Greenpeace [777]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *

• ShReku

żal. pl
  • kitka

Czyli filmik o tobie, rozumiem?; ]

• ShReku

nie. ja nie wystepuje w filmikach greenpeas
  • Dori.s

>Shreku napisał
    >żal. pl

Nie wiem, żałosny człowieku czy to zdążyłeś zauważyć, ale zdaje mi sie, że piszesz nie w tym gronie co trzeba. To grono jest dla osób które chcą żyć w zgodzie z ziemią a Ty chyba tego nie zauważyłeś. Nie wiem, czy wiesz, czy jesteś na tyle zapatrzony w siebie, ale w ciągu roku jest zabijanych 300 000 wielorybów. A jeśli to dla ciebie wydaje się śmieszne to naprawdę... Trafiłeś w złe miejsce bo my tu sie nie nabijamy tylko żalimy się nad egoizmem takich jak Ty właśnie...
  • kitka

>Shreku napisał
    >nie. ja nie wystepuje w filmikach greenpeas

Eee... Zauważyłeś, że pojechałeś sam sobie? Dzieciaku... Naprawdę... Weź poszukaj sobie przyjaciół, którzy cię zaakceptują w prawdziwym życiu, zamiast tutaj szukać uznania. Jedyne uznanie jakie cię czeka, to uznanie dla Twojego posuniętego kretynizmu. Naprawde jestem pod wrażeniem...
    I tak na marginesie to faktycznie nadajesz się do takiego programu, bo masz najwyraźniej mózg wielkości fasolki i jesteś kompletnie zielony we wszystkim. No i twoje kiepskie żarty... Mmm.. Rewelka.; ]
  • ShReku

>kitka napisała:
    >>Shreku napisał
    >>nie. ja nie wystepuje w filmikach greenpeas
    >
    >Eee... Zauważyłeś, że pojechałeś sam sobie?
    >Dzieciaku... Naprawdę... Weź poszukaj sobie przyjaciół,
    >którzy cię zaakceptują w prawdziwym życiu, zamiast tutaj
    >szukać uznania.
    Nie szukam uznania wśród zielonych pojebów

• M

Więc się, mówiąc tWOIM językiem, odpierdol idioto. Jak zauważyłeś dla nas jestes gównem na ziemi które próbujemy strącac patykami z drogi, ale, cholera, bardzo lepkim gównem... Żebyś chociarz coś wnosił do ludzkiego życia prócz teorii równych tym o spisku chomików syryjskich...
  • kitka

>Shreku napisał
    >Nie szukam uznania wśród zielonych pojebów

To co tutaj robisz? Czemu nie jesteś teraz z kumplami na dworzu? Wygląda na to, że nikt cię nie lubi... Znów nie zrozumiałeś. Jesteś DEBILEM. Siedząc na tym gronie, gdzie nic nie wnosisz tylko udowadniasz jaki jesteś beznadziejny w życiu prawdziwym. Pamiętasz jeszcze co to?

• Dori.s

Yyy... Więc jesteś takim debilem, że nie wiesz co to greenpeace. Jeżeli masz gdzieś ochronę środowiska to po jaką cholerę tu włazisz??!! Słyszałam, że jest grono "tylko dla totalnych pojebów" więc zapraszam cię właśnie tam. Rany nawet u mnie w klasie takich idiotów nie ma... Wejdź na www.żal.pl to strona o takich jak ty... Nie sorry są o niebo mądrzejsi...
| |

Nic dodać nic ująć. Organizacja pozarządowa zajmująca się ochroną środowiska. http://www.greenpea...

Fotki

Miejsca grona (0)