-
Uzytkownik usuniety
do sciagniecia tutaj ->
http://www.hip-hop.pl/video/project...
co moge powiedziec na jego temat? ogolnie bardzo ciekawie jest zmontowany, fajne efekty i motywy graficzne, tatuaze, nie pasuje mi tylko jedna rzecz, za duzo jest scen z innymi ludzmi, i tymi ramkami, niezbyt to udane...ale ogolnie rzecz biorac bardzo ciekawy klip. -
l
-
l
ciekawe i ambitne - jak na grammatika przystalo
ale jednak pierwsze wrazenie jest dosc obojetne
mysle, ze fajniejszy od reaktywacji
tylko... co to za Pani? :-) -
G
bardzo dobry klip, pasuje do klimatu utworu.. kolejny mistrzowski teledysk grammatika po 'reaktywacji' ajjjt! juz nie moge sie doczekac nastepnego do 'papierosow' (oczekuje czegos w jarmushowskim stylu; )) -
-
-
Anonim
Spoko klip - na normalnym wysokim poziomie Grammatika. Mam tylko nadzieje ze oni nie są tak na prawdę wytatuowani? brrr nie wygląda to fajnie jak chłopcy z Białołęki... -
*Karolina
dla mnie jakoś zabardzo ten klip. super pomysł i symbole ale naciapane. ale efekt końcowy ogolnie artystyczny; p -
Pan Aks
-
G
no Juzek na pewno ma te tatuaze, Leszek tez (chociaz o tym tatoo na klacie nie wiedzialem, ale to chyba oczywiste, ze raczej interesuja mnie inne rzeczy zwiazane z Grammatikiem; )) -
Anonim
Może to byc po prostu aranżacja do teledysku a nie od razu na pokaz dla lansu. Jeżeli te tatuaże to są ich na prawdę to nie fajnie. Jak wczesniej napisałem jak chłopcy z Białołęki po dzwudziestoletniej odsiadce, a jak chyba wiadomo do bezmózgów to Jotuze a już zwłaszcza Eldo zdecydowanie nie należą. Mi tam to nie pasi i tyle
Pozdrawiam -
G
Eldo kiedys mial na jakiejs stronie w necie sesje zdjeciowa z tatuazami na ramionach, ktore wygladaly jak rysowane pisakiem, wiec nieciekawie; ) -
jetek ale ty za przeproszeniem pierdolisz czlowieku... co ty tak tej bialoleki sie uczepiles...
chyba nie wiesz jak wygladaja naprawde ludzie stamtad... chcesz, pokazac ci paru?
to , ze ktos ma tatuaze to od razu tyle o nim mowi wedlug ciebie... wez skoncz juz, ok? -
Pan Aks
Nie wiem..sam tatuaży nie posiadam..ale wydaje mi się, że jeżeli człowiek na mentalnym poziomie Eldoki czy Jotuze decydują się na taki krok, to nie robią sobie kwiatka na pępku czy pieska na klacie, tylko robią świadomy element, który będzie im już towarzyszył, więc coś dla nich znaczy...
Na mnie np. zrobiła wrażenie Ep'ka u Józka...
A o froncie Eldoki tysz nie wiedziałem :) Ale fakt faktem - to nie tatuaże tych panów są dla mnie najważniejsze. -
Uzytkownik usuniety
to sa realne tatuaze, chlopaki maja wytatuownae cale plecy, ramiona i inne czesci ciala...widocznie tattoo cos dla nich znaczy, a to, ze maja ich tyle w niczym mi nie przeszkadza, to ich sprawa...z tatuazami, czy bez dla mnie sa tymi samymi ludzmi... -
Uzytkownik usuniety
-
WONZKI
dla mnie teledysk jest wypas!!!ze wszytkich ktore widziałem z grammatikow ten jest najlepszy!!!inny niz innne tak mi sie wydaje!!!mi tez sie spodobało jak jotuze miał dziarke z epki to zanczy ze oddaja chołd dawnej muzyce :) :) pozdro for alll!!!!!