Greenpeace [776]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dirty Blonde

dobra.
    tran się teraz pozyskuje obecnie, o czym zapewne wiesz, z wątroby ryb morskich najczęściej dorszy.

btw- masz trochę racji z tym rozgłosem.
    ale to tendencja normalna w przypadku tak dużych organizacji

wieloryby
    faktem jest,że wielkie rozmiary, jak zresztą pokazuje ewolucja, są drogą do opanowania ekosystemu i w konsekwencji zagłady.
    im większa specjalizacja, tym subtelniejsze zmiany moga uplasować gatunek na skraju wymarcia.

nie jestem osobą, która użala się nad kondycją trawników i płacze kiedy sąsiadka z piętego piętra skręci noge.
    ale zabijanie wielorybów uważam za sprawę haniebną.
    a z tego co widzę, a przynajmniej czego doczytałam się pomiędzy wierszami, w przeciwieństwie do kolegi kilka postów wyżej, z dysortografią i dysmózgowiem, wcale nie masz tego...no klasycznie w d****,
    czy się mylę??

aha- ja się z reguły nie daję brac pod włos, ludzie moga mieć różne poglądy, irytują mnie tylko te świadczące, że ich właściciel ma iloraz IQ znacznie mniejszy niż rozmiar buta.
    ale dziś dyskutanci się na ogół przekrzykują, wygłaszają monologi i do tego wszystkiego dochodzi egzaltacja i brak dystansu.
    jeśli naprawdę masz zamiar komuś coś wytłumaczyć, a nie tylko rozpieprzać kolejny wątek, to chyba trzeba poskromić ironię.
    momentami oczywiście.
    no i czemu Ty ciągle z tą oszczęnością energii??
    ja rozumiem o co Ci chodzi, ale to już trąca epizodem ZOK :P

Cię ze swojej strony pozdrawiam, miłośniku tranu. :)
  • Ania

Ja osobiście podpisałam i wysłałam list i oczywiście wysłałam to do znajomych aby i oni podpisali i rozesłali dalej.Wiem,że mogę na nich liczyć.RATUJMY te biedne zwierzęta !
  • martucha

• martucha

a to na polepszenie humoru:
    http://www.youtube.com/watch?v=ka6x...

kurcze, chcialabym tam byc :)
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)