-
Anonim
Kpiną to jest to ,że ci ludzie mówią, że należą do Greenpeace'u tylko dlatego, że np. raz brali udział w manifestacji.
Prawdziwi członkowie przychodzą stale na spotkanie i nie sądze (a jestem wręcz pewny), że są to ludzie normalni, którzy, gdy już prowadzą dyskusję robią to rzeczowo i znają się na rzeczy.
Pamiętajcie, że aby należeć do naszej organizacji, trzeba najpierw się do niej zapisać. Owszem - można być w niej duchowo, ale nie wypowiadajcie się wtedy jako wielcy "członkowie Greenpeace'u", bo to tylko niszczy wieloletnią (dobrą) opinie o tej organizacji. A na Internecie buduje przekonanie, że GP to "Banda małolatów, którzy się buntują, bo im wiek tak narzuca"
Peace!
-
dobrowolska
Słuszne stwierdzenie.
Myślę że część ma jakieś kompleksy związane z tym że niestety części młodzieży szkolnej nie można uczestniczyć w akcjach GP ze względu na wiek.
Ale jest przecierz milion innych sposobów aby pomóc, zaadoptować drzewko, wysłać petycję, przyjść na manifestację.
A opinia szargana pozostaje niestety plagą jak przy wszystkich pozarządowych organizacjach ekologicznych, działających na więszą skalę. -
Anonim
Zgodzę, się. Zdanie godne poszanowania :)
PS. W mojej poprzedniej wypowiedzi, napisałem jedno nie za dużo. -
-
dobrowolska
>Megaemce napisał
>
>PS. W mojej poprzedniej wypowiedzi, napisałem jedno nie za
>dużo.
??