Greenpeace [776]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wróżka Tytania

Bliskie mi są ideały greenpeace, chciałabym coś zrobić dla ratowania środowiska, zwłaszcza dla zwierząt. Jak wyglądają wasze zdziałania? :))

będę BARDZO wdzięczna za wyczerpującą odpowiedź i z góry przepraszam jeśli był już poruszany na forum taki wątek, ale mimo poszukiwań go nie znalazłam. pozdrawiam; )
  • harrynash

To będzie trudne, ale jak się skupisz to sobie poradzisz. Musisz skorzystać z wyszukiwarki, wejść na stronę greenpeace poland i kliknąć link "Dołącz do nas"...
    Jest jeszcze inna droga, ale wymaga ona wyprawy na bagna Rospudy i pojmania operatora buldożera...
  • ThanatoS

Muszę sprostować wokół Rospudy rozciągają się torfowiska a nie bagna:):) to po pierwsze a po drugie pierwsza forma dołączenia jest znacznie łatwiejsza i przyjemniejsza ponieważ druga jest usankcjonowana karnie:):):)
  • Anonim

Moim zdniem to jednak ta druga forma jest przyjemniejsza.
  • airhead

A tak na poważnie to jest coś na tej stronie więcej niż tylko te internetowe druczki?
    Nawet o akcjach łatwiej się z grona dowiedzieć niż z Waszej strony...
  • airhead

Ach, jeszcze zapomniałem, handlujecie bazę adresów e-mail?
    Bo tyle mniej więcej trzeba zrobić, aby zostać "cyber aktywistą"...
  • *

szczerze mowiac strona go jest jak dla mnie w zupelnosci wyczerpujaca
    na gronie w sumie - jesli zerkniesz - mniej jest o samym gp niz o innych pokrewnych sprawach.

aby wlaczyc sie w dzialania inne niz cyberakcje
    najlepiej zglosic sie do grupy lokalnej

http://www.greenpeace.org/poland/do...
  • *

>airhead napisał
    >Ach, jeszcze zapomniałem, handlujecie bazę adresów
    >e-mail?

tak
    bazy adresowe wymieniane sa na organy pochodzace z azji.

satisfied?

:>
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)