy do Wilanowa! BARDZO BARDZO proszę.
    rogoya@wp.pl
  • m

A właśnie miałem chcieć pytać o maile tych, którzy chcą :) Zaraz prześlę :)
  • m

Jajebie, ale się umiem wysłowić. Idę spać czem prędzej...

"A właśnie miałem pytać o maile tych, którzy chcą dostać zdjęcia" <- tak powinno być :)
  • Anonim

Mały Maćku jesteś WIELKI!
    Wielkie dzięki za foty...
    Bolek i Karolina i Kasia i Paweł i ty...łezka się w oku kręci :)
    CMOK!
  • })i({ Ola })i({

co za strasznie dni nastaly, az zal pisac ze sie stoi na tych ulicach i co?! tylko nogo sie brudza a ludzie rozmawiac nie chca.... swoja droga szkoda ze 9.09 konczymy.... ach..;o]]]
  • abufu

Jest już kasiora na koncie :)) Także nie jest źle :))))) Aż miło się będzie przez te dwa dni pracować; ) Pozdro 4 All !!
  • Anonim

No i co tak pocichło na naszym wspaniałym gronie?? !!
  • })i({ Ola })i({

ale wam fajnie ze jestescie sobie nad morzem czy gdzies tam w lesie a ja siedze w tej warszawie zapyzialej.... czekam na jakies opowiesci z wyjazdu;o]]]
  • Caryca Katarzyna

Powiem Ci, że masz czego żałować :) Super było!
  • m

Super było choć piździło :D

Mam 191 fotek z całego wyjazdu, będą wkrótce kolportowane :)

Ciekawe czy wkrótce ludzie z obozu dołączą do naszego Grona...

PS. Miło było wyspać się bez 4ech warstw na sobie :P
  • Kasik

Żebyś za długo nie czekał na odpowiedź to ja się zgłaszam jako pierwsza :) adres na przesłanie fotek podam później :P
  • 1
  • 2
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)