- 1
- 2
-
-
.......
PRACA W FUNDACJI GREENPEACE
praca w Warszawie lub Poznaniu
Fundacja szuka osób na stanowisko: Fundraiser
Fundraiser rozmawiając z osobą na ulicy, stara się przekonać osoby do wsparcia działań Greenpeace poprzez uzupełnienie formularza polecenia zapłaty. Greenpeace nie zbiera gotówki, ze względu na bezpieczeństwo funduszy i pełną przejrzysztość ich pozyskiwania. Dzięki indywidualnym darczyńcą Greenpeace może pozostać organizacją pozarządową wolną od wszelkich nacisków ze strony rządów, partii politycznych, firm czy korporacji!
Fundusze pozyskiwane dzięki pracy Fundraiserów Fundacja Greenpeace przeznacza na kampanie prowadzone w Polsce:
-Ochrona Morza Bałtyckiego
-Ochrona przed substancjami toksycznymi
-Ochrona przed żywnością modyfikowaną genetycznie (GMO)
-Ochrona lasów pierwotnych
-Zmiany klimatu
-Promocja odnawialnych źródeł energii
-Sprzeciw przeciwko energii atomowej
-Dolina Rospudy
Jeśli chciałbyś by Twoja praca przynosiła nie tylko zyski, ale dawała Ci satysfakcję i możliwość rozwoju zdolności interpersonalnych, to ta praca będzie właśnie dla Ciebie. Może to być praca, która odmieni Twoje dotychczasowe doświadczenia zawodowe!
To świetna praca w międzynarodowej organizacji pozarządowej.
To doświadczenie wiele uczy i przydaje się w późniejszej pracy. Świetny sposób na dorobienie do studiów.
wystarczy wejść na stronę http://www.greenpeace.pl/praca i wypełnić formularz aplikacyjny.
świetna ekipa, zgrany zespół, przyjaciele na całe życie...
Ta praca zapewni Ci:
-Wysokie wynagrodzenie (11 - 30 złotych/pln);
-Doświadczenie w międzynarodowej organizacji pozarządowej;
-Dodatkowe szkolenia podnoszące kwalifikacje;
-Szerokie perspektywy rozwoju zawodowego;
-Elastyczny tryb pracy, który pozwoli na połączenie pracy i studiów (praca w wymiarze min. 20h/tygodniowo)
wejdź na stronę i dowiedz się więcej: http://www.greenpeace.pl/praca -
Lipshitz
A Wrocław?też wchodzi w grę?
Bo ja od września tam rozpoczynam nowe, studenckie życie.
Pozdrawiam -
-
Пaшa
za 30zl/h to ja moglbym naprawdę się zaangażować; p
żebym się jeszcze zgadzał z grinpisem w ich postulatach (sprzeciw energii atomowej?:)
Swoją drogą, to moglibyście chociaż minimalnie przeszkalać tych swoich Fundraiserów, bo Ci z którymi miałem przyjemność(?) rozmawiać do tej pory, to wiedzę mieli raczej niewielką; p -
mokosza
w poniedziałek jadę na takie szkolenie to pogadamy, ok?:)
osobiscie uwazam, ze bez tego szkolenia moglabym z Toba spokojnie podyskutowac, oczywiscie bez zadnych aluzji.;) -
harrynash
> za 30zl/h to ja moglbym naprawdę się zaangażować; p
Daj spokój, zwykłe żebractwo. -
X/Apis
nie lepiej wykorzystać fundusze z UE?
teraz mają programy wspierajace młodzież w pzedwsięzięciach -
kitka
A czy Greenpeace'owi robi różnicę czy osoba pracująca popiera jego akcje? Bo w moim otoczeniu wiele osób myśli o tej pracy ze względu na kasę, a nie jakies wzniosłe ideały i się zastanawiałam. -
*
>Lipshitz napisała:
>A Wrocław?też wchodzi w grę?
>Bo ja od września tam rozpoczynam nowe, studenckie życie.
>Pozdrawiam
wroclaw tez wchodzi
widzialam fundriserow na ulicach wroclawia -
*
>Rankor napisał
>nie lepiej wykorzystać fundusze z UE?
>teraz mają programy wspierajace młodzież w
>pzedwsięzięciach
Greenpeace nie przyjmuje funduszy od firm i instytucji rzadowch, aby nie byc pod naciskiem zadnej z nich.
z reszta czesto GP dziala wbrew interesom powyzszych.... -
Anonim
hej. może ktoś uważa mnie za gnojka itp. ale od ilu lat można przystąpić do Greenpeace'u??:) -
Karolina.
-
aaaa
jesli chcesz zostac wolontariuszem czyt. fundraiserem musisz miec 18.
ale cyberaktywista mozesz zostac zawsze:)
przyda nam sie kazda pomoc:) -
-
Anonim
aha:) no dzięki to ten cyberaktywista to co on robi?? i jak można się zgłosić?? -
Karolina.
-
aaaa
-
Karolina.
-
Lolek Loozak
To nie jest prawda, ze trzeba mieć 18 lat aby zostać fundrizerem czy wolantariusze... Pracowałem w Greenpeace i pracowali tam również 17 i nawet 16latkowie... Trzeba mieć natomiast 18 lat aby móc samodzielnie, bez zgody rodziców pomóc finansowo tej fundacji. Ale oczywiście jeśli ktoś młodszy chce wesprzeć to również może po okazaniu zgody od rodzica. Pozdrawiam! -
zawiedziona męskość SfTD
>Romeo i kraina czarnej porzeczki napisał
>jesli chcesz zostac wolontariuszem czyt. fundraiserem musisz
>miec 18.
nie wprowadzaj ludzi w błąd. fundraiser nie jest wolontariuszem. by pracować w tej formie wskazana jest pełnoletność.
-
Ash
Mogłabym uzyskać jakieś szczegóły? Jakieś wady i zalety pracy dla GP?
Przeczytałam to, co na stronie, ale chciałabym jeszcze dowiedzieć się czegoś od osób, które już pracowały w ten sposób.
- 1
- 2