Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy ktoś mi może powiedzieć na co powinno się zwracać uwagę przy zakupie Tabletu?

Z góry dziękuje!
  • Anonim

Na to, zeby bylo na nim napisane "Wacom"
  • Anonim

święta racja. choc te w tylek walone wacomy są za lekkie i mnie sie trudno przyzwyczaic do niektórych modeli.
  • Prot Haładaj

żeby miał po bokach po 4 przyciski i taki fajny touchpad do skrolowania.
  • Prec

i dwie diody niebieska i zielona :)

+ to co wyzej i masz dobry tablet
  • Anonim

a co powiecie na geniusa g-note 7000? albo 5000?
    jakies recenzje?
  • Anonim

ja jestem zachwycona moim tabletkiem (i polecam wacom intuos3 a5 :)
  • Anonim

No niestety dobry tablet to wydatek kilku tys. PLN. Przede wszystkim należy zwracać uwagę na opoznienie od rysowania po tablecie do widoku na monitorze.. Jak jest duże to prędzej czy poźniej wy***iesz tablet za okno..; )
  • Anonim

>Vrt2.4 upgraded napisał
    >No niestety dobry tablet to wydatek kilku tys. PLN. Przede
    >wszystkim należy zwracać uwagę na opoznienie od rysowania
    >po tablecie do widoku na monitorze.. Jak jest duże to
    >prędzej czy poźniej wy***iesz tablet za okno..; )

ehehehe

uzywając najtanszego pentagrama Quadpen (199pln) nie mialem zadnych opóźnien, obawiam sie że koleżka wyp....olil dobry tablet za okno bo grafika w jego ATARRI nie dala rady. albo opóźnienie wcale nie dotyczy kompa :P
  • Anonim

ja kiedys pare lat temu dla proby kupilem sobie tablet -o ile mozna tak go nazwac- za jedyne 99PLN.. i nie bylo zadnych latencji utrudniajacych prace (nieodczuwalne) ...uzywam go czasem do dzis
    wiec tu chyba nie chodzi o tablet a o parametry kompa i czystosc pracy sysyemu
    btw: uzywacie czasami myszek dolaczanych do tabletow? bleee
  • Anonim

ja ostatnio kupiłem

open xxl Pentagram'a

noi zadowolony jestem
    (odpowiedni stosunek ceny-do jakości)

polecam :)
  • 2B

>btw: uzywacie czasami myszek dolaczanych do tabletow? bleee
    dobrze sie sprawdza przy scieraniu kurzy...;P
  • Grinsen

Pentagram to niestety sprzet klasy B

Jesli interesuje cie tablet za rozsadna cene ale super jakosci - WACOM INTUOS 3 format A4 - sprzęt bez kompromisów to wejdz na http://www.allegro.pl/item605231430...
  • Anonim

SPRZET KLASY B TO WACOM i zajebiscie znienawidzilem te firme.

3 miesiace temu zakupilem wacoma cintiq 21UX najnowszy i podobno najlepszy produkt jaki wacom ma w swojej ofercie. Urządzenie w ciagu ostatnich 3 miesiecy pracowalo 2 tygodnie reszte czasu spedza w serwisach zagranica bo w polsce nawet ekspertyzy tego nie mogą zrobić, teraz zażądałem wymiany na nowy w ramach rękojmi i zobaczymy. Jesli mi nie wymienią to oficjalnie założę grono JEBAĆ WACOMA...
  • Anonim

.. i na podstawie tego jednego, którego używasz zastosowałeś interpretację rozszerzającą? Za bardzo nie rozszerzaj, bo i mojego obejmie, a puki co po roku użytkowania nie mam doń najmniejszej uwagi.
  • Anonim

polecam tablet wacoma, posiadam i jestem zadowolona
  • Imię

>☆ made in poland napisał
    >SPRZET KLASY B TO WACOM i zajebiscie znienawidzilem te

cintiq to gowno i chybiona inwestycja wacoma, podobnie jak wiekszosc touch phonow lg lub samsunga. tablety wacoma same w sobie sa nie do pobicia. intuos 3 lub 4 i zaden inny.
| |

Wszystko o grafice użytkowej, kreacji wizerunku marki, itp, itd...

Fotki

Miejsca grona (0)